GONG.BG - мнения и препоръки
Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: gong.bg цитира спортал
Тука пишат се пишат поръчкови статии. Тук обективна спортна журналистика няма и грамотни журналисти няма.
-
Re: gong.bg цитира спортал
Те пък в последните 6-7 години бяха едни професионалисти..дори и повече години.
-
- Контакти:
Re: GONG.BG - мнения и препоръки
Здравейте, отворих сайта Ви и бях шокиран от първата новина:
Край на интерпретациите: Няма дузпа за Локо Пловдив
https://gong.bg/bg-football/efbet-liga/ ... div-568098
Мисля че видеото показва много ясно че има дузпа за Локомотив Пловдив.Следейк хронолигията на събитията, първо по време на мача гонг не отразиха събитието като грешка на съдията, а се появи едва след мача като вероятна такава с въпросителна. Второ, ако не е записано от съдийският наблюдател, както е казано в тази статия, очевидно има грешка на съдийският наблюдател и трябва неговата компетентност да се сезира, въпреки че г-н Петров бе шеф на съдиите.
Начина на писане на статиите ви показва ясна пристрастност в случая и подрива авторитета на сайта ви.
Край на интерпретациите: Няма дузпа за Локо Пловдив
https://gong.bg/bg-football/efbet-liga/ ... div-568098
Мисля че видеото показва много ясно че има дузпа за Локомотив Пловдив.Следейк хронолигията на събитията, първо по време на мача гонг не отразиха събитието като грешка на съдията, а се появи едва след мача като вероятна такава с въпросителна. Второ, ако не е записано от съдийският наблюдател, както е казано в тази статия, очевидно има грешка на съдийският наблюдател и трябва неговата компетентност да се сезира, въпреки че г-н Петров бе шеф на съдиите.
Начина на писане на статиите ви показва ясна пристрастност в случая и подрива авторитета на сайта ви.
Сайтът е станал ОТВРАТИТЕЛЕН. Автоматично се пуска видео, което е мега дразнещо. Да не говорим, че ако ползваш мобилен нет, излишно ти харчи мегабайти. За да стигнеш най-долу, трябва пет минути да скролваш. През това време ш*баното видео си стои и даже няма опция да го разкараш. Ако идеята е била да тормозите потребителите, много добра работа сте свършили. 

Откраднатия сайт Гонг има нова визия!
Как е , харесва ли ви?
Как е , харесва ли ви?
Срещу каква сума мога да закупя форума?
2 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г.
Става въпрос за 1989 г.

Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- Drunken_Master
- Контакти:
- metodito
- Контакти:
Понеже не знам къде другаде... Честит рожден ден на Томислав Русев!
Препоръчвам ви, вече да махнете форума за световното по футбол
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Warped написа:Препоръчвам ви, вече да махнете форума за световното по футбол
Няма пък.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”