ПОЛИЦЕЙСКИ ПРОИЗВОЛ !!!

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sedem_!_dva

ПОЛИЦЕЙСКИ ПРОИЗВОЛ !!!

Мнениеот sedem_!_dva » 14 яну 2009 16:14

Днес беше осъществен полицейски произвол. Гледайте и по Канал 3 за какво става на въпрос, как може полицайте да ходят по Борисовата градина и да гонят хората, в коя нормална държава го има това. Днес ни биха и ни блъскаха като животни, защото искаме да живеем в по-добра държава. Днес двама високи по 2 метра добре угоени полицаичета водеха момче на видима възраст 15 години като престъпник точно пред Ректората, един възрастен човек ги попита не ги ли е срам, а полицаите познайте какво му отговориха. Колкото всички да се чудите единия му показа среден пръст и му се изсмя в лицето, а на връщане даже и се поклони. Направо останах потресен. Да не говорим и за злобата с която биеха полицаите, защото те са истинските хулигани, а не футболните фенове и всички други протестиращи. За всичко е виновен Бойко Борисов, който като забрани протеста по този начин развърза ръцете на тези гамени в униформи, като по този начин доказа че всички политици в България са еднакви и се закрилят взаимно. А сега започнаха да се оправдават с всички скинари, футболни фенове и всякакви пияни, наркотизирани и други, които най-много бяха 60 човека, а другите 4000 какви са. Съгласен съм че тази група не са много желани да създават безредици, но без тях не може, ако искаме България да не я изобразяват като тоалетната на Европа. А сега всички форумни всезнайковци почвайте да коментирате.
NON MOLLARE MAI

orlando
Контакти:

Re: ПОЛИЦЕЙСКИ ПРОИЗВОЛ !!!

Мнениеот orlando » 14 яну 2009 17:06

Аз ги гледах по канал 3.Неса виновни полицаите.Винаги когато е имало протести полицаите са ви виновни.За мен малко са ви били.А някакви пубери на по 15 год.да ходят да 4упят................................................Що неса на у4или6е.Щот сега6ната младеж ,по голяма 4аст от тях разбирасе са малоумници,комплексар4ета,наркоман4ета и тем подобни.Около 1000 4овека са били а не 4000.Ако иска6 да оправи6 проблемите в полицията стани полицаи и им покажи как да си вър6ат работата

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 14 яну 2009 17:13

orlando написа:Аз ги гледах по канал 3.Неса виновни полицаите.Винаги когато е имало протести полицаите са ви виновни.За мен малко са ви били.А някакви пубери на по 15 год.да ходят да 4упят................................................Що неса на у4или6е.Щот сега6ната младеж ,по голяма 4аст от тях разбирасе са малоумници,комплексар4ета,наркоман4ета и тем подобни.Около 1000 4овека са били а не 4000.Ако иска6 да оправи6 проблемите в полицията стани полицаи и им покажи как да си вър6ат работата

Комплексиран тип. Знаеш ли колко са били на протеста, та говориш. Направи ли си труда да отидеш да погледнеш. Ако беше го направил, за да видиш колко хора са там нямаше да говориш, че са 1000 човека. Ако беше видял как бият с палките стари жени, които могат да бъдат майки на полицаите, момичета , които могат да са им дъщери, случайни хора друго щеше да говориш според мен. Много ме яд на такива като теб, които си стоят и гледат сеира отстрани и после се смеят и радват. Вие сте най-лошата част от обществото, защото айде политиците си трупат парички, ама ти какво печелиш от това че навсякъде на българите в Европа гледат като на крадци, мизерници и хора от втора ръка.
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 14 яну 2009 23:02

orlando написа:Аз ги гледах по канал 3.Неса виновни полицаите.Винаги когато е имало протести полицаите са ви виновни.За мен малко са ви били.А някакви пубери на по 15 год.да ходят да 4упят................................................Що неса на у4или6е.Щот сега6ната младеж ,по голяма 4аст от тях разбирасе са малоумници,комплексар4ета,наркоман4ета и тем подобни.Около 1000 4овека са били а не 4000.Ако иска6 да оправи6 проблемите в полицията стани полицаи и им покажи как да си вър6ат работата

Нещастен Орландо заминавай в "Орландовци", отрепка долна, боклук нещастен!!! Да те бият точно толкова, колкото искаш да бият нас, гад мръсна!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Iso24
Контакти:

Мнениеот Iso24 » 14 яну 2009 23:19

Ти видя ли как жестоко бият ? Биха а и се гавриха и със съвсем неутрални хора близо до протеста! Един човек го бяха сложили на улицата - при този студ и мръсотия!!
Стига сте разводнявали всичко, тоя народ трябва да бъде научен и на такива протести, иначе с мир нищо не става!

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”