До Валентин Грънчаров

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

djonik
Контакти:

Re: До Валентин Грънчаров

Мнениеот djonik » 02 юли 2009 14:20

a boy named goo написа:За съжаление почти всички родни журналисти са така, дори си мисля, че всъщност Грънчаров не е чак толкова краен. Нека например видим материалите на Донабалон, където омразата към ЦСКА е изключително явна. Тук доста често съм казвал, че не може да се иска европейско държание от феновете,при положение, че няма такова от страна журналистите, как очакваме да разбирателство между футболните привърженици, като родните медии постоянно насаждат омраза между тях.
Въпреки всичко си мисля, че Грънчаров е добър журналист, дори и да првовокира цесекарите, не съм забелязал да е преминавал границата на добрия тон.

А в Спорт1 спрямо Левски материалите на Атанасов са проява на чиста и непорочна любов? Абе, вие цесекарите, луди ли сте, или на луди се правите?

Потребителски аватар
evolution
Контакти:

Мнениеот evolution » 02 юли 2009 14:29

Грешно е да се мисли, че добрият тон е този, в който няма псувни. Ехидният и ироничен език, коъто използва "големият" журналист в никакъв случай не мога да нарека добър. И да, оспорвам твърдението , че въпросната личност е добър журналист-заради ей такива провъзнасяния на псевдо професионалисти и драскачи сме на това дередже. Във всяка една област е така, ама няма кой да каже,че царя е гол.

Потребителски аватар
The deacon
Контакти:

Мнениеот The deacon » 02 юли 2009 14:32

Я, като сте толкова принципни червени фенове, кажете нещо за материалите на Мариан Макариев!!! То не са провокации, то не е плюване по Левски, то не са "оди на радостта" в полза на цдна!!! За ГА няма какво да се коментира, и малките деца знаят за какво става на въпрос.......... Сега по темата за В. Грънчаров - обърнете внимание какво точно иска да каже човека с доза хумор, а не търсете провокации! Никой не ви е виновен, че хора от вашия клуб не са си свършили работата и са се изложили като кифладжии с този французин-измамник ;)

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 02 юли 2009 14:32

djonik написа:
a boy named goo написа:За съжаление почти всички родни журналисти са така, дори си мисля, че всъщност Грънчаров не е чак толкова краен. Нека например видим материалите на Донабалон, където омразата към ЦСКА е изключително явна. Тук доста често съм казвал, че не може да се иска европейско държание от феновете,при положение, че няма такова от страна журналистите, как очакваме да разбирателство между футболните привърженици, като родните медии постоянно насаждат омраза между тях.
Въпреки всичко си мисля, че Грънчаров е добър журналист, дори и да првовокира цесекарите, не съм забелязал да е преминавал границата на добрия тон.

А в Спорт1 спрямо Левски материалите на Атанасов са проява на чиста и непорочна любов? Абе, вие цесекарите, луди ли сте, или на луди се правите?

Има разлика между статия на журналист и това да се пуща неверна информация. Нека си спомним как преди дербито ЦСКА - Левски в *** публикуваха "новината", че ЦСКА са си подсигурили рефера, помняиш ли как преди мача с Черно море беше съобщено, че ЦСКА са договорили мача с моряците, тази кампания срещу ЦСКА се случи в заключителната фаза на шапмионата, тази кампания повлия както на футболисти така и на фенове.Това за мен е ненормална журналистика.
Георги Атансов често пуска материали провокиращи левскарите, но същото нещо прави и Ефрем Димитров, нещата са взаимно обвързани, пак ще кажа, че не може да искаме европейски фенове, докато медийте не престанат да ги провокират.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Sheisse
Контакти:

Мнениеот Sheisse » 02 юли 2009 14:44

Това си е повсеместна практика е само в България.В Испания, Англия, Италия има доста подобни примери.Стига да е в рамките на добрия тон даже действа като коректив да ти изтъкнат недостатъците.Факт ли е, че пробата на Грег беше трагикомедия-факт.При липсата на мачове е нормално да се посмеят хората на наш гръб.Съответно в ЦСКА да се вземат мерки...Ако утре Н.Александров реши да пише материал за Батков, да му се забрани ли?
Вече Г.А., Ефрем, Жаклин и т.н. са вредни понеже наистина насаждат напрежение, а и политика в спорта.А политиката място на терена няма.

Потребителски аватар
evolution
Контакти:

Мнениеот evolution » 02 юли 2009 14:46

a boy named goo написа:
djonik написа:

Има разлика между статия на журналист и това да се пуща неверна информация. Нека си спомним как преди дербито ЦСКА - Левски в *** публикуваха "новината", че ЦСКА са си подсигурили рефера, помняиш ли как преди мача с Черно море беше съобщено, че ЦСКА са договорили мача с моряците, тази кампания срещу ЦСКА се случи в заключителната фаза на шапмионата, тази кампания повлия както на футболисти така и на фенове.Това за мен е ненормална журналистика.
Георги Атансов често пуска материали провокиращи левскарите, но същото нещо прави и Ефрем Димитров, нещата са взаимно обвързани, пак ще кажа, че не може да искаме европейски фенове, докато медийте не престанат да ги провокират.

