За Сульо,Пульо и останалите!
Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
За Сульо,Пульо и останалите!
Чета онзи ден поредните ниско качествени драсканици на един набеден журналист и си мисля: Може би е малко остър Гонзо,обаче : -Мамка му,прав е! От какво се жалва бившия кадър на кибиците пред Централната баня в София-Грънчаров? Ами че може ли човек без елементарна речникова култура и словоред да се жалва че някой го бил нарекъл Пулъо? При това не в прав текст! А че той припознава себе си,си е негов проблем! Никой не е очарован от ставащото в Левски. Факт е че с този потенциал,да не можеш да сглобиш добър отбор,говори за некадърност на ръководство и на треньор! Факт е и че на всички им писна от празнодумието на Батков. Истина е и че нещо се счупи в Левски. Обаче да се правят журналисти от такъв калибър на ощипани девици е цинично! Не е тайна че повечето слушатели,фенове на Левски се срамуват от "отговарящия" за Левски Грънчаров. Затова моля шефовете на Гонг: Ограничавайте доколкото е възможно изявите на въпросния"журналист" отнасящи се до Левски!
Re: За Сульо,Пульо и останалите!
Прав си.Но това не важи само за Грънчаров.Аз и за това отдавна спрях да им слушам предаването.Убедил съм се ,че до един в тая медия са болни мозъци.Едните фанатици на тема Левски , другите на тема ЦСКА. И толкоз.Други отбори и градове в тая държава не съществуват.
Това за Грънчаров и да и не - повече запалянко , по-малко журналист, но като цяло "Гонг" си останаха единствената левскарска медия. И нещо много важно -почти 100% вярна!
- obi4am_pirin
- Контакти:
ВГрънчаров=ГАтанасов=ЖМихайлов
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
blue_lagoon написа:Чета онзи ден поредните ниско качествени драсканици на един набеден журналист и си мисля: Може би е малко остър Гонзо,обаче : -Мамка му,прав е! От какво се жалва бившия кадър на кибиците пред Централната баня в София-Грънчаров? Ами че може ли човек без елементарна речникова култура и словоред да се жалва че някой го бил нарекъл Пулъо? При това не в прав текст! А че той припознава себе си,си е негов проблем! Никой не е очарован от ставащото в Левски. Факт е че с този потенциал,да не можеш да сглобиш добър отбор,говори за некадърност на ръководство и на треньор! Факт е и че на всички им писна от празнодумието на Батков. Истина е и че нещо се счупи в Левски. Обаче да се правят журналисти от такъв калибър на ощипани девици е цинично! Не е тайна че повечето слушатели,фенове на Левски се срамуват от "отговарящия" за Левски Грънчаров. Затова моля шефовете на Гонг: Ограничавайте доколкото е възможно изявите на въпросния"журналист" отнасящи се до Левски!
Щом Сульо и Пульо,могат да водят отбор,зашо да не могат да бъдат компетентни журналисти?

- metodito
- Контакти:
Как пък левскарска и обективна...? Еми не съм съгласен с Вальо, но поне говори от първо лице. Повечето български медии публикуват позицията на някой, който им е платил или такава, която е удобна на статуквото.
Аз заставам зад Гонзо и думите му и да не се правят на ощипани госпожички от Гонг - всякакви медии отвсякъде си позволяват да коментират неща, които не им влизат в в работата и пълнят главите на по-лабилните фенове с измислици. Аз съм убеден, че и те подкладоха и измислиха конфликта между Борето и Гонзо.
Ние сме на верният път. Повярвайте ми!
Не гледайте става ли или не Ясен за треньор и какво било IQ-то на Гонзо - важно е, че промените се правят плавно, финансово стабилни сме, доколкото е възможно, публиката е на стадиона и се вижда, че се работи правилно! Има ли спокойствието и приемствеността ще има резултат. Ако не този сезон, то скоро.
