Томислав Русев се закле , че АКО

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: Томислав Русев се закле , че АКО

Мнениеот Бижутера » 14 май 2009 22:52

На секундата ще я съобщят!
Но това искат да слушат хората,така,че не се гневи толкова....колко са феновете на Левски и колко искат да слушат резултат от женски волейбол?Сам си отговори коя аудитория има по-голям интерес да задоволи Гонг :geek:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 май 2009 22:58

Бижутера написа:На секундата ще я съобщят!
Но това искат да слушат хората,така,че не се гневи толкова....колко са феновете на Левски и колко искат да слушат резултат от женски волейбол?Сам си отговори коя аудитория има по-голям интерес да задоволи Гонг :geek:

Значи, ако във вашия квартал има повече любители на кренвиршите, в магазина няма да има сирене, така ли?Защото тези, които се интересуват от сиренето са по-малко от другите.Значи е много по-важно да се говори за всякакви глупости, щом са свързани с Левски, но финалът на Републиканското първенство по баскетбол за жени е нещо толкова незначително.....защото Левски нямат отбор при жените, не заради друго.Много ще съм любопитен дали няма да говорят и за мъжкия финал, когато явно Левски ще играе.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 14 май 2009 23:03

Ще поживеем,ще видим ;)
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
zalojnik
Контакти:

Мнениеот zalojnik » 14 май 2009 23:35

ДОКТОРЕ--ИЗЛАГАШ СЕ МАЙ---ама кой сам аз да ти давам мозъчни клетки--ти си доктор все пак
Пловдив-люлката на българските таланти

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 15 май 2009 01:11

абе какво спорите с хора които по-далеч от носа си и сините си очила не поглеждат.На цяла България им е писнало от Гонзо,но те си го искат и си мислят че света се върти около тях.Хората не са против Томислав на личностна основа,а поради схемата на предаването му.Дори и по-обекктивните фенове на Левски,въпреки че са малко такива де, и цяла България,а тя колкото и да ви се иска левскарчета,не е ФК левски,ще признаят че не е нормално по цял ден и половината предаване да е заето с контузията на Гонзо.Да не би това да е единствения контузен футболист в БГ.Който дори не е и национален съзтезател,за да можеш примерно да кажеш,е тия са загрижени за нац.отбор на България.А ти бижутер не сеправи на велик,и като заключиш темата,какво, ще промениш мнението на хората ли? и кой е казал,че твоето мнение е миродавно.Такова е за теб,както за мен си е моето,за Кашчей си е неговото и т.н.и именно че това е форум на Гонг,точно тук е мястото където хората могат да си кажат мнението за предаването,журналистите работещи там и т.н.пък било то да ги хвалят или критикуват.Естествено в рамките на културното изказване.Или какво,както веднъж един от модераторите заключи подобна тема,с оправданието че видиш ли това било форум на гонг и не било коректно да се сипят критики към тях.Ами къде да говорим за тях,във форум на CNN ли.точно тук и директно към тях е мястото,където ако иска човек да им каже нещо,а не зад гърба им в други медии.А това дали журналистите работещи тук го четат и искат да го прочетат е отделен въпрос ;)
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 15 май 2009 07:19

mursusaid написа:А това дали журналистите работещи тук го четат и искат да го прочетат е отделен въпрос ;)

Четат, бъди сигурен!

Снощи, в края на "Голлиния", някъде около 23.30, все пак благоволиха да съобщят и по радиото как е завършил първият мач между "Дунав-Еконт" и "Лукойл-Нефтохимик".....след изключителните спортни новини за бъдещето майчинство на Симона Пейчева и моментните занимания на жената на Топузаков в Израел-все неща, които всеки обичащ спорта няма как да не иска да разбере, а аз се притеснявам за някакъв си финал на Републиканско първенство
.Естествено, новината бе съобщена с подобаващият ехиден тон, с който водещите сякаш искаха да кажат:"Бе писна ни от вас, ама айде, от нас да мине!"
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 15 май 2009 09:25

Сега и от Голлиния ако не сте доволни не знам.Там се отделя голямо внимание на другите спортове-интервюта,анализи и тн....даже снощи по едно от тоя волейбол и баскетбол за дълго време забрави Иво Йовчев резлутата от Лийдс-Милоул да каже :)
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
ALEX_D_GREAT
Контакти:

Мнениеот ALEX_D_GREAT » 15 май 2009 09:59

Бижутера написа:Десетина човека са решили да водят някаква война с Томислав Русев,но аз тази тема ще я оставя за да видите до къде може да стигне човешката простотия...

За твое най-голямо съжаление простотия май не се вижда в тази тема, а само много добре обосновани мнения. 8-) И няма смисъл от подобни термини , като "война". Никой не е тръгнал да води война с него. Напротив - даже ми е симпатичен, когато се разпали на някаква обществено значима тема и почне да нарежда комунистите. Но ако ние - слушателите не сме коректив на поведението му и на програмната схема - не знам кой може да е. Може би жена му или подчинените му. 8-)

Просто ми стана смешно как се изхвърли, че ако се съберем 10 000 и няма повече да води. Със съвременните средства за комуникация не е трудно да събереш 10 000 човека. Особено за такава кауза. 8-)
Армейци, винаги помнете, че ЦСКА е гордостта на България !

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 15 май 2009 10:20

То е лесно от едната страна да се съберат 10 000,ама от другата страна знаете ли колко ще са?
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
ALEX_D_GREAT
Контакти:

Мнениеот ALEX_D_GREAT » 15 май 2009 10:26

Бижутера написа:То е лесно от едната страна да се съберат 10 000,ама от другата страна знаете ли колко ще са?

В случая това не би имало никакво значение, защото Томислав не е казал - ако се съберат 100 000 от другата страна обаче аз ще остана. 8-)

Вече имам доста хора, а почнах едва преди час. 8-) Дерзайте.
Армейци, винаги помнете, че ЦСКА е гордостта на България !

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”