Томислав Русев
Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Томислав Русев
Искам да задам следния въпрос към господин Русев,защо толкова време не се прави опит да се покани или вземе интервю от новите собственици на ЦСКА за да разберем ние обикновените привърженици какво смятат да прават.
Re: Томислав Русев
защото никой не ги знае и не ги познава
emo написа:защото никой не ги знае и не ги познава
Ами май не се обръщат към тебе, г-н всезнайко, а ?!
Типично по български.
Защо собствениците трябва да отговарят на тези въпроси?
Има си изпълнителни директори за целта, а Венци Живков мисля, че доста информация дава.
Има си изпълнителни директори за целта, а Венци Живков мисля, че доста информация дава.

- slavia_forever
- Контакти:
kartago написа:emo написа:защото никой не ги знае и не ги познава
Ти да не очакваш, Томислав Русев да отговори?!

Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
А и какво толкова ще кажат?
То е като интервю на футбалер или тренер-"играем мач за мач", "стана хубав мач за нашите стандарти", "съдията ограби труда на момчетата","дигаме главите".Имат си 5 заучени фрази и толкова.
Собственицитте/ и.д.-ата и те така.Тук таме Батков на градус открие някоя изкуствена държава или хомосекшуъл та да е забавно и после пак клишета.
То е като интервю на футбалер или тренер-"играем мач за мач", "стана хубав мач за нашите стандарти", "съдията ограби труда на момчетата","дигаме главите".Имат си 5 заучени фрази и толкова.
Собственицитте/ и.д.-ата и те така.Тук таме Батков на градус открие някоя изкуствена държава или хомосекшуъл та да е забавно и после пак клишета.
Такъв въпрос може да зададе само комплексиран, озлобен и оскотял цесекар. Защо се обръщаш към Томислав Русев? Нали в Гонг си има отговорник за отбора и той се казва Николай Александров????? Защо не го попиташ него?
PFC Litex написа:Типично по български.
ами според мен имазначение дали гожори глажата или рацете които се движат от главата ЦСКА е отбор с милон прижарженици поне може да се каже каква е стратегиата как смятат да развиват клуба и така не виждам нищо лошо, се обръщам към Томислав Русев като шев на спорта в тази медия.
- Blue_AvalanchE
- Контакти:
kartago написа:emo написа:защото никой не ги знае и не ги познава
Човека има мнение бе. Всезнайко си ти, че да се правиш на интересен. А Томислав Русев знае какви далавери се въртят около ЦСКА и новите собственици са сигурно много потайни.
ЗАВИНАГИ СИН !

ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !
icanmecan написа:PFC Litex написа:Типично по български.
ами според мен имазначение дали гожори глажата или рацете които се движат от главата ЦСКА е отбор с милон прижарженици поне може да се каже каква е стратегиата как смятат да развиват клуба и така не виждам нищо лошо, се обръщам към Томислав Русев като шев на спорта в тази медия.
Аве пич, ти изби рибата бре ! Я сега го напиши на български !

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”