Томислав Русев

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Томислав Русев

Мнениеот kartago » 10 юни 2009 14:39

Blue_AvalanchE написа:
kartago написа:
emo написа:защото никой не ги знае и не ги познава

Ами май не се обръщат към тебе, г-н всезнайко, а ?!

Човека има мнение бе. Всезнайко си ти, че да се правиш на интересен. А Томислав Русев знае какви далавери се въртят около ЦСКА и новите собственици са сигурно много потайни.

Тебе нещо да съм те питал или да съм се обръщал към тебе ?! Айде у лево тогава !

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 10 юни 2009 14:40

icanmecan написа:ами според мен имазначение дали гожори глажата или рацете които се движат от главата ЦСКА е отбор с милон прижарженици поне може да се каже каква е стратегиата как смятат да развиват клуба и така не виждам нищо лошо, се обръщам към Томислав Русев като шев на спорта в тази медия.

:shock: :shock: :shock: :shock:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
gonzofenka
Контакти:

Мнениеот gonzofenka » 10 юни 2009 15:02

Нещо ми се изяждат думи и ще повторя мнението по-долу,макар човека да обясни,че няма фонетична!!!!!!!!!!!!
Последна промяна от gonzofenka на 10 юни 2009 15:38, променено общо 6 пъти.
Изображение НАЙ-ЗЛАТНАТА ЧАСТ ОТ ЕДИН ГОЛДЪН РЕТРИВЪР Е НЕГОВОТО СЪРЦЕ :)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 юни 2009 15:06

kartago написа:
Blue_AvalanchE написа:
kartago написа:Ами май не се обръщат към тебе, г-н всезнайко, а ?!

Човека има мнение бе. Всезнайко си ти, че да се правиш на интересен. А Томислав Русев знае какви далавери се въртят около ЦСКА и новите собственици са сигурно много потайни.

Тебе нещо да съм те питал или да съм се обръщал към тебе ?! Айде у лево тогава !

Добър отговор на новоизпечен модератор, който трябва да е за пример с постовете си!

пп-Картаго не бяха лоша група, на мен ми харесваше музиката им.И ти се държеше нормално, но май властта ти завъртя главата?!?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 10 юни 2009 15:07

gonzofenka написа:
icanmecan написа:ами според мен имазначение дали гожори глажата или рацете които се движат от главата ЦСКА е отбор с милон прижарженици поне може да се каже каква е стратегиата как смятат да развиват клуба и така не виждам нищо лошо, се обръщам към Томислав Русев като шев на спорта в тази медия.

:oops: :oops: :oops: УЖАС! имазначение=има значение;гожори=гоВори;глажата=глаВата;рацете=рЪцете;милон=милИон;прижарженици=приВЪрженици,шев :?: :!: :idea: =шеф!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :oops: :roll: :o

Ти каза ли му, да си купи букварче?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 юни 2009 15:10

Май само в България може да се постави такова искане!
Откъде накъде, собственикът ще дава интервюта за медиите по въпроси, които са от компетенцията на хора, които получават заплата, за да отговарят на такива въпроси?
Батков и куп други парвенюта, са изключение от нормалната световна практика.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 10 юни 2009 15:13

Кашчей написа:Добър отговор на новоизпечен модератор, който трябва да е за пример с постовете си!
пп-Картаго не бяха лоша група, на мен ми харесваше музиката им.И ти се държеше нормално, но май властта ти завъртя главата?!?

Човека наистина е много свестен. Мисля, че не заслужава подобни квалификации. Все пак ако имаш, дори и обоснована претенция към него, можеше да му я изложиш на лична.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 10 юни 2009 15:27

A бе той Томето сега си подготвя коментарите за предстоящото "лудо лято" :) :) :) Не го занимавайте с "четирибуквието" нали така се беше изразил Кокала :twisted: Ще видим кви ще ги забъркат с Велев само почакайте още малко ;)
Ако им се падне пак нещо от сорта на "Тук пере там пере" знаете кво следва :) :) По-добре да е някой екстра -зверилище от ранга на Киево. Като че ли по-преодолим изглежда

Но все пак честита титла. Едни печелят, други гледат сеир. Наесен - всички с осрани задници. Това е БГ футболът,той и форума ни такъв става от време на време!!

icanmecan

Мнениеот icanmecan » 10 юни 2009 15:30

slavia_forever написа:

:shock: :shock: :shock: :shock:

Извинявам се ма съм на работа и съм писла на фонетична, а славия нека си мисли за венци че от както е той,само покупкопродажба ;)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 юни 2009 15:38

slavia_forever написа:
Кашчей написа:Добър отговор на новоизпечен модератор, който трябва да е за пример с постовете си!

Човека наистина е много свестен. Мисля, че не заслужава подобни квалификации. Все пак ако имаш, дори и обоснована претенция към него, можеше да му я изложиш на лична.

Не, не трябва на лични, защото той обижда съфорумец във форума, а това не подхожда на модератор.Тук всеки трябва да може да си изкаже мнението, ако не обижда останалите.Изрази от рода на "Айде у лево!" не подхождат на модератор.
Всъщност, именно защото го харесвам много не му спестявам тази критика.Никога не бих се занимавал така с модератора на "Ботев" или с Бижутера.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”