относно историята на детето от дома

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

mio97
Контакти:

относно историята на детето от дома

Мнениеот mio97 » 07 дек 2012 16:00

Здравей те пиша ви защото само по такива поводи или празници се сещат за деца който са в такива институции аз съм вече на 32 години израснала съм по интернати даже и във възпитателно училище интернат съм била осиновена и после осиновителката ме рассиновява за мое щастие сега съм щастлиава имам съпруг и две прекрасни деца едно от което родих на 16години извинявам се за отклонението от темата но въпроса е следния в тези домове има толкова талантливи и умни деца но държавата не отделя за тях средства да се реализират и какво става с тях излизат и за да живеят почват да крадат и тнт. мисълта е следната нашата държава в лицето на г-н.Борисов дали е посещавал домове и видял ли е какви заложби имат тези деца и не само домовете а и вуи или както беше едно време тевеу интересно ми е като искат да направят така че всяко дете да има дом ще помагат ли на родителите който вземат тези деца по отношение на спорта например
благодаря за отделеното време и се извинявам за не много доброто писане приятен ден

ivanov__72
Контакти:

Re: относно историята на детето от дома

Мнениеот ivanov__72 » 07 дек 2012 17:55

бади винаги толкова голям мъж

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”