Ще се връща ли скоро "Пред банята" по Дарик радио
Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- unist_gp
- Контакти:
Re: Ще се връща ли скоро "Пред банята" по Дарик радио
не знам от вас дали някой слуша предаването Нощен Хоризонт, в което се обаждат хора с какви ли не мнения. Може и по Дарик след 12 да има един час за преди лягане 

soilwork написа:Не ми липсва-беше добре замислено,но се обаждаха едни и същи олигофрени,водещите не бяха обективни-така че по-добре без него!
абсолютно !!!! към края звъняха 10-на човека ,дето още преди да си отворят устата знаеш какво ще кажат.... тъпо и елементарно беше станало, до голяма степен и по вина на водещите-запалянковци !
- unist_gp
- Контакти:
Що бе, Ненчо Сираков е пич! 

"Пред банята" беше култово шоу
, бих го слушал с интерес отново .
Аз обаче има една молба към Томето Русев - време е вече за "Гонг" ТВ - тия от ринг мринг ще ги сложите в малкия си джоб !!!

Аз обаче има една молба към Томето Русев - време е вече за "Гонг" ТВ - тия от ринг мринг ще ги сложите в малкия си джоб !!!

kokic1986 написа:"Пред банята" беше култово шоу, бих го слушал с интерес отново .
с какво ще ги сложат...... да не са по-малко лефскарчета от тях ??? от един дол дренки са !
- plamen etov
- Контакти:
Дай боже това си беше нащо предаване ,дано привържениците на спорта имаме нужда от него 

ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.
модератор Локо Сф.
kokic1986 написа:"Пред банята" беше култово шоу, бих го слушал с интерес отново .
Ще ги сложат другия път, освен ако някой не искат да види какво аджеба прави НИКИ Ал., А-кайки след всяка дума....

Предпочитам радио Гонг пред телевизия Гонг. Доводи много, а сега ме мързи да ги изреждам
Колкото до предаването - нека цялото радио да се върне!

"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
Подкрепям и аз с две ръце ако трябва идеята за завръщане на "Пред банята"!Всеки ден го слушах с голям интерес,а даже и в училище като бях се случваше да го пуснем с някои съученици и да се радваме-добро беше,но и него като Радио Пирати(пак по Дарик беше) го провалиха няк'ви селски пръчки и комплексари,които само се обаждат,псуват някого и си мислят,че са направили неееечовешко якото нещо и че са помогнали много на отбора си примерно по някъв меко казано извратен и малоумен начин!Дано обаче пак да го пуснат,с удоволствие ще го слушам-а идиоти ще има както с него ,така и без него,а със сигурност е по-добре за останалите от нас поне да го има предаването,освен идиотите,които са си константа в нашата мила татковина!
Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”