За цензурата в Ботев ПД! До тук!

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Re: За цензурата в Ботев ПД! До тук!

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 14 яну 2012 00:30

venomcho написа:ми не ми пука там ли е, ама ако ще си спазваш горното обещание бихме ти били благодарни 8-)

не искам да ми се налага да ти казвам и се надявам да знаеш сам кои се изолират и страничат от обществото ;) 8-)
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 14 яну 2012 00:37

BLUE CHAMPIONS написа:не искам да ми се налага да ти казвам и се надявам да знаеш сам кои се изолират и страничат от обществото ;) 8-)

:?

от "народа" не беше ли :mrgreen:
от безмислени спам-коментари се изолираме, благодаря...

Потребителски аватар
White Snake
Контакти:

Мнениеот White Snake » 14 яну 2012 00:54

child in time написа:Пиша във форум ГОНГ от 2008 година и подобна цензура никога не е била! Форума на Ботев Пловдив се превръща изцяло във форум на цензурата! Не се допуска ничие чуждо мнение! Не , не , не господа аз няма да съм част от форум където мненията ми ще бъдат преправяни и или ще бъдат трити! Тук съм от достатъчно време и се познавам с достатъчно хора за да не позволя на някой да ме мачка!
Господа модератори на Ботев ПД в мое лице ще познаете враг на глупостта и единомислието!
Призовавам всички онеправдани от действията на на разни " герой" да възроптаят срещу своеволията на разни субекти в модераторски тоги!
Днес първо бе преправено а после направо изтрито мое мнение във форума на ГОНГ.БГ - Ботев Пловдив!
Аз няма да търпя!
А вие???? :evil: :evil: :evil: :evil:

Колко пъти ти казах да не пишеш при жълтите :?:
Автентичен Неградски ред и забавления:Красота,вяра и борба за права и свободи http://vbox7.com/play:909b211b&start=3

Потребителски аватар
Rainbow 1983
Контакти:

Мнениеот Rainbow 1983 » 14 яну 2012 01:39

Детето е напълно право! От много време наблюдавам форума ( не пиша съвсем умишлено не искам провокации) , такъв произвол във форум на отбор извън А група няма! Изобщо как е възможно и кой позволи форум на отбор извън А група?
От всички човешки грехове Господ най - тежко наказва глупостта!!!
Long live Rock`n`Roll !!!
По - страшен от СПИНа , по - опасен от рака - сега за сега си остава ПРОСТАКА! - Радой Ралин.

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 14 яну 2012 16:39

Rainbow 1983 написа:Детето е напълно право! От много време наблюдавам форума ( не пиша съвсем умишлено не искам провокации) , такъв произвол във форум на отбор извън А група няма! Изобщо как е възможно и кой позволи форум на отбор извън А група?

айде бе само няколко новорегистрирани за тая темичка - излагате се :mrgreen:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 14 яну 2012 16:50

venomcho написа:
BLUE CHAMPIONS написа:Ха-ха , чак сега ли давате гласност на това :o Аз преди 1 месец за първи път писах в този подфорум, просто защото видях един как се обесняваше колко мразели левскарите и писах само за да го попитам каква е причината за омразата и въпросът ми изчезна безвъзвратно ,а оня мразещия си остана с коментарите :) От тогава, този раздел за мен не съществува :)

мда само дето точно неска писа :mrgreen:

Абе вашия раздел е наистина най- автономен от всички и към вас отношението е либерално още от Хирстилов. Вместо да сте благодарни, вие ни се качвате на главата. Как не осъзнахте и не разбрахте(феновете на Ботев), че тук не ви е частен форум, това е форум на ГОНГ, медията ГОНГ и номерата, които правите в Независимия, Пловдив 24 или други форуми тук не минават, никога не са минавали и така и трябва да си остане.
Питането ми не е конкретно към теб, а феновете в този раздел.
Не са ви виновни модераторите, за да се трият неща, има причина, а тя е, че в този раздел прекалено ви разглеизхме май по времето на Христола!

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 14 яну 2012 16:57

MORSKI написа:
venomcho написа:
BLUE CHAMPIONS написа:Ха-ха , чак сега ли давате гласност на това :o Аз преди 1 месец за първи път писах в този подфорум, просто защото видях един как се обесняваше колко мразели левскарите и писах само за да го попитам каква е причината за омразата и въпросът ми изчезна безвъзвратно ,а оня мразещия си остана с коментарите :) От тогава, този раздел за мен не съществува :)

мда само дето точно неска писа :mrgreen:

Абе вашия раздел е наистина най- автономен от всички и към вас отношението е либерално още от Хирстилов. Вместо да сте благодарни, вие ни се качвате на главата. Как не осъзнахте и не разбрахте(феновете на Ботев), че тук не ви е частен форум, това е форум на ГОНГ, медията ГОНГ и номерата, които правите в Независимия, Пловдив 24 или други форуми тук не минават, никога не са минавали и така и трябва да си остане.
Питането ми не е конкретно към теб, а феновете в този раздел.
Не са ви виновни модераторите, за да се трият неща, има причина, а тя е, че в този раздел прекалено ви разглеизхме май по времето на Христола!

