Коментара на Т.Русев

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Коментара на Т.Русев

Мнениеот Angoff » 06 апр 2009 00:38

Уважаеми г-н Русев...защо не изчакахте сутринта и не написахте подобна статия???
Не са минали и 3 часа от мача и всички сини "шамани" опищяхте света за 2-те дузпи...ами вие както твърдите,че няма дузпи аз пък твърдя,че ИМА или играта с глава на футболист от Черно Море през есента е дузпа а тези нарушениа не са ???

Уж не се говори в Гонг за уредени мачове,пък вие г-н Русев развивате подобни тези за подмяна на върха....Г-н Русев подмяната на върха е факт не , защото Ристосков не е свирил дузпа за Левски или,защо Ангел Ангелов е свирил 2 дузпи а , защото любимия ви на всички "Бижутер" не може да умер празна врата от 2 метра...е питам ви ако това положение бе влезло,и вие останехте на върха,щяхте ли да развивате подобни теми?
Когато лиценза на ЦСКА се окраде по-пладне и по най-гадния и долен начин нищо не казахте...обвинихте Лупи,което си е така но не на 100% , когато ЦСКА бе обезглавен в Сливен отново не чух да протестирате така остро,както сега...хубаво вижте повторениата този път на по безпристрастно и ще видите,че тези 2 дузпи са доста спорни и както можеше да не се дадът така можеше и да се дадът...не мисля,че това е поръчково съдийство.

ЦСКА може и да е шампион може и да не е , честно казано не държа да сме...особенно след тези сътресения,както сме спечелили 31 титли така ще спечелим още 3 пъти по толкова и пак ще сме пред Левски,нещо което ви комплексира всички в синьо и това се вижда....междудругото в тези 2 дузпи не виждате ли и тук дълата ръка на комунизъма ...наскоро разбрах от вас,че са ни дали хубавия стадион а на вас лошия...е до колкото зная Българска Армия не е на ЦСКА а на ДАМС докато герена на кой го дадоха???
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Re: Коментара на Т.Русев

Мнениеот mike28 » 06 апр 2009 00:45

Ангов, съгласен съм с теб за всичко, само за едно не ми стана ясно- къде го видя този комплекс в Левски от ЦСКА? Пак напомням- от 90-та насам, ние обърнахме баланса в наша полза, имаме повече шампионски титли и по-добро представяне в Европа, Вие нямате две поредни титли и победи над сините. Ако тук някъде виждаш все още причина за комплекси- имаш много здраве от мен.
А това, че коментара на г-н Русев е злобен, пристрастен и неоснователен се вижда от километри. Сега следва г-н Александров да пусне един контра коментар, в който да бъзикне Левски за 2-то място и да възхвалява своите и картинката ще е пълна. И ще настане шоу , тук във форума и така цяла неделя...
Последна промяна от mike28 на 06 апр 2009 00:49, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 06 апр 2009 00:47

Не ставай смешен, говориш за обезглавяване, а забравяш колко пъти миналата година получихте ненормални аванти. Днес се изложихте не вие, не и този смешник Ангелов(той не става, ясно е на всички), изложи се най-вече Момиров, който ептем не става.

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 06 апр 2009 00:50

mike28 ... историята на даден клуб не е след 90-та година ;) цялостно ясно кой е отбора но да не изпадаме в безкрайния спор...Г-н Русев да проумее,че ако не е Боби Михайлов,ще е друг ако не е Ристосков(който тук в родния си Сандански не е хич долюбван) ще е някой друг и ако не е Момиров отново ще е някой друг...като махнем тези съдии все едно режем опашката на гущера...тя разбира се отново никне.Системата куца системата...
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
Red Hot
Контакти:

Мнениеот Red Hot » 06 апр 2009 00:51

mike28 написа:Ангов, съгласен съм с теб за всичко, само за едно не ми стана ясно- къде го видя този комплекс в Левски от ЦСКА? Пак напомням- от 90-та нсам, ние обърнахме баланса в наша полза, имаме повече шампионски титли и по-добро представяне в Европа, Вие нямате две поредни титли и победи над сините. Ако тук някъде виждаш все още причина за комплекси- имаш много здраве от мен.
А това, че коментара на г-н Русев е злобен, пристрастен и неоснователен се вижда от километри. Сега следва г-н Александров да пусне един контра коментар, в който да бъзикне Левски за 2-то място и да възхвалява своите и картинката ще е пълна. И ще настане шоу , тук във форума и така цяла неделя...

Доколкото си спомням историята не се прекъсва, а продължава. Така че имате още доста да наваксвате за да настинете постиженията ни... Приятелски му припомням на Томислав, че дузпите на Левски срещу Черно Море в София бяха доста по-съмнителни от тези днес.
Men are born to succeed, not to fail!
Henry David Thoreau

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 06 апр 2009 00:52

Но много по-редовни от тези днес.

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 06 апр 2009 00:59

[offtopic]Ще извиняваш, ама след като партията майка вече я няма, вашия отбор някак си не може да постигне онези успехи, следователно и да е имало комплекси в Левски, нали се сещаш, че те вече не са основателни. Гледам вашия стадион и нашия стадион-, гледам базите за децата- тези неша нямат нищо общо с годините- и там ви превъзхождаме, та за това ми беше мисълта, за комплексите- тази дума е тъпа и всеки във форума я ползва както си иска.
Отделно, че и двата отбора са били доста подпирани през комунизма, когото са си пожелаели- са го имали. Ако не беше всичко толквоа централизирано още от тогава, сега може би още шяхме да имаме футбол и да гледаме в А група, отборите от Русе, Търново, Добруджа, Видин, Плевен, градове , които заслужават не по- малко от Сандански и Дупница да имат свой представител във уж елитната ни група.[/offtopic]

Системата няма да се оправи, съдиите не са проблем, а всичко идва от занемарените школи, президентите на клубовете, които имат сенчест бизнес, разпасаните футболисти и зле подготвените треньори.

@ Red Hot- историята никой не я отрича, тук става въпрос за думата "комплекси", аз поне в последните 20 години, не съм видял нито за момент, тима на Левски да има такива от червения отбор, от много други неща- да, но не и от вас.

Потребителски аватар
Red Hot
Контакти:

Мнениеот Red Hot » 06 апр 2009 00:59

stoyankd написа:Но много по-редовни от тези днес.

Не ставай смешен,приеми фактите и се моли следващия път вашия Бижутер да уцели вратата от метър и половина вместо гредата.
Men are born to succeed, not to fail!
Henry David Thoreau

KZL_KZL

Мнениеот KZL_KZL » 06 апр 2009 01:00

По мои груби сметки,сега ЦСКА трябваше да е с 8 точки пред Уевскито.Първо отрязаха ни главата в Сливен(да кажем ,4е нямаше да бием,но поне Х ставаше),после отмениха абсолютно чист гола на Котев в Мездра,станаха 3 точки.Сега започваме с говеждите аванти.2 точки в Пловдив,след суплес на вратарчето им.После 2 точки с моряците,след супер смешни дузпи,станаха 4.Общо 7 и едната преднина сега,та 8.

Потребителски аватар
dicy

Мнениеот dicy » 06 апр 2009 01:01

Ми той БОРАТ изгони сините шамани Мърльо и НаШко и почнаха на нас да ни дават дуспи :D :D :D :roll: :lol:

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”