Слаби сте и спечелилите. Нищо не знаете за футболче, грам нищо. Освен това е нагласена, сверих ви статистиките кой с кого играл и с кого не пожелал да играе!

Всяка една игра я осирате и търсите все лекото и мекото да трупате точки с некакви незнаещи младежи. Аз играех за кефче, за да си припомня неща, които съм забравил.Няма артерио все още, в добра спортна форма сме и всички губеха от мен подред и сега ще им се извиня публично за нервите, които събраха губейки тежичко. Извинявайте сладури, нямах с какво да се занимавам, за да не усещам болка от зъбче. Ако искате сменете спорта следващия път, за да имат и други повечко шанс! Аз не съм тъп и знам как са натрупвани точките- с 500 игри и кусур срещу един и същи незнаещ съперник. Е тъпичко е така да се прави и не е честно защото и други 5000 човека и бота си губеха времето. Така е, момци, винаги тарикатите печелят, ама не бива да бъдем всички тарикати!
Имаше и каматни и трудни въпроси, които не знаех. И такива като "Кога е шампионче Лестър" Че отде да знам, а и не ме интересува и го объркал. Радва ме факта, че Левски футболен клуб наистина няма легенди, половината им въпроси за тяях бяха от кой са паднали най-много. Ама аз като им разправям на децата, че легендите им кът, те губят половин ден да ме цитират- ама ко ще ме цитираш, аз съм ги гледал. Резил до резил им било на лошите. Че вкарали пет гола на умреля Барса кога била в криза та голяма работа. Но като цяло поредната ментараджийска игра била тази също.

Дано поне гумена топка не скъса! Тъкмо да ми се манете от главата и да идете на стадионче.