Форумът на Гонг-нищо ново под слънцето
Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Форумът на Гонг-нищо ново под слънцето
Форумът на Гонг-нищо ново под слънцето.След вчерашното супер посредствено представяне на "Литекс" последваха няколко много критични теми във форума.И какво мислите стана-почти веднага бяха изтрити и премахнати.Мисля си-да не би ръководни фактори на ФК ''Литекс'' да спонсорират форума....Изобщо модераторите на Ники Александров за пореден път показаха,че е табу да се критикуват ЦСКА и Литекс.Но кому е нужно това.Само след няколко минути и тази тема ще бъде изтрита.Ако някой си мисли,че така помага на развитието на спорта нека това продължава.Аз поне не мисля така.
Re: Форумът на Гонг-нищо ново под слънцето
Във форума се пускат доста тъпи и провокативни теми, заядливите мнения са много. По-скоро потребителите трябва да мислим повечко преди да пишем и чак тогава да критикуваме модераторите. Все пак си има правила, с който се съгласяваме при регистрация. 

[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
Re: Форумът на Гонг-нищо ново под слънцето
Rivaldo10 написа:Във форума се пускат доста тъпи и провокативни теми, заядливите мнения са много. По-скоро потребителите трябва да мислим повечко преди да пишем и чак тогава да критикуваме модераторите. Все пак си има правила, с който се съгласяваме при регистрация.
Напълно съм съгласен с теб.Нека тези мнения бъдат заличени,но да триеш теми с критики/в повечето случаи основателни/ срещу определени отбори,чиито привърженик е даден модератор....ето това не го разбирам.
Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”