Нови емотикони във форума на Гонг?
Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Нови емотикони във форума на Гонг?
Има ли някаква възможност модераторите или администраторите да добавят нови и по-разнообразни емотикони във форума, не знам дали тука е мястото на това запитване-предложение, но мисля че тези са прекалено малко и еднотипни, дори когато отидеш на ''Виж всички усмивки'' и няма по-голям избор, а с една повече.Например може да се сложат такива със знамената на всеки един отбор от А група или поне по-популярнте и много други предложения могат да се дадат
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
Re: Нови емотикони във форума на Гонг?
няма да е лошо да сложат малко кОрави емотикони 

[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]
Red_Pride написа:няма да е лошо да сложат малко кОрави емотикони
За съжаление, въпреки огромните ни усилия, вече години наред, не успяхме да се справим с този толкова сложен проблем! Аз лично опитвах... но не се получи.
Модераторите не са ви враг!
абе какви глупости,имотинки?нека направят така,че последната коментирана тема да излиза на 1-во място в сайта(а не както е сега последната пусната)така банално повтаряното като за бавно развиващи се-"има такава тема,коментирайте там,ключ" няма да се налага да се използва повече.не е толкова трудно да се сетиш,нали?и не е толкова трудно да се направи-точно 1 промяна в sql заявката,aма откъде толкова акъл!!!!!!!!!!!!!!!!!!

stenly написа:Red_Pride написа:няма да е лошо да сложат малко кОрави емотикони
За съжаление, въпреки огромните ни усилия, вече години наред, не успяхме да се справим с този толкова сложен проблем! Аз лично опитвах... но не се получи.
Стига бе..

В случай, че говориш сериозно, има упътвания на много места в нета. Но в крайна сметка, това би трябвало да е работа на фирмата, която поддържа сайта (Тарасофт) .. не знам как стоят нещата при вас.
nikiwm написа:stenly написа:Red_Pride написа:няма да е лошо да сложат малко кОрави емотикони
Стига бе..![]()
В случай, че говориш сериозно, има упътвания на много места в нета. Но в крайна сметка, това би трябвало да е работа на фирмата, която поддържа сайта (Тарасофт) .. не знам как стоят нещата при вас.
Не уточних по-горе, но не е проблемът в упътването. Изчетени са до последното. Както и да е. Цялата система е малко по-сложна, затова засега емотиконите са тези. Надявам се поне дискусиите, които самите вие създавате, да са тези неща, които ви задържат при нас, защото това е най-важното

Модераторите не са ви враг!
smith12 написа:абе какви глупости,Имотинки?нека направят така,че последната коментирана тема да излиза на 1-во място в сайта(а не както е сега последната пусната)така банално повтаряното като за бавно развиващи се-"има такава тема,коментирайте там,ключ" няма да се налага да се използва повече.не е толкова трудно да се сетиш,нали?и не е толкова трудно да се направи-точно 1 промяна в sql заявката,aма откъде толкова акъл!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Аз съм за

- bai Momchil
- Контакти:
stenly написа:Red_Pride написа:няма да е лошо да сложат малко кОрави емотикони
Чакай малко, това не е ли един пхпбб форум?
Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”