До Ники Александров

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, vaskonti

Потребителски аватар
bobo_13
Мнения: 2624
Регистриран на: 11 юли 2013 16:31
Контакти:

Re: До Ники Александров

Мнениеот bobo_13 » 15 юли 2016 20:37

Вълчан написа:Ники Александров си е чиста проба журналист.От където изгрее слънцето натам се обръща.Цесекар е няма спор но го вълнува единствено отборът да върви и да има пари за играчи.По какъв начин идват средствата и как се погазват закони него не го е грижа и не го интересува.Тои няма да обясни липсата на морал на новите собственици нито ще обясни защо не постъпаха както Реинджърс преди години за да запазят честа си.Тои ще даде леко в ляво както винаги и ще се прави че не е разбрал и не е склонен точно във момента да дискутира.Журналист както казах... :mrgreen:


То в тази медия е така. Той Томето го каза в ефир: "Мен ме вълнува Левски и ЦСКА да са добре и да вървят напред. От това ни зависят заплатите, рекламата и слушателите."

Ники казва: Когато има новини за Левски и ЦСКА, има много импресии, кликове, в края на месец на мен ми искат определен брой посещения"

guglata
Мнения: 701
Регистриран на: 07 мар 2012 21:01
Контакти:

Re: До Ники Александров

Мнениеот guglata » 10 апр 2017 15:09

Ами да са живи и здрави, аз и почти всичките ми приятели отдавна не слушаме "спортно шоу гонг" защото ни писна да слушаме кой каква малоумщина е измъдрил в двата псевдо гранда и почти никакви новини за останалите отбори, или да им слушам ехидните коментари за "малките отборчета", или как си запълват предаванията с анализи защо някой от двата отбора не е победил в даден мач уф само като ги пиша тези неща и се изнервям. Сега влязох във форума да предложа анкета за връщането на стария му вид и ако не се върне спирам да влизам въобще в сайта и във форума.
"Забелязали ли сте, че всеки който кара по-бавно от вас е идиот, а всеки който кара по-бързо е маниак?"

Surnogu4a
Мнения: 11
Регистриран на: 16 мар 2018 15:26

Re: До Ники Александров

Мнениеот Surnogu4a » 16 мар 2018 18:38

• 1. В България футболните отбори съществуват като търговски дружества. В този смисъл търговско дружество и футболен отбор не се различават. Когато бъде фалирано дружеството, изчезва и отборът, защото няма правна форма, в която отборът да съществува след фалита. Идентичността на един отбор се осъществява и осигурава от неговата юридическа форма на съществуване. Чрез съществуването на юридическата организация се осъществява и приемствеността между поколенията в отбора.
• 2. Закупуването на емблемата и остатъчните активи на фалираното дружество не създават правоприемственост. Който и да купи емблемата на фалирания ЦСКА, той получава само правото да използва законосъобразно тази емблема (в момента емблемата се използва незаконосъобразно, защото още не е платена, а щом не е платена значи те не са собственици на емблемата!). Като закупи и другите активи, купувачът става просто собственик на някакви вещи или права, но от това не следва универсално правоприемство! Отличията (титли, спортни успехи и др.под.) са субективни права от нематериален личен характер. С тях никой не може да се разпорежда - дори притежателят им не може да ги продава, дарява, завещава! Тези права си остават единствено за този, който ги е спечелил. Когато шампионът фалира, тогава никой не може да получи шампионската му титла! Могат да бъдат продадени купите, медалите, грамотите и т.н. но това са само предмети, но не и самите титли и отличията. Така никой не може да се нарече шампион, само защото притежава някаква купа или медал. Ако беше така, всеки ще може да си купи от аукцион медал и да казва, че той е шампион. Ето защо, 31 титли на ЦСКА си остават само статистика и никой съществуващ клуб не може да ги притежава, независимо как се нарича и независимо какво крещят феновете!

• 3. Когато един клуб промени името си, той не става друг клуб, а си остава същият, но под ново име. Ето защо, "ЦСКА-СОФИЯ" е всъщност Литекс - защото на 02.06.2016 г. Литекс вписа в Търговския регистър промяна на наименованието си и прие името "ЦСКА-СОФИЯ". Така "ЦСКА-СОФИЯ" е носител на 4 бр. титли.

• 4. "ЦСКА-СОФИЯ" е клуб, който през тази година следва да чества своята 96 годишнина (създаден през 1921 г., първоначално е създаден под името „Хисаря“, през 1957 г. става "Кърпачев", през 1979 г. приема името "Осъм". В началото на 90-те години приема името на спонсора си и става "ЛЕКС". От 1995 г. получава името "Литекс". След това за кратко е "Ловеч" и отново става "Литекс". На 02.06.2016 г. точно в 13 ч. 51 мин. и 57 сек. клубът получава наименованието "ЦСКА-СОФИЯ" и променя седалището и адреса си на управление в гр. София, бул. "Драган Цанков" № 3).

• 5. От сезон 2017/2018 г. във Втора лига се състезава клуб с наименование "Литекс", Ловеч. Този клуб е създаден през 2016 г. и няма нищо общо с Литекс (носител на 4 титли). За да започне участие не от окръжните групи, новият Литекс на 15.08.2016 г. закупи лиценза на "Ботев" Луковит.
ЦСКА - София не е това ЦСКА, на което аз съм бил привърженик, а една бутафория, сурогат.


Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост