Момичето си вършеше добре работата. На мен лично ми харесваше как тя отразява новините за ЦСКА. А и да не забравяме, че тя е фенка на отбора, не че това има нещо общо, но....... Щом Стефан Стоянов е заклет левскар и отразява новините за Левски, да не говорим за Вальо Грънчаров . Пак има някакъв двоен критерии при отразяването на двата гранда. Редовно слушам радио Гонг и чувствам водещите едва ли не като близки приятели. Така че според мен щом са сменили репортера на някой от грандовете Томето е длъжен поне едно изречение да каже по темата защо са го сменили и т.н. Нали ние слушателите и екипа на Гонг сме едно голямо семейство.
А Веско Вълчев въобще не е цесекар. Да му дадат да отразява пловдивските отбори или някой друг. Има достатъчно отбори. Лично аз искам човекът който отразява ЦСКА да е фен на отбора ни, както е при Левски. Вие как мислите?
Какво става с Ралица? Защо не отразява тя ЦСКА?
Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Бижутера
- Контакти:
Re: Какво става с Ралица? Защо не отразява тя ЦСКА?
като гледам май всичките ти постове в тоя форум са за Ралица и съдейки по броя заключени твои теми смятам,че е време да пуснеш петиция
иначе на въпроса ти - викат му вътрешнофирмена политика

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Бижутера написа:като гледам май всичките ти постове в тоя форум са за Ралица и съдейки по броя заключени твои теми смятам,че е време да пуснеш петиция![]()
Д-р Хаус, това е случай точно за вас

Не бе не съм ли прав, кажи ми. Ако манат Стефан Стоянов, примерно втория ваш човек, който ви отразява отбора след Вальо и сложат примерно някой си там, дето дори не е фен на отбора, няма ли да ти стане поне любопитно.
Пък и не е честно спрямо Ралица. Оня ден я слушах, коментираше Спортист Своге-Славия

Върнете Ралица при Ники Александров те си бяха добър екип

stiuri написа:Върнете Ралица при Ники Александров те си бяха добър екип![]()
![]()
![]()
![]()
Да пак е имало някакви подмолни игрички, иначе не мога да си го обясня защо ще я манат от Ресор ЦСКА
-
Върнете Ралица да коментира ЦСКА, а тя по радиото ще наложи пак червения терор... 

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”