Това колко е голям Томислав, няма да го коментирам, това кой е спортен журналист номер едно също, но искам да коментирам думите на един човек, който говори със сърцето си. Думите на един човек, който не му пука от нищо и харесва хора, които си ходят ей така пет за четири. Думите на един родител, който работи като всички останали хора в тази държава.
1. Думите за полицаите в Асеновград - Да, те са пълни олигофрени и катили, незнам какъв човек трябва да си за да изпълниш такава заповед при подобна гледка. Изпълняват заповед - ОК, да ги повишат с един чин за изпълнението на тази задача. Нека спят спокойно. Професионалисти - според мен понякога трябва да пренебрегнеш "професионализма" и да чуеш сърцето си.
2. Изборите и депутатите - От 19 години помня всички избори, всички кандидати....Кой не излъга? Кой не краде и с гъза си? Хора от 1943 политици в България няма. Последният Български политик е бил Богдан Филов. Дотам! Пак ще има избори, пак ще има 48-53% активност, отново ще има изборен туризъм, отново купени гласове, нищо няма да се промени, колкото и да ми се иска.
3. Доверието в органите на реда и съдебната власт - Четем преса, гледаме телевизия, слушаме радио.......да, добре. Нека отидем една вечер в някое от "топ заведенията" в София. Да ви кажа какво ще видите - VIP сепарета на които хора окрали държавата и нас хората и нашите родители са се наредили с охраните си и гледат тъпо. Ще видите как има някои тоалетни в които не пускат всеки и от там излизат всякакви хора с "напудрени" нослета и много разширени зеници. Лошо няма - да се весели кой както намери за добре, но защо трябва да се посяга на невинни хора? ( случаят SOLO).
4. И защо нищо няма да се промени? Докато "педерастите" в парламента не спират да съсипват образователната система и да извращават младите поколения няма да стане. Докато "иконите" мутри и метреси не спрат да красят пресата и телевизията няма как да стане. Как може да си върнем ценностната система? Имаме нужда от повече хора като онзи човек, който говори със сърцето си!
И накрая един личен призив - моля ви пуснете в сайта един примерен бюджет за стартирането на спортно радио!!! Ще се намерят хора обичащи спорта. Опитайте.
минутките на водещият 01.06.2009
Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: минутките на водещият 01.06.2009
браво томе , сега слушах отново минутите на водещия и отново настръхнах от това което каза . БРАВО !!!!

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

При вас нормално ли върви записа?При мен зарежда до 28% и спира:(
http://www.youtube.com/watch?v=UVIK37hX6X8
Tome trebva da znaesh ,4e shefa na asgr policia e brakonier!! trebva da znaesh ,4e na vhoda na asgr policia ubiha 4ovek!!!, onq den prebiha reporter jurnalist... shefa na asgr policia e mafiot!!
trebe da go znaesh!!! evala i poklon!
Tome trebva da znaesh ,4e shefa na asgr policia e brakonier!! trebva da znaesh ,4e na vhoda na asgr policia ubiha 4ovek!!!, onq den prebiha reporter jurnalist... shefa na asgr policia e mafiot!!
trebe da go znaesh!!! evala i poklon!
Поклон и огромна благодарност към Томислав, за всичко което прави, за будната му гражданска съвест, за смелостта с която говори. Благодаря за истината, която казва в очите на хората, за правдата която търси и за която се бори. Благодаря, за мъжеството с което се изправя срещу проблемите, за силата да духа, който притежава.
Благодаря, ТОМЕ, че те има, че не си се скрил, че стоиш твърдо и уверено зад принципите и думите си.
Благодаря, че не си мишок, като много други.
п.п.
Бъди уверен, че зад теб са хиляди.Бъди уверен, че гласът ти не е глас в пустиня.
Бъди уверен, че думите ти намират място в сърцата ни. УСПЕХ!!!
Благодаря, ТОМЕ, че те има, че не си се скрил, че стоиш твърдо и уверено зад принципите и думите си.
Благодаря, че не си мишок, като много други.
п.п.
Бъди уверен, че зад теб са хиляди.Бъди уверен, че гласът ти не е глас в пустиня.
Бъди уверен, че думите ти намират място в сърцата ни. УСПЕХ!!!
БРАВО ТОМЕЕЕ!!!
ТИ СИ ИСТИНСКИ "Ч О В Е К"
ЕВАЛЛА!!!
ТИ СИ ИСТИНСКИ "Ч О В Е К"
ЕВАЛЛА!!!
г-н Русев,
ако поне и 5% от българския народ мислеше като теб и правеше като теб, нещата нямаше да са така.
Евала за всяка дума която казвате. Нямам повече какво да напиша, освен, че се радвам, че има хора като Вас в родната ни жалка държава.
Почитания.
ако поне и 5% от българския народ мислеше като теб и правеше като теб, нещата нямаше да са така.
Евала за всяка дума която казвате. Нямам повече какво да напиша, освен, че се радвам, че има хора като Вас в родната ни жалка държава.
Почитания.
- Бижутера
- Контакти:
Хора,точно над тази тема е основната,в която пишем за проблема....няма смисъл от хиляда теми..
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
На фона на родопската гайда и крясъците на малката Николета се върнах мноооого години назад, в сцени пресъздадени във филма "Време разделно". Тогава "някакви хора" с фесове вземат от собствените им родители невръстните им деца и виковете "ПОМОЩ" остават заглушени от каба гайдите, защото това е истинското българско. Само гайдите ни останаха.
Няма кой да защити хората
Няма кой да помогне на нуждаещите се
Няма сила, която да обърне с крата нагоре прогнилата система
Затова ЕВАЛА НА ТОМИСЛАВ РУСЕВ.
Нека всеки, който губи вяра си пуска този аудио запис. Тръпките, които те обвземат показват, че си още жив и се чувстваш БЪЛГАРИН
А на онези, които вместо фесове имаха фуражки Томето им го каза: И вие имате или ще имате деца"...
Няма кой да защити хората
Няма кой да помогне на нуждаещите се
Няма сила, която да обърне с крата нагоре прогнилата система
Затова ЕВАЛА НА ТОМИСЛАВ РУСЕВ.
Нека всеки, който губи вяра си пуска този аудио запис. Тръпките, които те обвземат показват, че си още жив и се чувстваш БЪЛГАРИН
А на онези, които вместо фесове имаха фуражки Томето им го каза: И вие имате или ще имате деца"...
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Томе ти си Ч О В Е К. Ти си Г О Л Я М Ч О В Е К. Това са наистина тъпи, малоумни и големеи олигофрени. Министър още по тъп и ........ Томе ние сме с теб, евала за думите ти.
Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”