предложение

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

предложение

Мнениеот dindan » 09 май 2009 23:11

Re: GONG.BG - мнения и препоръки

от dindan на 07 Май 2009 18:51
Имам едно предложение към сайта и форума,виждам,че всяка нова тема излиза на първа страница в сайта гонг бг.а дали тя си заслузава или не няма значение,аз предлагам там да има топ 10,или по точно ако по дадена тема има ново мнение да излиза на първа страница това важи и за новите теми аз сега напълно съм сигурен,че това мое предложение няма кой да го прочете ако все пак някой го е прочел да пише в темата а може и на лично само колкото да разбера дали някой чете изобщо в този форум или се гледат само новите теми.Благодаря Ви за вниманието!

Виждам,че никой не чете новите мнения по дадена тема особенно ако е много стара,ето затова всеки ще си прави своя тема и ще си я пуска когато и където си поиска
отново благодаря за вниманието
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Потребителски аватар
ALEX_D_GREAT
Контакти:

Re: предложение

Мнениеот ALEX_D_GREAT » 10 май 2009 20:09

Аз само да питам - защото не искам да пускам нова тема за това - тук може ли да се критикува или всички трябва да правим фелацио на томчо и компания? Защото темата ми с критиката срещу маниакалната фенщина на томислав беше заключена. Та да питам - ако требва да му пратя цветя и бонбони да му се извиня или направо да му платя някой масаж некаде. нали - да си е всичко точно. Щото се правите на много отворени винаги и приемате критика, но дойде ли тя давате задна...
Армейци, винаги помнете, че ЦСКА е гордостта на България !

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 10 май 2009 21:56

Просто искаме градивна критика-без тънки обиди и злобни натяквания....говедо,подуене и тн няма да се харесат на никой и ти,този който претендираш за безпристрастие не би трябвало да ползваш подобни термини,но го правиш....
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
ALEX_D_GREAT
Контакти:

Мнениеот ALEX_D_GREAT » 11 май 2009 11:56

Хахахаха. Вие наистина тотално сте сбъркани.

""""ти,този който претендираш за безпристрастие не би трябвало да ползваш подобни термини,но го правиш...."""""

Не - аз не претендирам да съм безпристрастен. НО АЗ НЕ СЪМ ЖУРНАЛИСТ КОМЕНТИРАЩ ТОКУ ЩО СВЪРШИЛИЯ МАЧ НА ЛЮБИМИЯ СИ ОТБОР СРЕЩУ ВЕЧНИЯ МУ ВРАГ. Сега разбираш ли ? :lol: :lol: На колко години си? Висше образование имаш ли завършено? Или това,че мисълта ти не може да се справи с елементарни съждения е просто съвпадение?

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 11 май 2009 12:46

Всъщност извода е само един-като не ти харесва не слушай.....тънките ти намеци и критики просто няма да минат....както не минаха и на предишните 20 човека,дето пускаха подобни теми.Томислав Русев си е Томислав Русев и няма да се промени заради 20 човека,които ги е яд на живота :!:
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
ALEX_D_GREAT
Контакти:

Мнениеот ALEX_D_GREAT » 11 май 2009 15:38

Бижутера написа:Всъщност извода е само един-като не ти харесва не слушай.....тънките ти намеци и критики просто няма да минат....както не минаха и на предишните 20 човека,дето пускаха подобни теми.Томислав Русев си е Томислав Русев и няма да се промени заради 20 човека,които ги е яд на живота :!:

Не е това извода. Това е зариване на главата в пясъка с подканящ гъз във въздуха. Не - мерси. Вие манипулирате обществено мнение и дразните хората. И реакцията сега може да е спорадична, но скоро ще се натрупа и после.... тичане из улиците. За това говорим, приятелю. Че който сее ветрове, ще жъне бури.

Всъщност извода е наистина един - аз се опитвам да живея в Европейска страна с нормална спортна журналистика, а такива като Томислав, Атанасов, Ефрем, Жаклин разпалват огъня на враждата и настройват хората едни срещу други. Затова като се опарите - не пискайте.

Бъдете здрави.

2much4you
Контакти:

Мнениеот 2much4you » 12 май 2009 12:13

Много си прав Алекс.Поздравления

2much4you
Контакти:

Мнениеот 2much4you » 12 май 2009 12:17

Това последното на администратора бижутер малко ме хвърля в тъч.Според теб Бижутер само 20 човека ли неодобряват селективния подход на Томислав при коментарите му.Ако не водеща фигура на Гонга донякъде съм съгласен .Но като негов ръководител трябва да се държи 1:1 в коментарите си и мнението си да изказва така че да не прозвучи като генерална линия на Партията с голямо П

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 12 май 2009 12:41

20 сте,може и да има други,но те или са решили,че няма смисъл да се обиждат или им е приятно да слушат.
Какво е вино Томислав,че е левскар?
Да се откаже от професията си ли?
И кой ще води?
Айде стига глупости,аз го знам още от Дарик преди Гонг и ми е супер гот да го слушам,това,че е от Левски е голям плюс,тъй като и аз съм от Левски. :D За армейците им стига Ники Александров,що не кажете нещо и за неговата обективност?
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

2much4you
Контакти:

Мнениеот 2much4you » 12 май 2009 22:20