Защо няма Телевизия "ГОНГ"

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

nikicskaro
Контакти:

Защо няма Телевизия "ГОНГ"

Мнениеот nikicskaro » 05 дек 2008 22:57

Здравейте,ами една идея ми дойде току що. Знам че всичко е ПАРИ и то МНОГО ПАРИ,но смятам че ако ЕКИПА НА ГОНГ,се наеме да направи една ТВ,ще стане адски популярна,и съм сигурен в УСПЕХА!
Много ми липсва Радио "Гонг" , но мисля че спокойно ако намерите ПАРИ,имате потенциал да направите СТРАХОТНА ТЕЛЕВИЗИЯ "ГОНГ",в която да предавате,Шампионска лига,БГ първенство,Англия Висша лига,Испания...............мисля че ви е достатъчно......... :)
Много здравена целия страхотен екип на "ГОНГ" Желая Ви Весела Коледа и Успешна нова година с "Гонг" ТВ

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: Защо няма Телевизия "ГОНГ"

Мнениеот Бижутера » 06 дек 2008 14:05

Ти виждаш ли как може честни и морални хора да пробият в тоя бизнес ако нямат адски много пари?
А ако си придобил адски много пари то значи не си честен и морален....хм усещам парадокс и за това ти казвам,че това е трудно изпълнима идея,хлюс това повечето хора в гонг са на прилична бройка години и може да предпочетат сигурната и печеливша работа в дарик от колкото рискова кариера в тв бизнеса.
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: Защо няма Телевизия "ГОНГ"

Мнениеот Cesc Fabregas » 08 дек 2008 22:26

Няма пари,за съжаление,иначе би било страхотно,те са доказали,че могат да се справят,така че ако се намери инвеститор,хората имат възможности със сигурност. ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”