Мнениеот marcas » 23 мар 2012 10:54
Аз открай време поддържам тезата си , че на Ники Александров не трябва да му дават да говори , камо ли да води дискусии с Томислав и Вальо Грънчаров в обзора на кръга , защото го правят на пух и прах!Винаги се появява неподготвен затова , което се налага да коментира, никога няма подбрани аргументи, изобщо не може нито да защити ЦСКА, когато е необходимо , нито да ги критикува , когато заслужават!Много по-добре е да дадат възможност на Веско Вълчев да заеме неговото място!Никито нито е безпристрастно , нито обективно , изобщо звучи много смешно , лично на мен като привърженик на ЦСКА ми е кофти да го слушам как само мънка и се чуди какво да каже всеки път като го засекат Томето и Валъо!Жалка история!По-добре да си гледа сайта , да пише някой и друг коментар , там му е силата и дано се съсредоточи на това поприще!Днес следобяд очаквам пак двамата сини да го изядат с парцалите!той горкия изобщо не си е на мястото в тая дискусия!Иначе за коментара на мача , добре се справя тъй като не се налага да мисли и да отбива атаки , а просто коментира това което вижда!