ЧРД на Gong.bg

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

ЧРД на Gong.bg

Мнениеот Бижутера » 01 фев 2010 09:20

ИзображениеИзображениеИзображение

[center]Три години сме заедно – ние, екипът на сайта Gong.bg и вие, нашите увеличаващи се читатели и приятели. Числото „3” има достатъчно сакрално значение в спорта и в частност във футбола, към който щем, не щем сме пристрастени. Колко време вече мина от историята на най-популярната игра, за да приемем спечелваните по три точки за победа за даденост.

Мнозина от вас може би не помнят, че преди това нововъведение да навлезе в България през 1993 година, точките при успех бяха само две. Измислил го е един бивш футболист на Брентфорд и мениджър на Ковънтри - Джими Хил. Най-напред триточковата система бе въведена в Англия, след това в Израел, Турция и така постепенно в цял свят. Сега изглежда повече от естествена. Защо ви споменавам за това ли? Защото навсякъде по света тачат, уважават и споделят историята. А след някакви си три години, дори ние в Gong.bg вече имаме нещо като кратка история. И смятаме винаги да я уважаваме и споделяме с вас. Защото тя е и благодарение на Вас!

Всъщност трите точки са важни и в друг популярен спорт – баскетбола. Колко обрати в мача са започвали след добра серия стрелби от зоната на тройката. Така че няма начин „3” да не важно число в спорта! Трите крачки в засилката за троен скок, трите поредни салта при скоковете във вода. И още – в хандбала е позволено да държиш топката не повече от три крачки или от три секунди, често при хвърлянето на чук състезателите правят по три завъртания преди да хвърлят силно напред. Ето как и ние в Гонг се включваме в голямата игра със своите 3 години и точно 3 милиона читатели, вече всеки месец.

Гот ни е, че не само ни има след онзи 1 февруари 2007 година, но и присъстваме сериозно. Радваме се, че правим ежедневно това, което ни харесва. Аз най-вече се радвам за чудесния екип, който устоя през тези три години, въпреки трудните периоди. Честито на две млади дами и пет бойни момчета, които всеки ден правят всичко това за вас! Честито и на колегите от спортния отдел на Дарик, без които нищо нямаше да се получи. И благодаря на всички за всичко!

Обикновено след загуба треньорите казват: „Жалко, но гледаме напред, продължаваме...” Ние обаче ще го заявим след постигнатата победа и спечелените първи три точки: „Гледаме напред, продължаваме...”
[/center]
Последна промяна от Бижутера на 01 фев 2010 09:50, променено общо 5 пъти.
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: ЧРД на Gong.bg

Мнениеот ЕМИЛ » 01 фев 2010 09:36

ЧРД на Гонг.бг и още много години да е сайт номер едно у нас.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 01 фев 2010 09:37

А честит ви празник.Много успехи,здраве,щастие и всичко най-най-най.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 01 фев 2010 09:59

Че са №1 всички знаем... ЧРД на Гонг бг и от мен! На три години човек оформя визията си за пред света. Та аз им желая да получат седемгодишното си възпитание, да почувстват тръпките на тийнейджърската любов, емоциите на зрелостта и да разберат какво е да си на 80 примерно... На екипа и особено на шефа на сайта много много работа за удовлетворение ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
b0b000
Контакти:

Мнениеот b0b000 » 01 фев 2010 11:38

Ч.Р.Д. пичаги ! Номер 1 сте ( вие си го знаете) ! Продължавайте в същия дух да ни информирате за ФАКТИТЕ около спорта, а не както 90% от спортните сайтове - слухове и жълта помия !

ГОНГ НОМЕР 1 !
"Когато излизам на терена, обичам да поглеждам към пълните трибуни. Като ти ревне тази публика, как да не се хвърлиш!" Георги Аспарухов

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 01 фев 2010 11:40

ЧРД и от мен ГОНГ.БГ , продължавайте в същия дух , бъдете здрави целия екип , продължавайте да сте номер 1
ииии чакам вече ГОНГ ТВ ... :oops:

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 01 фев 2010 12:07

ЧРД на екипа на ГОНГ! Успех за напред!!!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 01 фев 2010 12:14

Честито и от мен! Наистина се радвам, че по някакъв начин и ние модовете сме част от екипа, на който желая дълги години само успехи. Дано все така, по свой собствен начин да печелят обикновения човек, както го правят и до сега!

[offtopic]Браво на Бижутера за начина, по който е написал темата![/offtopic]
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 01 фев 2010 12:34

Честито!
Гонг е най-силната спортна медия в БГ!
Авторът на темата: Ще спре ли..

Потребителски аватар
bako
Контакти:

Мнениеот bako » 01 фев 2010 12:35

ЧРД!!! Бъдете живи и здрави!!
Крайно време е за РАДИО ГОНГ или ГОНГ ТВ!!!
"За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ - Константин Иречек (13.12.1881)

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”