кой беше пък ти бе ?
чак ни бил "разглезил" :mrgreen:
и всички сайтове ни знае, аз що ли не знам един варненски, камо ли на ЧМ...

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 15 яну 2012 22:10

Aз ли кой съм :lol: Въпросът е вие кои сте и ти в частност и защо си мислите, че сте нещо повече от дргите? Нещо повече от другите отбори и раздели във форумите- не.
И се занимавам с журналистика, нормално е да ви знам сайтовете, това ми е работата. За съжаление трябва да ви търпя и да ви чета глупостите из пловдивските сайтове. Знам и бургаски, русенки, врачански, монтански и какви ли още не по региони. Вие не сте с нищо по-различни от тях, даже напротив. Не се мислете за толкова големи, ако не беше работата ми- през оная работа ми е за вашите сайтове и форуми :lol:
И за твое сведение аз съм от най-старите модератори в този форум и сред най-старите потребители. И гласувах "за" когато не се знаеше дали ще имате активен форум или не. Явно май съм сбъркал. Та ти кой беше?

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 15 яну 2012 23:04

MORSKI написа:Aз ли кой съм :lol: Въпросът е вие кои сте и ти в частност и защо си мислите, че сте нещо повече от дргите? Нещо повече от другите отбори и раздели във форумите- не.
И се занимавам с журналистика, нормално е да ви знам сайтовете, това ми е работата. За съжаление трябва да ви търпя и да ви чета глупостите из пловдивските сайтове. Знам и бургаски, русенки, врачански, монтански и какви ли още не по региони. Вие не сте с нищо по-различни от тях, даже напротив. Не се мислете за толкова големи, ако не беше работата ми- през оная работа ми е за вашите сайтове и форуми :lol:
И за твое сведение аз съм от най-старите модератори в този форум и сред най-старите потребители. И гласувах "за" когато не се знаеше дали ще имате активен форум или не. Явно май съм сбъркал. Та ти кой беше?

Старши, ние от третия по популярност клуб в страната, ТИ благодарим за възможността третия по популярност подфорум в Гонг да съществува :mrgreen:
а до това колко ти е през оная работа - на нас ни е същото за тебе, с "тънката" разлика, че ти ще продължаваш да ни четеш :mrgreen:

П.П. "Вие не сте с нищо по-различни от тях, даже напротив." :?
страшно "изречение", ама то кой ли журналист е грамотен в днешно време...

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 15 яну 2012 23:21

venomcho написа:Старши, ние от третия по популярност клуб в страната, ТИ благодарим за възможността третия по популярност подфорум в Гонг да съществува
а до това колко ти е през оная работа - на нас ни е същото за тебе, с "тънката" разлика, че ти ще продължаваш да ни четеш :mrgreen:

П.П. "Вие не сте с нищо по-различни от тях, даже напротив."
страшно "изречение", ама то кой ли журналист е грамотен в днешно време...

Младши, те и твоите "изречения" са едни- майка плаче, грамофон свири, ама не го правя на проблем. нали :lol:
И на изречението му няма нищо, друг въпрос е, че е казана самата истина и май не ти отърва, а ;)
За съжаление е така, налага ми се да продължавам да ви чета глупостите и на двата пловдивски отбора и точно заради това няма да допусна тук да е така ;) И колегите ми също няма и не допускат това да става. Затова ти казвам тук не е независимия, свободния или како там беше :roll:
И как го направихте това проучване за популярността ми е интересно :lol: Големи социолози се извъдихте да му се невиди :lol: Третия по популярност вика :lol: Че това може да е Беласица (Петрич) или Хебър (Пазарджик) :mrgreen:

Имай предвид, че когато се гласуваше не ни вълнуваше кой по популярност е вашия раздел- каквото за вас, такова и за другите. Тогава бяхте в тежка ситуация и обстоятелствата бяха други. Но както другите когато отпаднат нямат действащ раздел, така и вие можехте да нямате сега. И неслучайно сега има недоволни. За вас се направи жест, който вие явно не оценихте.
Така да е, втори път поне от мен тази грешка няма да бъде допусната.
Въпреки, че сте ми симпатични като хореографии и масовост на стадиона!
Не претендирам, а и не желая да се интересува някой от вас от мен или друг фен на Черно море, както и вие не ни интересувате.
Само, че никой друг раздел и никои други фенове не си позволяват това, което вие си позволявате във вашия раздел с другите фенове- ето тук грешите, че някой ще ви остави да продължава така. Всеки може да коментира каквото и където пожелае, стига да спазва правилата.

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”