За коментара на Барса -Реал

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

muki76
Контакти:

За коментара на Барса -Реал

Мнениеот muki76 » 04 май 2011 11:56

Здравейте сигурно не съм първият който пише за това но като човек който нямаше въшможност да гледа мача ио разчиташе на на коментара на лубимото ми радио мисля че трябва да изразя мнението си.Разбирам коментатора че има пристрастия към белите балерини но слушателите които не сме нито от едните нито от другите (аз не харесвам Барселона още от 90 години когато там играеше едно лице)как да си направим извода как се развива мач като само се чува някакви коментари за уницеф за съдиите и тем подобни намеквания които явно са инресни но не миосля че така трябва да се натрава мнението на някой.Вие какво мислите?

jakov_68
Контакти:

Re: За коментара на Барса -Реал

Мнениеот jakov_68 » 04 май 2011 13:05

не бях слушал нещо по отвратително по Дарик.Моля Ви довечера да не коментира този .Пак сьм на работа ипак ще Ви слушам но ако не е този

Потребителски аватар
stoper
Контакти:

Re: За коментара на Барса -Реал

Мнениеот stoper » 04 май 2011 13:15

На мен, като човек, който гледа мачовете с белите очила и слуша с белите слушали, точно това няма да ми направи голямо впечатление. Особено след това което се случи на тия два мача.
Но определено дразни когато коментатора проявява пристрастия.
Дазни и когато коментатора кометира повторенията на съдийски решения. По добре да си замълчи и да остави всеки човек сам да си анализира видяното (ако гледа ТВ).
Като цяло при коментар по радио, според мен, коментатора трябва да се придържа към това което се случва на терена. По ТВ може да се впусне в някоя теория на конспирацията, или някоя клюка, там всеки вижда с очите си какво става. По радиото обаче, той е очите на слушателите.

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”