До Валентин Грънчаров

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Thunder
Контакти:

Re: До Валентин Грънчаров

Мнениеот Thunder » 02 юли 2009 15:22

Ти си човек без мнение не аз... говориш пълни тъпотии .... Дучето какво му е работа е съвсем различно! Дучето е Организатор ... Тея 2 са КОМЕНТАТОРИ!? Какво изобщо общо виждаш между двете че да дадеш пример !? Дучето всеки ден в ефир ли е !? Дучето Спортен Журналист ли е !? Няма нищо лошо и нелогично да си събираш хора и да ги водиш на мач на Барселона... няма нищо лошо като си фен на Барселона да пуснеш няколко ракети от КЕФ че бият !? Това е вечната вражда между 2-та клуба... Човек мисля че си дрогиран ... пиши адекватни неща а не простотии ... и ти си пишеш на изуст едно и също ... Няма такъв пример просто... .говориме за професионалисти в национален ефир в следващия момент намесващ фен на ЦСКА ... супер логика... то като няма какво да измислиш можеше да ми дадеш пример и КАК ТАКА КИТАЙ ЩЕ ПУСКА ЯДРЕНИ РАКЕТИ ... Наспи се ... не пиши пак глупости МОЛЯ ТЕ :(
Впрочем осъзнавам че тоя пример може да ми го дадеш ако тея 2 са КОМЕНТАТОРИ НА СИНИТЕ а не Спортни коментатори... ако само това коментират! Ако са наети от Синия отбор за да плюят другите ... КОНЕ С КАПАЦИ! Тогава може да ми дадеш такъв пример ... ама тогава ще е жалко за тея 2-мата...
Заповядайте в CSKA Sofia is life - http://www.facebook.com/pages/CSKA-Sofi ... 979?ref=ts

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 02 юли 2009 15:27

djonik написа:Добре де, и така да е. Аз питам простичко, защо това нещо не го напишете под статия на Георги Атанасов???? Грънчаров веднъж написал нещо и веднага се нахвърляте да го ругаете. Когато това нещо го напишете и срещу Жоро Атанасов, тогава ще кажа - ДА, ВИЕ СТЕ ПРАВИ. Дотогава ще го смятам за обикновено злоба срещу левскарите.

Никога не съм го ругал, нито пък съм се нахвърлял срещу него, дори казах, че за мен е един добър журналист, който от време на време обича провокира цесекарите, но без да преминава границите добрия тон. Специално за мен Донабалон за хората, които по никакъв начин не могат да бъдат нарекани журналисти, вече казах защо.
Колкото до Георги Атанасов, вече споменах, че той и Ефрем Димитров са един дол дренки, това са хора, които насаждат омраза между феновете със свойте идиотски стататии, не виждам какъв е смисъла да споненавам имената на всеки псведо-журналист поотделно, при положение, че всички знаем за кои хора става въпрос.
Незнам защо мислиш, че нашите коментари тук са от злоба към левскарите, ние обсъждаме некадърната журналистика в България, без да сме нападали нито Левски, нито привържениците на отбора.
Последна промяна от a boy named goo на 02 юли 2009 15:30, променено общо 3 пъти.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Sheisse
Контакти:

Мнениеот Sheisse » 02 юли 2009 15:28

Щом им се продава продукта и ги храни са професионалисти.Всеки си избира какво да слуша, чете и гледа.То и чалгата не е музика, ама е изплатила 1000 чифта найлонови цици и 5 тона перхидрол :mrgreen: , нали?
Най-добър спортен журналист в България за мене е А.Спиридонов от Евроспорт.Всички останали малко или повече бият на чалга.В сравнение с общото ниво, гонговците са в горната половина на таблицата, нищо че "синеят".

djonik
Контакти:

Мнениеот djonik » 02 юли 2009 15:30

Thunder написа:Ти си човек без мнение не аз... говориш пълни тъпотии .... Дучето какво му е работа е съвсем различно! Дучето е Организатор ... Тея 2 са КОМЕНТАТОРИ!? Какво изобщо общо виждаш между двете че да дадеш пример !? Дучето всеки ден в ефир ли е !? Дучето Спортен Журналист ли е !? Няма нищо лошо и нелогично да си събираш хора и да ги водиш на мач на Барселона... няма нищо лошо като си фен на Барселона да пуснеш няколко ракети от КЕФ че бият !? Това е вечната вражда между 2-та клуба... Човек мисля че си дрогиран ... пиши адекватни неща а не простотии ... и ти си пишеш на изуст едно и също ... Няма такъв пример просто... .говориме за професионалисти в национален ефир в следващия момент намесващ фен на ЦСКА ... супер логика... то като няма какво да измислиш можеше да ми дадеш пример и КАК ТАКА КИТАЙ ЩЕ ПУСКА ЯДРЕНИ РАКЕТИ ... Наспи се ... не пиши пак глупости МОЛЯ ТЕ :(
Впрочем осъзнавам че тоя пример може да ми го дадеш ако тея 2 са КОМЕНТАТОРИ НА СИНИТЕ а не Спортни коментатори... ако само това коментират! Ако са наети от Синия отбор за да плюят другите ... КОНЕ С КАПАЦИ! Тогава може да ми дадеш такъв пример ... ама тогава ще е жалко за тея 2-мата...

