Нови емотикони във форума на Гонг?

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Нови емотикони във форума на Гонг?

Мнениеот Mourinio » 07 яну 2011 14:11

Има ли някаква възможност модераторите или администраторите да добавят нови и по-разнообразни емотикони във форума, не знам дали тука е мястото на това запитване-предложение, но мисля че тези са прекалено малко и еднотипни, дори когато отидеш на ''Виж всички усмивки'' и няма по-голям избор, а с една повече.Например може да се сложат такива със знамената на всеки един отбор от А група или поне по-популярнте и много други предложения могат да се дадат
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
Red_Pride
Контакти:

Re: Нови емотикони във форума на Гонг?

Мнениеот Red_Pride » 07 яну 2011 14:21

няма да е лошо да сложат малко кОрави емотикони Изображение
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 07 яну 2011 14:24

Red_Pride написа:няма да е лошо да сложат малко кОрави емотикони Изображение

За съжаление, въпреки огромните ни усилия, вече години наред, не успяхме да се справим с този толкова сложен проблем! Аз лично опитвах... но не се получи.
Модераторите не са ви враг!

smith12

Мнениеот smith12 » 07 яну 2011 14:27

абе какви глупости,имотинки?нека направят така,че последната коментирана тема да излиза на 1-во място в сайта(а не както е сега последната пусната)така банално повтаряното като за бавно развиващи се-"има такава тема,коментирайте там,ключ" няма да се налага да се използва повече.не е толкова трудно да се сетиш,нали?и не е толкова трудно да се направи-точно 1 промяна в sql заявката,aма откъде толкова акъл!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ИзображениеИзображение

nikiwm
Контакти:

Мнениеот nikiwm » 07 яну 2011 14:46

stenly написа:

За съжаление, въпреки огромните ни усилия, вече години наред, не успяхме да се справим с този толкова сложен проблем! Аз лично опитвах... но не се получи.

Стига бе.. :)
В случай, че говориш сериозно, има упътвания на много места в нета. Но в крайна сметка, това би трябвало да е работа на фирмата, която поддържа сайта (Тарасофт) .. не знам как стоят нещата при вас.

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 07 яну 2011 15:28

nikiwm написа:
stenly написа:

Стига бе.. :)
В случай, че говориш сериозно, има упътвания на много места в нета. Но в крайна сметка, това би трябвало да е работа на фирмата, която поддържа сайта (Тарасофт) .. не знам как стоят нещата при вас.

Не уточних по-горе, но не е проблемът в упътването. Изчетени са до последното. Както и да е. Цялата система е малко по-сложна, затова засега емотиконите са тези. Надявам се поне дискусиите, които самите вие създавате, да са тези неща, които ви задържат при нас, защото това е най-важното :)
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 07 яну 2011 15:50

smith12 написа:абе какви глупости,Имотинки?нека направят така,че последната коментирана тема да излиза на 1-во място в сайта(а не както е сега последната пусната)така банално повтаряното като за бавно развиващи се-"има такава тема,коментирайте там,ключ" няма да се налага да се използва повече.не е толкова трудно да се сетиш,нали?и не е толкова трудно да се направи-точно 1 промяна в sql заявката,aма откъде толкова акъл!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Аз съм за
ИзображениеИзображение Изображение
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Потребителски аватар
bai Momchil
Контакти:

Мнениеот bai Momchil » 07 яну 2011 16:13

stenly написа:

Чакай малко, това не е ли един пхпбб форум?

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”