Как се справи водещият на ГОНГ - Христо Йовов

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tomislav_Fan
Контакти:

Как се справи водещият на ГОНГ - Христо Йовов

Мнениеот Tomislav_Fan » 24 фев 2010 18:03

Как според вас се справи водещият на ГОНГ днес ? А както знаят тези, които са го слушали, той се казваше Христо Йовов :)
Аз му давам отлична оценка и мисля, че няма място за притеснение относно работата си след като приключи с футбола :lol:

Потребителски аватар
deepblue1963

Re: Как се справи водещият на ГОНГ днес ? :)

Мнениеот deepblue1963 » 24 фев 2010 18:08

Справи се чудесно и беше по-интересен от някои други водещи.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 24 фев 2010 18:09

Tomislav_Fan написа:Как според вас се справи водещият на ГОНГ днес ? А както знаят тези, които са го слушали, той се казваше Христо Йовов :)
Аз му давам отлична оценка и мисля, че няма място за притеснение относно работата си след като приключи с футбола :lol:

Аз само се чудя как е уцелил вратата на студиото. :)

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 24 фев 2010 18:09

Xanko написа:
Tomislav_Fan написа:Как според вас се справи водещият на ГОНГ днес ? А както знаят тези, които са го слушали, той се казваше Христо Йовов :)

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Мнениеот kambata » 24 фев 2010 18:10

Добре звучи Йовов по радиото :) , иначе разговора не беше кой знае какво, стандартните плямпаниа за проблемите на БГ футбола, предимно безмислена говорилня на всичките в студиото 8-)

Потребителски аватар
Дидо

GONG-a днес

Мнениеот Дидо » 24 фев 2010 18:11

Днес водещ бе Хр.Йвов,ама нещо не му се чуваше гласа,то от журналистите човека неможа да вземе думата :)
Хванал се човека за патката и си помислил,че лети

Потребителски аватар
rocknrolla
Контакти:

Мнениеот rocknrolla » 24 фев 2010 18:16

Добре се справи Ицо,но разговорът в студиото тръгна в грешна насока,след като за N-ти път чухме тъпата теория на В.Грънчаров за общежитието.
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!

Потребителски аватар
Tomislav_Fan
Контакти:

Мнениеот Tomislav_Fan » 24 фев 2010 18:16

kambata написа:Добре звучи Йовов по радиото :) , иначе разговора не беше кой знае какво, стандартните плямпаниа за проблемите на БГ футбола, предимно безмислена говорилня на всичките в студиото 8-)

Ами да, то си беше като шоу дискусиика, но беше забавно :) А иначе мисля, че за никой не е тайна, че Ицо не е от този тип футболисти, които не могат да вържат две приказки...

miki85
Контакти:

Мнениеот miki85 » 24 фев 2010 18:19

Според мен добре се справи , но доста малко време му дадохте трябваше отначалото томислав му изяде 20 мин от времето което не беше правилно. Аз лично съм съгласен с теорията на В. Гранчаров неможе батков с трици маймуни да лови купуваш играчи и влизаш в лигата иначе си посредствен отбор това е положението. Мнението на Йовов че същите футболисти загубили от Тампере еми ще изгубят като лежат на стари лаври така ще стане трябва сериозна работа и отношение иначе не става батко това е
Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.

venelin_valchev
Контакти:

Мнениеот venelin_valchev » 24 фев 2010 18:22

Xanko написа:

+10

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”