milen.hristov написа:shotgun blues написа:Дано продължат да излъчват мачовете,пускам ТВ-то ,но коментарът ми е на радиото - не понасям Ангелов,Ибришимов и т.н
Правя същото
И аз така!
Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
milen.hristov написа:shotgun blues написа:Дано продължат да излъчват мачовете,пускам ТВ-то ,но коментарът ми е на радиото - не понасям Ангелов,Ибришимов и т.н
Правя същото
ivanpg написа:Хубав пример със сиренето, но некачественото сирене също струва пари![]()
Или да се вдигнем на бунт и да искаме гадното сирене да е безплатно, защото е гадно![]()
Милиони китайски боклуци се продават по света, но се продават а не се подаряват..
Този филм със слабия ни футбол, как нищо не струвал, щото бил слаб, не може да мине.
Това е нашия футбол и колкото да е слаб, той е по-гледан и с по-висок рейтинг от всеки друг. Да това е така защото всеки от нас е привърженик на отбор от България, това че има симпатизанти и на чужди отбори не променя нещата. Аз ще гледам Миньор и Левски защото съм привърженик на Левски! А няма да гледам Рединг и Блекбърн (примерно) защото нито един от тези два отбора не ми е любим. Да, те със сигурност играят в пъти по-добър футбол от Левски и Миньор, но нямам тръпка да ги гледам!
Моля не бъркайте футбола с изобразителното изкуство.
АЗ ОБИЧАМ ЛЕВСКИ, а не Английският мач, който дават тази седмица по телевизията !!!
(сигурен съм и тези дето обичат Миньор разсъждават по този начин)
джони написа:grasiani написа:джони написа:oсвен че са корумпирани,гонг са и хора без образувание,без ценз,продукта който предлагат е смешен,не му предават никаква добавена стойност,а точно обратното-намаляват цената му-ето още една причина да ги отрежат за радио-излъчване
To май ти си без образОвание,като критикуваш някой поне бъди малко над неговото ниво ,иначе става майтап и смях.
aйде и аз да не вадя подобни грешки от статии в гонг.бг,когато на мен ми плащат,то тогава ще пиша без грешка,остава си факта,че нивото им страшно ниско
milen.hristov написа:Днес Томислав Русев обяви, че е сериозна опасността да не предават мачовете от А група. Причината е непосилните финансови условия, поискани от футболните клубове държащи правата за срещите. А сега накъде?
T&T написа:Дано Дарик да не плати, защото ми омръзна да им слушам простотиите на Томито и компания.
stoyankd написа:ivanpg написа:Хубав пример със сиренето, но некачественото сирене също струва пари![]()
Или да се вдигнем на бунт и да искаме гадното сирене да е безплатно, защото е гадно![]()
Милиони китайски боклуци се продават по света, но се продават а не се подаряват..
Този филм със слабия ни футбол, как нищо не струвал, щото бил слаб, не може да мине.
Това е нашия футбол и колкото да е слаб, той е по-гледан и с по-висок рейтинг от всеки друг. Да това е така защото всеки от нас е привърженик на отбор от България, това че има симпатизанти и на чужди отбори не променя нещата. Аз ще гледам Миньор и Левски защото съм привърженик на Левски! А няма да гледам Рединг и Блекбърн (примерно) защото нито един от тези два отбора не ми е любим. Да, те със сигурност играят в пъти по-добър футбол от Левски и Миньор, но нямам тръпка да ги гледам!
Моля не бъркайте футбола с изобразителното изкуство.
АЗ ОБИЧАМ ЛЕВСКИ, а не Английският мач, който дават тази седмица по телевизията !!!
(сигурен съм и тези дето обичат Миньор разсъждават по този начин)
Щом обичаш Левски, заповядай на стадиона. Аз също обичам Левски и ходя на стадиона. Моите пари отиват за билети. Давал съм пари и ще давам за мачове по ТВ от Испания, Англия и Германия, но от България-не.
milen.hristov написа:В една друга тема го написах не бих платил и лев да гледам футбол по ТВ. Спортните събития, като националният шампионат са обществени, и като такива трябва да бъдат БЕЗПЛАТНИ, след като си платил кабелната, интернета, купил си радио, значи имаш пълното право да си слушаш/гледаш напълно безплатно.
Отделно явно някой хора са решили да забогатяват по бързият начин. Да погледнат на основание на какво искат каквито ида е пари. Нали с тези пари трябваше да се оправят стадиони и школи, а не да се закърпват бюджети
Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост