Gong се излага на турнира

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

raikonen22
Контакти:

Gong се излага на турнира

Мнениеот raikonen22 » 17 дек 2008 15:34

Много готина е статийката за коледния журналистически турнир. Все пак стигнахте и до равенство. Но с тази калпава селекция, толкоз. Защо го няма в състава Томето Русев и някой от другите по-опитни пушки? По-добре щяхте да се представите с тях. Иначе ясно е, че съдията е опрапастил труда на момчетата и всички плачат в съблекалнята.

dilqn_tsenkov
Контакти:

Re: Gong се излага на турнира

Мнениеот dilqn_tsenkov » 17 дек 2008 16:20

Анонимната статия "Некадърен рефер не позволи на гонг да победи БНТ 1" ме провокира да се регистрирам във вашият форум и да направя коментара си, а именно:
Не знам от кои е писана статията, но вероятно е от човек от екипа ви който с извинение е направо жалък. Няма как да коментирам дали съдията е бил добър или лош, защото не съм гледал мача, но от статията личи невероятна тенденциозност, която буди безпокойство у мен. Защото вероятно този човек пише статии и по обществено значими спортни теми от тази. Където със същия творчески замах успява да представи нещата от своята гледна точка и да ме лиши от обективен коментар, които аз се надявам да получа от вас. Тази статия сериозно разклаща доверието ми в професионализма ви.
Интересно е как се изтъква "силния тим на БНТ" на фона на статията. Според мен анонимният автор е гузен за начина по които пише статията но повлиян от емоциите бърза да си излее словото.
Да се опитаме да погледнем обективно и безпристрастно на нещата и да прочетем между редовете на статията.
Оказва се, че БНТ са били по класния отбор (това не се крие и от автора), БНТ реално са вкарали един гол в чуждата врата и един в своята, ако трябва да сме обективни в крайна сметка Гонг не са вкарали гол, колкото и да му се иска на автора на статията. С оглед на това смятам, че Гонг може да се радват на ремито. Важно е да се отбележи, че съдията е имал колебливи намеси, може би наистина човека не го бива, но едно е сигурно не той е причина за неуспеха на Гонг, неуспеха се дължи на по-силната игра на БНТ и невъзможността на Гонг да вкара гол. Без да познавам съдията мога да го сравня с нашият анонимен автор. Представете си че той е добър съдия но така са се стекли обстоятелствата че е имал лош ден, в крайна сметка всички които работим знаем че и ние сме допускали грешки в работата си понякога повече понякога по малко. Има грешка има и прошка. Иска ми се да вярвам че автора на статията е един добър журналист който просто е допуснал моментна слабост докато е писал този материал. Благодаря за вниманието.

Ludmonax
Контакти:

Мнениеот Ludmonax » 17 дек 2008 19:26

Кой е бил съдията не разбрахме? От Софииска колегия ли е или от къде. И най-добрите съдии правят слаби мачове. Но на мен ми е много интересно как е казава?

dilqn_tsenkov
Контакти:

Мнениеот dilqn_tsenkov » 17 дек 2008 19:53

В статията не се долавя дори капка самоирония, иначе със сигурност щях да я оценя, а епитетите "стандартните" и "каналджиите" са използвани за да усмеят противниците на гонг. Личи си че човека които я е писал не умее да губи, но по неприятното е че не умее да се дистанцира от емоциите си, когато трябва да си свърши работата.

Ludmonax
Контакти:

Мнениеот Ludmonax » 17 дек 2008 23:43

НЯКОЙ НЯМА ЛИ ДА КАЖЕ ИМЕТО НА СЪДИЯТА? И НЕЩО ПОВЕЧЕ ЗЕ НЕГО?

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”