До Валентин Грънчаров

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

пелинат

Re: До Валентин Грънчаров

Мнениеот пелинат » 25 яну 2010 10:12

В.Грънч. отново изби рибата с драматичния си репортаж от пътуването на Левски по дестинацията Каварна-София.Бяхме осведомяване за всеки километър от прехода.С радост посрещнахме новината ,че в 19.30ч. автобусът премина край Омуртаг.Този репортаж удари в земята всички постижения на Елена Йончева от Чечня,Афганистан и Сомалия взети заедно.Добре ,че някой от сайта се усети ,че Грънчаров става за смях и посъкрати малко епичното произведение.

freetrader

Мнениеот freetrader » 05 фев 2010 23:19

Здравеите .Аз искам да ви пиша защо искат да премахнат Христолов според мен .Имам магазин на булевард Източен до стадион Ботев.по плана за концесиа там се разрешава да се построи стадион като в Монако ( с магазини ,ватре стадион ) минимум 50 000 кв.м това ще е вториа по големина МОЛ в Пловдив(Галериа е 110 000 кв.м.) умножете минимум по 1000 еуро кв.в продажна цена( беше 1500 кв.м. моя магазин) преди 2 години ,сега е криза.(или по 10 еуро на кв.м. наем минимум на месец) Мислите ли че тези които правят нов Ботев не знаят това ? Маниполират феновете които не знаят за какво става дума.на другите които са наясно им обещават комисионни,Само че обещанието не е като даването,таке че после някои щте се сарди че са го излагали.защото тои за тях е господин никои .Концесията ще я дадат на някои ; наш човек ; с условие отбора да играе без наем.Нашиа човек ще си пребира парите а отбора кучета го яли

пелинат

Мнениеот пелинат » 08 фев 2010 10:05

Интересно защо коментарите от вчера за Левски са анонимни.В.Грънч. не хареса и кипърските съдии ,защо не призове ръководството на Футболния съюз на Кипър да разтуре съдииската им колегия.От репортажите ,които вървят из интернет ,не видях нещо за което от Левски могат да се чувстват ощетени.Друг е въпроса ,че сините футболисти са свикнали,че тези неща в България да не им ги свирят.

пелинат

Мнениеот пелинат » 19 фев 2010 15:28

Грънчаров тези дни като изкараха досието на Батков нещо се сниши и се изгуби ,също като по време на Казанската афера.А за музиката ,не се ли досещаш,че нарочно е силна за да не се чуят евентуални освирквания срещу агента от 3 ГУР към ДС.Не знам защо си се заял с ГЕРБ.Преди десетина дни обвини Б.Борисов за Рабех,сега Фандъкова за силната музика.Ако се съберете с Яни Янев ще направите голям тандем.

пелинат

Мнениеот пелинат » 22 фев 2010 17:51

Господин Грънчаров не е ли смешно ,че точно ти ще наблюдаваш съдиите и ще им даваш оценки.Не вярвам да си играл физическо като ученик,пък камо ли футбол.И въобще дали те интересува като цяло как свирят съдиите или специално да свирят "правилно" за Левски.Почвате с Томислав Русев отново да оказвате натиск на съдиите и да коментирате не като журналисти и хора,които са наясно с футбола и съдииството,а като ултраси на Левски.И понеже агент Тара сега е наакан и се е скрил,Вие ще поддържате огъня.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 26 фев 2010 01:13

пелинат, пий един пелин преди лягане, а не следобеда, че гледам не ти се отразява добре.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

пелинат

Мнениеот пелинат » 26 фев 2010 16:56

ehh написа:пелинат, пий един пелин преди лягане, а не следобеда, че гледам не ти се отразява добре.

Пелина не е проблем ,ако не си съгласен с това ,което пиша няма да ти се разсърдя ако ми посочиш ,кое не е истина за Грънчаров.Но разбери ,че не мога да кажа на един краен фен на Левски ,че е добър журналист след като не е.Казвам от моя гледна точка къде греши и съм готов да чуя и друго мнение.И за да влеза в твоя тон ,видях че си най-активен по форумите на тема миш-маш,така че хапвай си миш-маша и не се коси за В.Грънч.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 26 фев 2010 17:09

Аз ще хапвам миш-маш, още повече, че доста харесвам това ядене, но поне не съм на градус от рано-рано.
Най-лесно е да напишеш една камара изречения, изтъркани с годините.

пелинат

Мнениеот пелинат » 26 фев 2010 18:08

ehh написа:Аз ще хапвам миш-маш, още повече, че доста харесвам това ядене, но поне не съм на градус от рано-рано.
Най-лесно е да напишеш една камара изречения, изтъркани с годините.

Типичен левскарски манталитет,като няма доводи давай с лъжи и глупости.Ниска топка си и си губя времето да те ограмотявам.Разбрах,че няма смисъл.Край с теб.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 26 фев 2010 18:16

Благодаря.

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”