Стига с този футбол.....

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
alfamicin
Контакти:

Стига с този футбол.....

Мнениеот alfamicin » 26 мар 2009 01:05

Стига с този футбол,Уважаеми господа от"Спортно шоу гонг"!
Вярно че е най-популярната игра,но има и други спортове!
Не ви ли омръзна да отразявате разни знайни незнайни "спортни деятели" определящи се като футболни хора!
Вие в качеството си на журналисти настойчиво алармирате и призовавате да се реши проблема с базите и стадионите на "Бай Ганьо - футбола"!
ОК!
В това няма нищо лошо!
Защо обаче,пак в това си качество на журналисти,НЕ толкова настойчиво призовавате да се реши проблема с базите други спортове?
Понеже съм фен на плувните спортове,имам една молба!
Моля да видите какво става с плувен комплекс "Червено знаме"!
Ако незнаете ще ви кажа: ПЪЛНА И ТОТАЛНА РАЗРУХА!!!
Трнирал съм там като ученик,знам какво беше преди,знам какво е сега.
Боли ме,че вече почти не останаха места където децата да плуват!
Срамота е че при наличието на четири басейна там,няма никаква дейност и в същото време един закрит басейн на "Дианабад" с мъка успява да събере няколко клуба по водна топка с по няколко възрастови групи!Там шепа ентусиасти се мъчат да развиват плувните и карат момчетата да тренират късно след 18:00 часа за да могат да се свалят въжетата на басейна и да сложат вратите че да поиграят малко.А през деня басейна пък се използва за тренировки по плуване!
И не на последно място там дори понякога се трнира и скокове във вода(няма и трамплин даже)!
Вие не сте виновни за сегашното ни състояние на целия ни спорт и съм далече от тази мисъл!
Сигурен съм че искате нещата да се подобрят.
Единственото което ви моля е да обръщате повече внимание за проблемите на другите спортове.
Вас поне ви слушат,дори и по радиото.Ние обикновените хора и тази възможност нямаме!
Може би ще кажете:"И да говориме файда няма!Кучетата си лаят но кервана си върви"!
Аз мисля че дори и да е така,пак ще бъде по-добре ако кучетата,които лаят са по-големи и лаят по-силно!Може би все някой от тоя керван може да се стресне от някое куче!

Уважавам ви много и нямам за цел да ви казвам как да си вършите работата!
Просто като един ваш обикновен слушател и фен на спорта си позволявам да изкажа собственото си мнение!

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”