Абе какъв национален ефир е Дарик радио - колкото Спорт 1 е частна медия, толкова и Дарик е частна медия. Исках само едно да ти кажа - ти принципно си прав. Проблемът е, че го казваш само когато левскари се изказват по медиите. Когато го прави Жоро Атанасов - с неговата злоба, арогантност, обиди и лъжи, ти си умираш от кеф. Ей в това е проблема.

Потребителски аватар
lakito7

Мнениеот lakito7 » 02 юли 2009 15:32

от evolution на 02 Юли 2009 08:40
Толкова години си мислех, че простотията ти има граници ,обаче ти винаги намираш начин да ме опровергаеш. Вси си мислех, че големите медии, в които работиш ще променят дребнавото ти селяшко мислене, че ще се отърсиш от евтината запалянковщина и ще започнеш дса се занимаваш с достойни и стойностни неща. Да, ама не-както би възкликнал един наш небеизвестен телевизионер. Ти продължаваш с елементарните провокации, които пораждат и подлаждат клубната омраза. Какво удовлетворение от професионална гледна точка ти донесе материала за французина? Какво показа-че в ЦСКА са некомпетентни? Това го знаят и пингвините по полюса. Че се работи непрофесионално?- мерси, че ми светна крушката-аз си мислех, че в ЦСКА всички са по-професионалисти и от Алекс Фергюсън...
Не, нищо такова не показваш, господин "професионалист". Чрез елементарната си провокацийка печелиш нова порция одобрение от сините лумпени и нова порция омраза от червените лумпени.
А къде остава професионализма??? Или какъв професионализъм, на тъпи селяни като нас българите какъв професионализъм да предложиш-толкова заслужаваме....
Само не ми е ясно, този, който ти плаща как живее със себе си, как гледа приятелите в очите си /сред които има фенове на много отбори/ , как иска уважение, след като помага простотията, омразата и посредствеността да се вихри благодарение на таква създания като теб.

Не виждам какво толкова е казал Грънчаров.Много нежни душички имате вие от цска,май. :lol:
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!

http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7

Thunder
Контакти:

Мнениеот Thunder » 02 юли 2009 15:49

djonik написа:
Thunder написа:Ти си човек без мнение не аз... говориш пълни тъпотии .... Дучето какво му е работа е съвсем различно! Дучето е Организатор ... Тея 2 са КОМЕНТАТОРИ!? Какво изобщо общо виждаш между двете че да дадеш пример !? Дучето всеки ден в ефир ли е !? Дучето Спортен Журналист ли е !? Няма нищо лошо и нелогично да си събираш хора и да ги водиш на мач на Барселона... няма нищо лошо като си фен на Барселона да пуснеш няколко ракети от КЕФ че бият !? Това е вечната вражда между 2-та клуба... Човек мисля че си дрогиран ... пиши адекватни неща а не простотии ... и ти си пишеш на изуст едно и също ... Няма такъв пример просто... .говориме за професионалисти в национален ефир в следващия момент намесващ фен на ЦСКА ... супер логика... то като няма какво да измислиш можеше да ми дадеш пример и КАК ТАКА КИТАЙ ЩЕ ПУСКА ЯДРЕНИ РАКЕТИ ... Наспи се ... не пиши пак глупости МОЛЯ ТЕ :(

Абе какъв национален ефир е Дарик радио - колкото Спорт 1 е частна медия, толкова и Дарик е частна медия. Исках само едно да ти кажа - ти принципно си прав. Проблемът е, че го казваш само когато левскари се изказват по медиите. Когато го прави Жоро Атанасов - с неговата злоба, арогантност, обиди и лъжи, ти си умираш от кеф. Ей в това е проблема.

