Тити, Томе, Защо?

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Тити, Томе, Защо?

Мнениеот McLovin » 20 окт 2009 17:29

Тити, защо защитаваш Батков? Как може да има обединение, когато платеният фен клуб и какви ли не гугутки бият нормални фенове, които се обявяват против Батков? Как да излезем от кризата (връщам ви на примера с цска), когато не можем да се отървем от нашия Лупи? А колко пари всъщност е дал Г-н Батков? Колко от тия пари са негови и колко на г-н Чорни? Къде отидоха парите от всичките участия в Европа? За табло което почти не работи и общежитие? Къде беше тоя човек, който се е качил на кораба, когато не присъства на 80% от мачовете? Собственикът ни Левскар ли е всъщност?

П.П. Съжалявам за темата, банвайте правете каквото искате, но дано я видят и хората в студиото :!:
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
kosiger
Контакти:

Re: Тити, Томе, Защо?

Мнениеот kosiger » 20 окт 2009 17:32

томиславе несме длъжни да слушаме тоя мрънкялник !!!!разваля цялото предаване !!!!!питай го колко са му платили за да хвали тия нещастници ????засрамете се !!!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 20 окт 2009 17:36

Като Левски е детето на Батков, къде е той когато детето било болно и плаче? Къде е той? Защо този грижовен баща тръгна да си продава органите на детето с/у обещание за повече пари??!?? Защо се крие като мишка?
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

Потребителски аватар
rembrant
Контакти:

Мнениеот rembrant » 20 окт 2009 17:37

Точно този нагаждач да дава съвети..???? Томето си вкарва страхотен автогол
Шефът на НАП: „Само ЦСКА беше изряден...“

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 20 окт 2009 17:37

Стига сте говорили глупости,човекът това мисли-това казва :!:

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 20 окт 2009 17:39

Просто хората си казват мнението.

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 20 окт 2009 17:44

Нямам нищо против хората да си изразяват мнението, но когато си в национален ефир, мнението ти има някаква тежест! Не може в момент, в който всички се мъчим да се обединим срещу Батков и да го разкараме най-накрая, Тити да излезе и да го защитава, да обяснява, че Левски му е като дете и какво ли не! Трябва да се замислиш и да можеш да застанеш зад думите си! Защото не може да не виждаш детето си! Аз мога да застана зад думите си! Писна ми от мустака и платените фенове! Писна ми от гугутки, журналисти и кандидат кметове да защитават човек, за който Левски не е нищо повече от "предприятие" в което изхранва сумати "хубостници" и бизнес!

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 20 окт 2009 18:00

Аз съм от ЦСКА, извинявам се за намесата, но държа да припомня, че Тути е бил фен на ЦСКА пък после станал от Левски.
Е тогава какво се впрягате от думите на една фурнаджийска лопата.

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 20 окт 2009 18:06

Не се извинявай, човече! Тук сме за да си казваме свободно мнението! Няма значение, кой от какво е и от къде е ;) Аз нямам нищо лично против Тити, просто искам равенство в мненията в ефир! Не трябва да има доминиращо защитаване на този и онзи в продължение на 35 минути! Не и в такъв момент! Не и по този демагогски начин! Защото Батков ако наистина милееше за тоя клуб, ако децата му наистина го питаха тези неща, повярвайте ми - ситуацията щеше да е друга! По супер подъл и подмолен начин Тити се опита да защити Батков! Ако това му е мнението и го е направил без да иска - ок, ако ли не, нищо добро не ни чака!

Потребителски аватар
sasho007
Контакти:

Тити: Публиката, Батков, Гонзо, Наско и Мъри заедно

Мнениеот sasho007 » 20 окт 2009 18:53

Кажете мнението си за тази идея на Тити Папазов. Аз лично съм ЗА С ДВЕ РЪЦЕ .
Последна промяна от sasho007 на 20 окт 2009 19:07, променено общо 1 път.

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”