до Томислав Русев и екипа на гонг.

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

niks 1912
Контакти:

до Томислав Русев и екипа на гонг.

Мнениеот niks 1912 » 08 юни 2010 16:10

Аз сам фен на Ботев пловдив. Обрьщам се кьм вас като най-авторитетните спортни журналисти в Бьлгария. 11 години лицето христолов се опитваше да ликвидира ф.к.Ботев,но не успя. Това направи жалкото ни БФС за един ден. Искам да ви обясня защо. През 1999 година всички футболни дружества трябваше да се ПРЕОБРАЗУВАТ в АД. Всички го направиха с изключение на ф.к. Ботев. Заради дьлг от 600000 лева христолов не преобразува ф.к. Ботев в АД,а регистрира напьлно ново АД,за да не наследи дьлговете. Това е напьлно нов клуб,който юредически неможе да е наследник на ф.к.Ботев,не може да наследи историята и правото на участие в А група. Тогава по нормативите на БФС АДто на христолов като нов член е трябвало да започне участие от Б окрьжна група,но то е допуснато до участие директно в А група. По сьщите тези нормативи,които сега БФС прилага стриктно спрямо ф.к.Ботев. Как е допуснато АДто на христолов в А група през 1999година незнам. Не искам да мисля за далавери и корупция. Как следващите 11 години е издаван лиценз на христоловото АД. Дават ли си сметка в БФС,че с едно свое анти-футбулно решение ликвидират третия по големина ф.к. в Бьлгария. Дават ли си сметка,че 150000 фена,по мое мнение, ще загубят интерес кьм БГ футбола. Дават ли си сметка,че една от големите школи е затрита. Марин Бакалов не зададе тези вьпроси. Вероятно,защото знае,че ф.к.Ботев сега е напьлно зависим от БФС. Задайте ги вие,господа спортни журналисти. Нека да не се изчерпва всичко само с едно "жалко за Ботев". Варнете надеждата на ботевистите.
ПОПРАВЕТЕ ТАЗИ НЕСПРАВЕДЛИВОСТ. Срокьт е до 15 юни.

Потребителски аватар
v.s.
Контакти:

Re: до Томислав Русев и екипа на гонг.

Мнениеот v.s. » 08 юни 2010 16:20

Браво за мнението.
100 години под светлините на най-ярките прожектори.

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 08 юни 2010 17:20

На Гонг никога не сме им били в дневния ред. Дано поне го прочетат.
Иначе, съм съгласен напълно с мнението.

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 13 авг 2010 17:42

Томе, голяма излагация направи, брато!!! :oops: Днеска така анонсира записа на премиера, че излезна, че "Батко" ти Бойко говори с Берлускони от гледна точка на Той с Тя?!... А, всъщност, ставаше дума за премиерката на Германия Анг(х)ела Меркел!!! :mrgreen: :geek: Някой от екипа може да ти го каже (в момента) и да се извиниш навреме в ефир!... :cry: Щото излагацията си е голяма!!! :oops: :twisted: :geek:

П.П.- Споко бре, все пак го каза!!! :lol:

...Още нещо...
Свикнал съм в "Трета младост" да казват "Пешо е виновен!", но в случая не поемам вината!... А ти така се изказа в ефир, че излезна, че съм един от заяждащите се с теб!!! :evil:

Бъди здрав и не забравяй "Приказка за стълбата"!!! (Учил си я?!...)
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”