Декларациите на Левски и Литекс
Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Декларациите на Левски и Литекс
Уважаеми господа Т.Русев и В.Грънчаров ,след като вчера бяхте възмутени от скандалната според Вас декларация на сайта на ФК Литекс,днес Ви моля да коментирате една декларация от 14.04.2011г. от официалния сайт на Сектор Б ,прилагам Ви линк http://www.blitz.bg/sport/article/90348.Много ще ми е интересно Вашето мнение.Учудвам се защо "обективните" български журналисти не обелиха дума срещу тази декларация.Защо институциите в нашата държава не потърсиха отговорност от авторите на този ,не знам как да го нарека текст.Вярвам че скромната ми молба няма да бъде пренебрежително отмината,защото проблемът със скандалите срещу официални лица в Сектор А на ст.Г.Аспарухов са ежедневие и мълчащите и "невидели" длъжностни лица и журналисти са съучастници на самозабравилите се гамени и ги карат да се чувстват недосегаеми.
1914.1902 » 13 апр 23:02
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
Re: До уважаемите журналисти Т.Русев и В.Грънчаров
Вярно, че е до Т.Русев и В.Грънчаров питането, но да попитам автора дали прави разлика м/у декларация пусната от фенклуб и такава публикувана на официялния сайт на ПФК от А група?
- POPCORN
- Контакти:
invoker написа:Вярно, че е до Т.Русев и В.Грънчаров питането, но да попитам автора дали прави разлика м/у декларация пусната от фенклуб и такава публикувана на официялния сайт на ПФК от А група?
А аз да попитам от какво вчера толкова са възмутени Русев и Грънчаров?Нима в написаното има нещо не вярно?Нима в сектор А не са се слчували такива работи?Нима не сложиха тази преграда точно заради такива изцепки?От какво толкова са възмутени ?Надали от Литекс ще си измислят тези неща!Или искате да повярвам,че хората в сектор А не са псували Радуканов а?За Русев незнам, ама Грънчаров е време да погледне по-реално на нещата, защото неговите пристрастия адски много дразнят!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- blue avalanche
- Контакти:
И мен ме дразнеха пристрастията на Иван Ченчев,когато беше редовен гост на Кр.Савов и спрях да му гледам предаванията!Съветвам всеки,който има такъв проблем,да постъпва по този начин,а не да пълни форумите с тъпи теми!А то какво излиза:знам ,че Грънчаров е "запален" левскар,знам,че Русев е "запален" левскар,ама нарочно слушам Гонг,щото съм мазохист!
Ти пък Гранчаров и Русев да кажат нещо против левски. Вчера като ги слушах ми идваше да си хвана телефона и да го хвърля през прозореца. Така коментираха левски така го защитаваха се едно говореха за Реал...
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
Отдавна не съм слушал Гонг, което се превърна в една отегчителна говорилня... Дори ако сложат "Пред банята" на негово място ще е по-интересно, отколкото анализите на левскари и цесекари... Най-добре е човек да си чете gong.bg хем спестява 1 час, хем и ще види всичко за разлика от ефира, където бърборковците често не оставят време за новини от клубове извън ''грандовете''!
-
- Контакти:
invoker написа:Вярно, че е до Т.Русев и В.Грънчаров питането, но да попитам автора дали прави разлика м/у декларация пусната от фенклуб и такава публикувана на официялния сайт на ПФК от А група?
Дали си ръководител или фен,ти си еднакво равен пред законите на Р.България.Щом си регистрирал официален сайт,си подписал декларация че трябва да спазваш законите и подлежиш на наказателна отговорност,ако не ги спазваш.Надявам се да си разбрал .
1914.1902 » 13 апр 23:02
Не съм чел декларацията, по-важното в случая е, че случилото се вече е РЕЦИДИВ. И никой от БФС няма да направи нищо. За такова нещо ЦСКА а и който и да било друг отбор в България отлита поне за 2 мача на чужд терен, а при рецидив дори не ми се мисли. Между другото подобна простотия се случва единствено и само на ст."Георги Аспарухов".
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8
- POPCORN
- Контакти:
blue avalanche написа:И мен ме дразнеха пристрастията на Иван Ченчев,когато беше редовен гост на Кр.Савов и спрях да му гледам предаванията!Съветвам всеки,който има такъв проблем,да постъпва по този начин,а не да пълни форумите с тъпи теми!А то какво излиза:знам ,че Грънчаров е "запален" левскар,знам,че Русев е "запален" левскар,ама нарочно слушам Гонг,щото съм мазохист!
напротив!Ти май гонг не си ги слушал от 100 години!Русев е много по-обективен отколкото Гранчаров!Гранчаров е адски пристрастен и и гледа само от синият ъгъл!Да не говорим миналата седмица ли беше когато ми говори как Левски са били ЦСКА като на ЦСКА са дали 2 дузпи

Последна промяна от POPCORN на 10 май 2011 11:10, променено общо 1 път.
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- POPCORN
- Контакти:
Hrabar написа:Не съм чел декларацията, по-важното в случая е, че случилото се вече е РЕЦИДИВ. И никой от БФС няма да направи нищо. За такова нещо ЦСКА а и който и да било друг отбор в България отлита поне за 2 мача на чужд терен, а при рецидив дори не ми се мисли. Между другото подобна простотия се случва единствено и само на ст."Георги Аспарухов".
Факт!Те тогава за тази простотия ги наказаха 1 мач домакинство..Те не ги наказаха на Миньор -Левски за знамето ,където за пореден път вадят такова знаме ти искаш затова да ги накажат!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !