И Дарик отказа да плати за футболните права, а сега накъде

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

dan71
Контакти:

Re: И Дарик отказа да плати за футболните права, а сега накъде

Мнениеот dan71 » 03 ное 2012 09:31

milen.hristov написа:
shotgun blues написа:Дано продължат да излъчват мачовете,пускам ТВ-то ,но коментарът ми е на радиото - не понасям Ангелов,Ибришимов и т.н :(

Правя същото

И аз така!

Потребителски аватар
ivanpg
Контакти:

Мнениеот ivanpg » 03 ное 2012 09:36

Хубав пример със сиренето, но некачественото сирене също струва пари :)
Или да се вдигнем на бунт и да искаме гадното сирене да е безплатно, защото е гадно :lol:
Милиони китайски боклуци се продават по света, но се продават а не се подаряват..
Този филм със слабия ни футбол, как нищо не струвал, щото бил слаб, не може да мине.
Това е нашия футбол и колкото да е слаб, той е по-гледан и с по-висок рейтинг от всеки друг. Да това е така защото всеки от нас е привърженик на отбор от България, това че има симпатизанти и на чужди отбори не променя нещата. Аз ще гледам Миньор и Левски защото съм привърженик на Левски! А няма да гледам Рединг и Блекбърн (примерно) защото нито един от тези два отбора не ми е любим. Да, те със сигурност играят в пъти по-добър футбол от Левски и Миньор, но нямам тръпка да ги гледам!
Моля не бъркайте футбола с изобразителното изкуство. :roll:

АЗ ОБИЧАМ ЛЕВСКИ, а не Английският мач, който дават тази седмица по телевизията !!!
(сигурен съм и тези дето обичат Миньор разсъждават по този начин)
Кривия: бате Жужо, вземи ме-ще ги скъсам...

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 03 ное 2012 09:53

ivanpg написа:Хубав пример със сиренето, но некачественото сирене също струва пари :)
Или да се вдигнем на бунт и да искаме гадното сирене да е безплатно, защото е гадно :lol:
Милиони китайски боклуци се продават по света, но се продават а не се подаряват..
Този филм със слабия ни футбол, как нищо не струвал, щото бил слаб, не може да мине.
Това е нашия футбол и колкото да е слаб, той е по-гледан и с по-висок рейтинг от всеки друг. Да това е така защото всеки от нас е привърженик на отбор от България, това че има симпатизанти и на чужди отбори не променя нещата. Аз ще гледам Миньор и Левски защото съм привърженик на Левски! А няма да гледам Рединг и Блекбърн (примерно) защото нито един от тези два отбора не ми е любим. Да, те със сигурност играят в пъти по-добър футбол от Левски и Миньор, но нямам тръпка да ги гледам!

АЗ ОБИЧАМ ЛЕВСКИ, а не Английският мач, който дават тази седмица по телевизията !!!

Щом обичаш Левски, заповядай на стадиона. Аз също обичам Левски и ходя на стадиона. Моите пари отиват за билети. Давал съм пари и ще давам за мачове по ТВ от Испания, Англия и Германия, но от България-не.

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 03 ное 2012 10:01

не може всеки да ходи на стадиона, дори всеки да можеше , няма толкова места, точно за това клубовете трябва да получават пари за излъчване, ако са поискали повече ,пазаря ще им покаже че бъркат и ще се урегулират нещата, а иначе смешно е да се говори за лошия продукт, защото всеки може да направи справка за рейтингите на българските мачове и ще се види че е доста приличен

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 03 ное 2012 10:24

джони написа:
grasiani написа:
джони написа:oсвен че са корумпирани,гонг са и хора без образувание,без ценз,продукта който предлагат е смешен,не му предават никаква добавена стойност,а точно обратното-намаляват цената му-ето още една причина да ги отрежат за радио-излъчване

To май ти си без образОвание,като критикуваш някой поне бъди малко над неговото ниво ,иначе става майтап и смях.

aйде и аз да не вадя подобни грешки от статии в гонг.бг,когато на мен ми плащат,то тогава ще пиша без грешка,остава си факта,че нивото им страшно ниско

На коя база разбра, че нивото им е ниско, кои други радиа предават мачове че може да се сравни, ами като толкова разбирате направете си радио и почвайте да предавате мачове да можем да сравним .В България всеки дава мнение за неща които си мисли че разбира.То и Б.Б. е каратист и пожарникар ама е министър- председател,къде му е ценза.

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 03 ное 2012 10:34

Хем искате да не плати за ДА НЕ ги слушате. Хем ги слушате като платят.

Смешници, като не ви се слуша нещо не го слушайте. Имате право на избор. Но първи сте пред радиото като няма къде да гледате мача и пускате Дарик нали?

Типично, храна храна ама си го слушкате. Жалка картинка!

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 03 ное 2012 11:15

milen.hristov написа:Днес Томислав Русев обяви, че е сериозна опасността да не предават мачовете от А група. Причината е непосилните финансови условия, поискани от футболните клубове държащи правата за срещите. А сега накъде?

ами нали имено Т.Русев всяко предавене проповядва колко е хубав капитализма ,е сега с неговите камъни по неговата глава !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Bojko Berojko
Контакти:

Мнениеот Bojko Berojko » 03 ное 2012 11:37

T&T написа:Дано Дарик да не плати, защото ми омръзна да им слушам простотиите на Томито и компания.

Особено простотиите сутрин около 8 часа,кога си разказват мръсни вицове и се смеят като Олигофрении това в Ефир!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
ivanpg
Контакти:

Мнениеот ivanpg » 03 ное 2012 11:55

stoyankd написа:
ivanpg написа:Хубав пример със сиренето, но некачественото сирене също струва пари :)

Щом обичаш Левски, заповядай на стадиона. Аз също обичам Левски и ходя на стадиона. Моите пари отиват за билети. Давал съм пари и ще давам за мачове по ТВ от Испания, Англия и Германия, но от България-не.

А бе юначе, не ми излизай със заучени фрази! Кой си ти за да ме "каниш" на стадиона? Аз от 39 години живея ТОЧНО срещу касите на стадиона, на Тодорини кукли и съм бил на този стадион когато Ти със сигурност си бил във формата на бяла течност!
Но за разлика от теб и други безделници, понякога имам ангажименти и не мога да съм на стадиона, но пък ако мача се дава по ТВ мога да го гледам!
Кривия: бате Жужо, вземи ме-ще ги скъсам...

Потребителски аватар
Bojko Berojko
Контакти:

Re: И Дарик отказа да плати за футболните права, а сега на къде

Мнениеот Bojko Berojko » 03 ное 2012 13:15

milen.hristov написа:В една друга тема го написах не бих платил и лев да гледам футбол по ТВ. Спортните събития, като националният шампионат са обществени, и като такива трябва да бъдат БЕЗПЛАТНИ, след като си платил кабелната, интернета, купил си радио, значи имаш пълното право да си слушаш/гледаш напълно безплатно.
Отделно явно някой хора са решили да забогатяват по бързият начин. Да погледнат на основание на какво искат каквито ида е пари. Нали с тези пари трябваше да се оправят стадиони и школи, а не да се закърпват бюджети

Абсолютно вярно!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”