Атанасов е Болен... няма какво да му се кефя! Между другото нито 1 интервю или статия не съм му чел ... ако щеш вярвай!Дарик се води НАЦИОНАЛНО радио... БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДАРИК РАДИО ... Това бих го написал и за Малкото червени журналисти... но толко накъсани и злобни НЯМА ! Ники понякога имам чуството че ходи насила да чете новини ...
Заповядайте в CSKA Sofia is life - http://www.facebook.com/pages/CSKA-Sofi ... 979?ref=ts

djonik
Контакти:

Мнениеот djonik » 02 юли 2009 15:50

Никога не съм го ругал, нито пък съм се нахвърлял срещу него, дори казах, че за мен е един добър журналист, който от време на време обича провокира цесекарите, но без да преминава границите добрия тон. Специално за мен Донабалон за хората, които по никакъв начин не могат да бъдат нарекани журналисти, вече казах защо.
Колкото до Георги Атанасов, вече споменах, че той и Ефрем Димитров са един дол дренки, това са хора, които насаждат омраза между феновете със свойте идиотски стататии, не виждам какъв е смисъла да споненавам имената на всеки псведо-журналист поотделно, при положение, че всички знаем за кои хора става въпрос.
Незнам защо мислиш, че нашите коментари тук са от злоба към левскарите, ние обсъждаме некадърната журналистика в България, без да сме нападали нито Левски, нито привържениците на отбора.[/quote]

Знам, че в този форум повечето цесекари са свестни, аз говоря за някаква принципност. Като искаш от едните да бъдат обективни, искай това и от другите. А що се отнася до журналистите, моето мнение е, че Атанасов и Ефрем са безобидни. Всеки знае, че те са комплексирани, злобни, отровени хора и никой не им обръща внимание сериозно. Виж, Сашо Диков и Крум са друга бира. За мен те са хората, които насаждат най-много злоба и насъскват феновете. Особено Диков, чието предаване се крепи само на това - ругай всички, обвинявай всички (с изключение на Гриша Ганчев), пък каквото стане, важното е феновете да се връзват и да гледат. Това е по-страшното. А Грънчаров с неговия дърводелски хумор е твърде далеч от тях и не си заслужава споровете..

djonik
Контакти:

Мнениеот djonik » 02 юли 2009 15:53

Атанасов е Болен... няма какво да му се кефя! Между другото нито 1 интервю или статия не съм му чел ... ако щеш вярвай!Дарик се води НАЦИОНАЛНО радио... БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДАРИК РАДИО ... Това бих го написал и за Малкото червени журналисти... но толко накъсани и злобни НЯМА ! Ники понякога имам чуството че ходи насила да чете новини ...[/quote]

Ееее, тук се изхвърли като чикия на пясък. "Малкото червени журналисти". Искаш да кажеш, че няма толкова оскотели червени журналисти???? На един левскар, аз ти казвам по двама цесекари. Мноооого дълъг списък ще излезе, вярвай ми.

Thunder
Контакти:

Мнениеот Thunder » 02 юли 2009 16:02

Е чакам тоя списък... искам да ми кажеш само 3 болни ЦСКА-ри ... При тоя син терор в медии и радия и кво ли не ... Всички са сини незнам как ще намериш... ама и да се изявяват често... не с по 1 колонка във Вестник на седмциа! Е сега пусни примерно от 17:00 Гонг-а и за 1 час 10 пъти някой ще оплюе ЦСКА! А и скивай колко е тъпо ... В ЦСКА се правят 10 трансфера за 1 ден ... незнам си какво още става! При сините ... нищо не се случва ама нищо (говориме за точно този ден ) Водещата новина на Гонг е че Гонзо катерел камъните по Боровец ли там къде е ... е неможе при единия гранд да преливат новините а ти да почнеш с другия заради пристрастията си ... Абсолютно същото бих казал и ако е обратното ... Просто липсва професионализъм на всички нива...

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 02 юли 2009 16:07

evolution написа:Толкова години си мислех, че простотията ти има граници ,обаче ти винаги намираш начин да ме опровергаеш. Вси си мислех, че големите медии, в които работиш ще променят дребнавото ти селяшко мислене, че ще се отърсиш от евтината запалянковщина и ще започнеш дса се занимаваш с достойни и стойностни неща. Да, ама не-както би възкликнал един наш небеизвестен телевизионер. Ти продължаваш с елементарните провокации, които пораждат и подлаждат клубната омраза. Какво удовлетворение от професионална гледна точка ти донесе материала за французина? Какво показа-че в ЦСКА са некомпетентни? Това го знаят и пингвините по полюса. Че се работи непрофесионално?- мерси, че ми светна крушката-аз си мислех, че в ЦСКА всички са по-професионалисти и от Алекс Фергюсън...
Не, нищо такова не показваш, господин "професионалист". Чрез елементарната си провокацийка печелиш нова порция одобрение от сините лумпени и нова порция омраза от червените лумпени.
А къде остава професионализма??? Или какъв професионализъм, на тъпи селяни като нас българите какъв професионализъм да предложиш-толкова заслужаваме....
Само не ми е ясно, този, който ти плаща как живее със себе си, как гледа приятелите в очите си /сред които има фенове на много отбори/ , как иска уважение, след като помага простотията, омразата и посредствеността да се вихри благодарение на таква създания като теб.

прекалено много се впрягаш :lol: :lol: бъди по-спокоен.Може ли така да си изпускаш нервите?

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”