Мнениеот Tommi » 07 мар 2015 18:39
veni__85 написа:Tommi написа:Blagoy написа:OT18 написа:Гледане на мач през интернет. Нормално да се закачат 100 000 човека и да се прецака работата. Затова даваш 4 лв. и гледаш като бял човек на голям екран. Все ще искаш да изгледаш два мача, за да си избиеш парите. А ако оператора ви не предлага въпросният канал просто го сменяте.
Аз лично телевизор нямам. Преценил съм, че е ненужна вещ, личен избор е. А щом gong.bg и Нова предлагат услуга за гледане на мачове онлайн, те са длъжни да я обезпечат, а не да търсим алтернативни източници. Това е все едно да ти продават хранителен продукт с изтекъл срок на годност в магазина. Не ме интересува, дори и 1млн. човека да искат да гледат, тия са длъжни да направят така, че да се предава нормално, след като сме си заплатили за ползването на услугата!
Те си предлагат някаква услуга с някакво качество, а риска си го носиш ти.

Ако си купиш един салам от магазина и не ти хареса вкуса (качеството) да не би производителя да е длъжен да си смени производствената линия?
В случая вкуса на салама е качеството на футбола които ще покажат и двата отбора , за това си прав. Но това което правят от Гонг е все едно да ти продадат развален салам , тогава нещата са съвсем други.
Не ти продават развален салам, а такъв с ниско качество, като под качество имам предвид не качеството на играта, а качеството на излъчване.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!