За г-н Русев и омразата на червените фенове
Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
За г-н Русев и омразата на червените фенове
Г-н Русев, мразят Ви дребни, невъзпитани и комплексирани душици. Нормалния червен фен с мозък в главата не Ви мрази, и уважава правото на мнение на всеки. Моля, не слагайте всички под един знаменател.
- cooldoctor
- Контакти:
Re: За г-н Русев и омразата на червените фенове
Аз съм луд фен на ЦСКА, но уважавам много Томислав Русев, той и Диков за мен са журналистиката в България. Обичам ви Гонг и само ЦСКА!
В тая държава има не повече от 5 истински спортни журналисти! Слагам целия гонг + Диков! Единствените обективни!
Гонг след такъв мач защо не направихте гонг-а поне до 19:00?
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
никой не мразя нито от ЦСКА нито от ЛЕВСКИ нито от долни богров... просто това е спорт... глупаво е да мразиш за това... дразня се на някой хора, но някой хора са готови на крайни неща!
Това е!
Това е!
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
NIKSANA написа:никой не мразя нито от ЦСКА нито от ЛЕВСКИ нито от долни богров... просто това е спорт... глупаво е да мразиш за това... дразня се на някой хора, но някой хора са готови на крайни неща!
Това е!
По-лошото е че заради подобни прояви, без значение от цвета на феновете, другата година ако има 5000 фена на стадиона ще е чудо!
Ники да си купи каскаа, пък аз ще си го удря и всичко ще си е ок!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
Аз неще го предада,
за нищо на света,
- cooldoctor
- Контакти:
Gonzi_407 написа:В тая държава има не повече от 5 истински спортни журналисти! Слагам целия гонг + Диков! Единствените обективни!
Наистина много бързо минава един час. Гонга днес трябваше да бъде 3 часа!
cooldoctor написа:Gonzi_407 написа:В тая държава има не повече от 5 истински спортни журналисти! Слагам целия гонг + Диков! Единствените обективни!
Наистина много бързо минава един час. Гонга днес трябваше да бъде 3 часа!
Страхотни журналисти са екипа на Гонг, но поне до 18:30 да е всеки ден! Кой слуша Денят на Дарик?
Аз неще го предада,
за нищо на света,
Аз неще го предада,
за нищо на света,
Направих си регистрация специално заради това , което слушах в днешното предаване.Не знам дали е тук мястото да изразя мнението си , но ще го направя все пак.Първо да вметна , че слушам предимно спортно шоу Гонг в колата , тъй като винаги в периода от 17ч. до 18ч и затова не мога да пиша веднага след предаването. съм на път.Второ - доста се изговори днес за прословутата случка на полувремето на мача в събота и лично мое мнение е , че полицаите успяха да предотвратят втори "Хейзел".Може (както казаха и журналистите днес) да не са само те виновни , но със сигурност реакцията им беше най-правилна с оглед на ситуацията!По никакъв начин не ги осъждам , а напротив - подкрепям ги.Уважението към органите на реда трябва да е високо и съм сигурен , че някой ден и това ще стане , стига да си вършат правилно работата.
П.С. > А колкото до заплахите към Томислав Русев - имало ги е и ще ги има.Днес добре им го каза , г-н Русев
П.С. 2 > http://www.vbox7.com/play:efcf7911 - 1985г.Разликите са малко.Трябва ли да се стигнем до тук , че да се вземат някакви мерки.
П.С. > А колкото до заплахите към Томислав Русев - имало ги е и ще ги има.Днес добре им го каза , г-н Русев
П.С. 2 > http://www.vbox7.com/play:efcf7911 - 1985г.Разликите са малко.Трябва ли да се стигнем до тук , че да се вземат някакви мерки.
sho-sho написа:Направих си регистрация специално заради това , което слушах в днешното предаване.Не знам дали е тук мястото да изразя мнението си , но ще го направя все пак.Първо да вметна , че слушам предимно спортно шоу Гонг в колата , тъй като винаги в периода от 17ч. до 18ч и затова не мога да пиша веднага след предаването. съм на път.Второ - доста се изговори днес за прословутата случка на полувремето на мача в събота и лично мое мнение е , че полицаите успяха да предотвратят втори "Хейзел".Може (както казаха и журналистите днес) да не са само те виновни , но със сигурност реакцията им беше най-правилна с оглед на ситуацията!По никакъв начин не ги осъждам , а напротив - подкрепям ги.Уважението към органите на реда трябва да е високо и съм сигурен , че някой ден и това ще стане , стига да си вършат правилно работата.
С риск доста хора да ме псуват за това което ще кажа, но май и у нас дойде времето за трагедията хеъзъл! Не за друго а просто защото след този мач холуганските прояви бяха сведени почти до нула и стадионите се напълниха с хора които отиват да се забавляват на мач, а не да се убиват!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
Аз неще го предада,
за нищо на света,
- cooldoctor
- Контакти:
sho-sho написа:Направих си регистрация специално заради това , което слушах в днешното предаване.Не знам дали е тук мястото да изразя мнението си , но ще го направя все пак.Първо да вметна , че слушам предимно спортно шоу Гонг в колата , тъй като винаги в периода от 17ч. до 18ч и затова не мога да пиша веднага след предаването. съм на път.Второ - доста се изговори днес за прословутата случка на полувремето на мача в събота и лично мое мнение е , че полицаите успяха да предотвратят втори "Хейзел".Може (както казаха и журналистите днес) да не са само те виновни , но със сигурност реакцията им беше най-правилна с оглед на ситуацията!По никакъв начин не ги осъждам , а напротив - подкрепям ги.Уважението към органите на реда трябва да е високо и съм сигурен , че някой ден и това ще стане , стига да си вършат правилно работата.
Полицията за мен не си свърши работата. Ще кажа защо:
1. Не бях на този мач, но съм бил на десетки други напечени мачове, включително и на предните дербита с Левски на Герена. Винаги тази група от 100-200 човека стои на първите редове. Как полицията не загря за тези години този факт. Как полицията не се сети още преди мача да изведе някои фенове от стадиона, за да не се стига до бой после на невинни?
2. От провокацията на някой фен полицията влиза в сектора. Лично аз съм бил гонен от полицаи, които просто нахлуват в сектора и почват без да питат да налагат с палки. Няма виновен, няма невинен. Просто нямам думи.
3. В тази малка кошара да навреш такава голяма маса народ е престъпление. Защото ако тълпата тръгне под напора на полицията в дадена посока, то просто падаш на земята и хората почват да те газят. Благодаря на Господ, че няма ново Индиго.
4. Нямало е никакъв пропусквателен режим, който да спре пияни и дрогирани фенове или тези с бомби и пиратки. Даже вчера по Господари на ефира хората показаха как се влиза лесно на стадиона. Може да внесеш каквото си искаш.
5. От 20 години ходя на мачове и винаги заради една група хора, страдат невинни. Аз съм против футболното хулиганство разбира се, но съм адски против тази произволна полицейска проява. Те взеха решение ДА изведат всички извън стадиона, когато вече всичко беше извън контрол. А контрола трябваше да бъде железен още часове преди хората да стъпят на Герена. Тогава хилядите нормални фенове, платили 15 лв. за билет щяха да се радват по европейски на победата на ЦСКА.
Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”