Що за заглавие е това?!?

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Що за заглавие е това?!?

Мнениеот Кашчей » 22 апр 2009 20:06

Черно море и Литекс се прецакаха сами във Варна

Как се прецакаха:като играха без да се уговарят ли?Какво трябваше да направят, за да не се "прецакат"?

Докога ще продължавате с шаблоните и то, най-вече с безмислените и безсмислените :evil:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Maria Mitsova
Контакти:

Re: Що за заглавие е това?!?

Мнениеот Maria Mitsova » 22 апр 2009 20:47

Тъй като заглавието съм го поставила аз, мисля, че на мен се пада да отговоря :)

Смятам, след като изгледах мача доста внимателно, че и двата отбора можеха да стигнат до победа, и три точки, които бяха много важни и за двата отбора.

Изобщо не ми е минало през ума, че мачът е уреден или нещо такова...

Стана хубав мач, просто не смятам, че и във Варна, и в Ловеч могат да са доволни, и всъщност съм убедена, че не са, от точката.

А за шаблони и т.н. ...Всеки има право на мнение, уважавам твоето, но аз си имам мое. Мерси.
Follow me on Twitter - @mimi_blanco

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 22 апр 2009 20:56

Браво Марийче!Чест ти прави,че отговри-включвай се по-често ,ако може ;)
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 апр 2009 21:36

Maria Mitsova написа:Тъй като заглавието съм го поставила аз, мисля, че на мен се пада да отговоря :)

Смятам, след като изгледах мача доста внимателно, че и двата отбора можеха да стигнат до победа, и три точки, които бяха много важни и за двата отбора.

Изобщо не ми е минало през ума, че мачът е уреден или нещо такова...

Стана хубав мач, просто не смятам, че и във Варна, и в Ловеч могат да са доволни, и всъщност съм убедена, че не са, от точката.

А за шаблони и т.н. ...Всеки има право на мнение, уважавам твоето, но аз си имам мое. Мерси.

Благодаря за включването, което рядко се случва и го оценявам. :D

Те може и да не са доволни от точката, но играха, а за "прецакване"....точно този термин не разбрах и затова пуснах темата.Реално погледнато, за да няма "прецакани взаимно" единият от двата отбора трябваше да победи, но не и по честния начин.Тогава "прецакан" май щеше да е "Локо" Сф.
Така разбирам нещата с "цакането" аз, и така го казвам.За мен, да прецакаш някого, означава да го излъжеш, нечестно, да го измамиш.Спортът е борба, но си има и честни начини да победиш, без да прецакваш.

Шаблоните...За съжаление са част от речта ни и не можем да ги избегнем, но не намираш ли, че в спорта са доста изтъркани вече...."Екзекутори", "заклани", "подигравка с труда на момчетата"..та дори и "прецакването" е от тях(поне за мен).
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Maria Mitsova
Контакти:

Мнениеот Maria Mitsova » 22 апр 2009 22:21

Аз не виждам така нещата, всеки един от двата отбора можеше да спечели по честния начин, не липсваха положения.

Иначе прецакаха се САМИ, всеки отбор сам себе си, като не успя да си вкара положенията...

Клишетата понякога са най-хубавото на футбола, само понякога, но го има и това.
Follow me on Twitter - @mimi_blanco

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 22 апр 2009 22:40

По-скоро прецака се Литекс,щото препдолагам,че няма да бият през уикенда Локо София и ще натрупат една камара мачове без победа.Докато Черно Море ще си бие слабите отбори с по 1-0 и ще си задържи 4-тото място.
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 апр 2009 22:53

Maria Mitsova написа:Аз не виждам така нещата, всеки един от двата отбора можеше да спечели по честния начин, не липсваха положения.

Иначе прецакаха се САМИ, всеки отбор сам себе си, като не успя да си вкара положенията...

Клишетата понякога са най-хубавото на футбола, само понякога, но го има и това.

Аз доволен, че и двата ти поста са провокирани от мен :mrgreen:

Явно съм прочел по друг начин това "сами", което и породи негодуванието ми.Може би, защото бих използвал заглавие от рода на "Във Варна, "Черно море" и "Литекс" изиграха здрав мач, но победител нямаше, което направи печеливш, загубилият днес "Локо"Сф.".....Малко е дълго, но и аз съм речовит :mrgreen:

Клишетата....когато започне един журналист да говори предимно с клишета-журналист ли е?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 апр 2009 23:00

Бижутера написа:По-скоро прецака се Литекс,щото препдолагам,че няма да бият през уикенда Локо София и ще натрупат една камара мачове без победа.Докато Черно Море ще си бие слабите отбори с по 1-0 и ще си задържи 4-тото място.

Значи, може да се прецака някой, който играе с мнооого слаб отбор и не може да го победи.Когато играеш с равностоен отбор, резултатът може да е всякакъв, та прецакването си е излишна дума в случая.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
zalozite
Контакти:

Мнениеот zalozite » 23 апр 2009 02:36

Заглавието не ме учудва, голяма част от журналистите пишат така, особенно младите. забелязвал съм какви ли не смешни заглавия и съдържание на сайтовете и то на водещите сайтове, ама явно ниски заплати, толкова старане, повече пари повече работа , :lol: 8-)
http://zalozite.net футболни прогнози за деня

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 23 апр 2009 13:55

Кашчей написа:
Бижутера написа:По-скоро прецака се Литекс,щото препдолагам,че няма да бият през уикенда Локо София и ще натрупат една камара мачове без победа.Докато Черно Море ще си бие слабите отбори с по 1-0 и ще си задържи 4-тото място.

Значи, може да се прецака някой, който играе с мнооого слаб отбор и не може да го победи.Когато играеш с равностоен отбор, резултатът може да е всякакъв, та прецакването си е излишна дума в случая.

Само дето едните бяха с мераци за титла,а другите искат място в четворката... :P
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”