Пиша нова тема защото старите не ги четете.
Стига сте се оплаквали с този начален час на мачовете.
От 15 домакинства на Левски и Литекс само 7 мача бяха от 21:00 часа, така че толкова ли е проблем, че седем дни в годината ще се наложи да легнеш по-късно и т.н.
Левски - Черноморец беше от 18:00 часа, защо на Герена имаше 2500 зрители.
Моля модераторите да не местят и трият темата докато я видят от студиото.
Господа журналисти, проблем ли са че 7 мача са с начален час 21:00 часа?
До Русев, Грънчаров и Александров
Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: До Русев, Грънчаров и Александров
Не си прав. Според мен е огромна грешка мачове в България да започват в 21.00ч.
Това е кошмар за българина. В България мач не трябва да започва по късно от 19.30ч.
Това е кошмар за българина. В България мач не трябва да започва по късно от 19.30ч.

- Levskar_90
Темата нарушава точка 5 от правилата
5. Пускайте нови теми и постове само когато смятате, че носят някаква интересна и полезна за останалите потребители информация. Публикувайте темите си с конкретни и целенасочени заглавия. По този начин улеснявате всички в намиране на подходящата тема, както и даването на точен отговор.
5. Пускайте нови теми и постове само когато смятате, че носят някаква интересна и полезна за останалите потребители информация. Публикувайте темите си с конкретни и целенасочени заглавия. По този начин улеснявате всички в намиране на подходящата тема, както и даването на точен отговор.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
drughi написа:Не си прав. Според мен е огромна грешка мачове в България да започват в 21.00ч.
През кой период на годината мачове започват от 21ч.
Не е сериозно да се оправдаваме заради 7-8 дена в година, не е нормално, повярвай ми
Лятото в 20:00ч. все още е 35 градуса, тогава ще се оплакваме, че е топло, а слънцето залязва след 20:30ч.
Левски сега през пролетта има точно 4 мача от 21 часа, ей Богу (като Грънчаров

Levskar_90 написа:Темата нарушава точка 5 от правилата
А ти кой беше?

-
- Контакти:
На този фон вчера на Левски-Черно море имаше две полицейски проверки,снимаха ни все едно сме престъпници,на входа на А сектор ни искаха лични карти и ни проверяваха все едно играят Израел-Палестина.Повръща ми се вече!!!!Феновете не сме престъпници!!!
Сега спорят за публиката на мачовете - ами как да има много публика след като арестуват футболисти по време на мач, а какво остава за публиката? Това е голям проблем - това да разискваме./ситомир никопол - локомотив г.о./прочетете го./
Готов си за мод, да знаеш.
А защо да не е нормално мач да почва в 21:00? Не сме в Сибир, доколкото знам, не е студено. Във всички държави може, тука не може. Да, в неделя е кофти, защото повечето хора са на работа на другия ден, но ако обичаш отбора си, ще преживееш едно лягане по-късно веднъж в месеца. Ако пък си от толкова далеч, че да не можеш да идеш-ще преживееш, че си изпуснал един мач.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- milen.hristov
- Контакти:
PFC Litex написа:Пиша нова тема защото старите не ги четете.
Стига сте се оплаквали с този начален час на мачовете.
От 15 домакинства на Левски и Литекс само 7 мача бяха от 21:00 часа, така че толкова ли е проблем, че седем дни в годината ще се наложи да легнеш по-късно и т.н.
Левски - Черноморец беше от 18:00 часа, защо на Герена имаше 2500 зрители.
Моля модераторите да не местят и трият темата докато я видят от студиото.
Господа журналисти, проблем ли са че 7 мача са с начален час 21:00 часа?
Снощи ти казах не проблема в колко ще си легана,а как ще се преберя до вкъщи
Милен Христов е абсолютно прав. София е джунгла! Аз също не съм съгласен мачовете да се играят толкова късно, още повече, че живея в "син" квартал и почти винаги се прибирам сам...
И да, имал съм проблеми вече
И да, имал съм проблеми вече

Последна промяна от crap на 18 апр 2011 17:34, променено общо 1 път.
YA GUNNERS YA
- milen.hristov
- Контакти:
PFC Litex написа:drughi написа:Не си прав. Според мен е огромна грешка мачове в България да започват в 21.00ч.
През кой период на годината мачове започват от 21ч.
Не е сериозно да се оправдаваме заради 7-8 дена в година, не е нормално, повярвай ми
Лятото в 20:00ч. все още е 35 градуса, тогава ще се оплакваме, че е топло, а слънцето залязва след 20:30ч.
Левски сега през пролетта има точно 4 мача от 21 часа, ей Богу (като Грънчаров) тези 4 дни ли са проблема на един цял сезон?
А ти кой беше?
АЗ не мога да си позволя да ходя по гостувания дори в София,е какво остава трябв ада ходя смо на4 мача ли
Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”