Онлайн радио Гонг

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
krivia
Контакти:

Онлайн радио Гонг

Мнениеот krivia » 06 фев 2009 16:30

Не знам тази идея дали е обмисляна, предполагам е, но понеже дасега няма индикация за наченки на подобен проект, искам да попитам има ли реален шанс тази идея да се осъществи. Не виждам никаква пречка след като разполаш с огромен екип от спортни журналисти, имаш утвърдена марка на радио пазара, вече и утвърдена марка в онлайн информационните агенции, да не използваш този капитал за да се направи онлайн радио. След като ясно се вижда, че времето за спорт в Дарик радио е силно редуцирано или е пратено по нощите, и има пратеник по всички лагери, който не може да се използва ефективно мисля, че е напълно резонно да пуснете лайф радио в сайта. Ваша конкуренция вече го прави, не позволявайте да ви повеждат, след като сте водили с 3:0. Мисля че всички потребители на сайта ще бъдат доста доволни от една такава нова услуга.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: Онлайн радио Гонг

Мнениеот Бижутера » 06 фев 2009 17:04

Ако е онлайн радио Гонг ше го слушат само феновете на спорта,а така по Дарик спортно шоу Гонг се слуша от почти цяла България,защото в почти всеки сервиз,магазин или кафене по цял ден свири Дарик :P
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
krivia
Контакти:

Re: Онлайн радио Гонг

Мнениеот krivia » 06 фев 2009 17:21

Онлайн радиото не изключва спортната програма по Дарик, просто да се обогати програмата с онлайн предавания. Някаква комбинация, каквато беше с Радио Гонг/Дарик.

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”