Няма ги играчите на килограм, няма смени на треньор през два месеца. Няма скандали с играчи, които бягат от клуба...
И аз не харесвам Ясен, но съм сигурен, че отборът работи ли заедно, неговата намеса няма да е фатална.
Аз заставам зад Гонзо и думите му и да не се правят на ощипани госпожички от Гонг - всякакви медии отвсякъде си позволяват да коментират неща, които не им влизат в в работата и пълнят главите на по-лабилните фенове с измислици. Аз съм убеден, че и те подкладоха и измислиха конфликта между Борето и Гонзо.
Ние сме на верният път. Повярвайте ми!
Не гледайте става ли или не Ясен за треньор и какво било IQ-то на Гонзо - важно е, че промените се правят плавно, финансово стабилни сме, доколкото е възможно, публиката е на стадиона и се вижда, че се работи правилно! Има ли спокойствието и приемствеността ще има резултат. Ако не този сезон, то скоро.

Няма ги играчите на килограм, няма смени на треньор през два месеца. Няма скандали с играчи, които бягат от клуба...
И аз не харесвам Ясен, но съм сигурен, че отборът работи ли заедно, неговата намеса няма да е фатална.
Последна промяна от metodito на 08 мар 2011 09:30, променено общо 1 път.
-
Не мога да харесвам Грънчаров,само защото е от Левски! Трябва ми нещо повече! Предполага се че,като е журналист/макар че доколкото съм чувал е даскал по физическо по образование/ би трябвало поне да построява правилно речта си. А той и като пише няма елементарен стил. Освен това нивото му като журналист е далеч по-ниско отколкото на Гонзо и Ясен като треньори,за да се сърди че някой нарича,някои Бг журналисти Сульо и Пульо! Друг е въпроса,че пак повтарям: Престъпление е с този потенциал Левски да няма отбор. Да не говорим за обещанията,колко по-силен трябваше да е отбора!
- metodito
- Контакти:
blue_lagoon написа:Не мога да харесвам Грънчаров,само защото е от Левски! Трябва ми нещо повече! Предполага се че,като е журналист/макар че доколкото съм чувал е даскал по физическо по образование/ би трябвало поне да построява правилно речта си. А той и като пише няма елементарен стил. Освен това нивото му като журналист е далеч по-ниско отколкото на Гонзо и Ясен като треньори,за да се сърди че някой нарича,някои Бг журналисти Сульо и Пульо! Друг е въпроса,че пак повтарям: Престъпление е с този потенциал Левски да няма отбор. Да не говорим за обещанията,колко по-силен трябваше да е отбора!
Добре, де. А я си спомни преди няколко години какво щеше да е? След мача със Спортинг, Ясен щеше да хвърчи, да се назначи някой да проведе зимната подготовка и след мача с ЦСКА да бъде уволнен. Щяха да се сменят играчи на кило, а Гара отдавна нямаше да е в България... Нали се сещаш, че има и такъв вариант?
В моента можеше да сме 4ти или 5ти и играчите да играят така все едно не се познават.
А споменах ли Гаджев и Дарко и тях нямаше да ги има вероятно.
Щеше да има на някой на когото не му се играе, а друг щеше да е забягнал...
Последна промяна от metodito на 08 мар 2011 09:40, променено общо 1 път.
Аз пък мисля че Грънчаров и другите журналисти от Гонг са най добрите профисионалисти а Гонзо не става за Ясен нищо не може да се каже защото той май само стои за фасон. докато Батков и Гонзо са в ЛЕВСКИ нищо добро не ни чака.
И с какво по-точно Грънчаров е засегнал гонзо и яско? С това че им каза истината в очите ли? Ами истината боли! Вие на кой вярвате тогава на гонзо или на грънчаров? Гонзо: На пролет ще видите нов Левски, отборът ще бъде сработен и до окомплектован! На пролет ще бъдем по-силни! А сега де, кой крив кой прав, кой сульо кой пульо?
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”