Това е истината, за това говоря. Няма значение дали е за ЦСКА, ЛЕВСКИ или който е да е друг отбор. Така се лумпенизира и и малкото останало нормални фенове. Насява се омраза -кому е нужно това???
Сега ако трябва да се приръвнява сериозната журналистика с изродщината по трибуните-ОК, няма проблем. Ама пусто нали говорим за цивилизация и европейско поведение. Така, с такива евтини статийки няма да стане!

mile_bg8
Контакти:

Мнениеот mile_bg8 » 02 юли 2009 14:57

Чорбарско - левскарска ви работа !

djonik
Контакти:

Мнениеот djonik » 02 юли 2009 15:08

Това е истината, за това говоря. Няма значение дали е за ЦСКА, ЛЕВСКИ или който е да е друг отбор. Така се лумпенизира и и малкото останало нормални фенове. Насява се омраза -кому е нужно това???
Сега ако трябва да се приръвнява сериозната журналистика с изродщината по трибуните-ОК, няма проблем. Ама пусто нали говорим за цивилизация и европейско поведение. Така, с такива евтини статийки няма да стане![/quote]

Добре де, и така да е. Аз питам простичко, защо това нещо не го напишете под статия на Георги Атанасов???? Грънчаров веднъж написал нещо и веднага се нахвърляте да го ругаете. Когато това нещо го напишете и срещу Жоро Атанасов, тогава ще кажа - ДА, ВИЕ СТЕ ПРАВИ. Дотогава ще го смятам за обикновено злоба срещу левскарите.

Thunder
Контакти:

Мнениеот Thunder » 02 юли 2009 15:10

Ама за какво се занимавате с тях !? Те отдавна ВСИЧКИТЕ до един са доказали че не са професионалисти ...Професионалист е Сашо Диков ... Професионалист е Крум Савов... те си плюят по всички и не им дреме! Грънчаров и Томислав са противни чак с изказванията си ... те определено не са професионалисти а тъпото е че се мислят за такива...Те никога не гледат обективно... при всяка възможност се плюе по ЦСКА ... Просто ако някой не е съгласен с мене да ги слуша... просто ги слушайте ;) 1 ден преди 1-2 месеца щяха да разкъсат Ники...човека седи и им говори истини те си затварят очите и со говорят наизустени неща... Няма да забравя и при зарята на мача с Барса май беше... то не бяха клечали над кенефи незнам си какво... еми не ви е работа на мач на левски да коментирате ЦСКА! Както разбира се и обратното!Точно поради тази причина Русев ще се оплаква че бил гонен и бит и така на татъка.. ми докато не си затворите тъпите усти и не почнете да гледате реално на нещата и на отбора си така ще е ... Тънките им намеци нямат край... Бъди спортен журналист от еди кой си отбор... ама недей да плюеш конкурента си непрекъснато и недей да величаеш отбора си за нищо! Дразнещи типове... ама пак е по-добре тея некадърници от колкото тея от Канал 1 примерно ... Замислете се и станете поне малко ПРОФЕСИОНАЛИСТИ! Направете така че да ви харесват всички а не само сини или червени и всичко друго да му се гади от вас...
Заповядайте в CSKA Sofia is life - http://www.facebook.com/pages/CSKA-Sofi ... 979?ref=ts

djonik
Контакти:

Мнениеот djonik » 02 юли 2009 15:18

Thunder написа:Ама за какво се занимавате с тях !? Те отдавна ВСИЧКИТЕ до един са доказали че не са професионалисти ...Професионалист е Сашо Диков ... Професионалист е Крум Савов... те си плюят по всички и не им дреме! Грънчаров и Томислав са противни чак с изказванията си ... те определено не са професионалисти а тъпото е че се мислят за такива...Те никога не гледат обективно... при всяка възможност се плюе по ЦСКА ... Просто ако някой не е съгласен с мене да ги слуша... просто ги слушайте ;) 1 ден преди 1-2 месеца щяха да разкъсат Ники...човека седи и им говори истини те си затварят очите и со говорят наизустени неща... Няма да забравя и при зарята на мача с Барса май беше... то не бяха клечали над кенефи незнам си какво... еми не ви е работа на мач на левски да коментирате ЦСКА! Както разбира се и обратното!Точно поради тази причина Русев ще се оплаква че бил гонен и бит и така на татъка.. ми докато не си затворите тъпите усти и не почнете да гледате реално на нещата и на отбора си така ще е ... Тънките им намеци нямат край... Бъди спортен журналист от еди кой си отбор... ама недей да плюеш конкурента си непрекъснато и недей да величаеш отбора си за нищо! Дразнещи типове... ама пак е по-добре тея некадърници от колкото тея от Канал 1 примерно ... Замислете се и станете поне малко ПРОФЕСИОНАЛИСТИ! Направете така че да ви харесват всички а не само сини или червени и всичко друго да му се гади от вас...

Ей го и този отворко))))) Абе, значи дразнещо е, че коментират зарята, но самата заря не е дразнеща? Не му е работа на Томислав да коментира цска, но е работа на Дучето да събира агитка за европейски мач на Левски? Ти си класически пример за промит мозък, без грам собствено мнение. Омраза, злоба, жлъч, нищо позитивно. Заучени фрази от речника на сектор Г. Значи трябва да си затворят устите, иначе ще бъдат пребивани от оскотелите фенове на цска???? Еми тогава дай феновете на Левски да изнасилят Атанасов в такъв случай?

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”