venci_1913 написа:Дано не им потръгне . Много ме е яд ,че са ги допуснали в ТВ канала на А1 .
Въобще не им тръгна за 24 часа 12 хил. последователи

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
venci_1913 написа:Дано не им потръгне . Много ме е яд ,че са ги допуснали в ТВ канала на А1 .
Air_Smuggler_FU написа:Никога не съм ги гледал, няма и да ги гледам, предаване за прости хора, ама това върви, това правят. Даже нямам и регистрация във ФБ...
dindan написа:Air_Smuggler_FU написа:Никога не съм ги гледал, няма и да ги гледам, предаване за прости хора, ама това върви, това правят. Даже нямам и регистрация във ФБ...
Някой да те е питал?
Като не ги харесваш не се обаждай,аз ако не харесвам нещо изобщо не го обсъждам.
Това се отнася и за останалите Не харесващи.
peliforewer написа:venci_1913 написа:Дано не им потръгне . Много ме е яд ,че са ги допуснали в ТВ канала на А1 .
Въобще не им тръгна за 24 часа 12 хил. последователи,свинските медии ще се сринат,нали си много отворен ела с името и снимката си и коментирай там,ама тука скрит е по-лесно.Такива сте злобари,комплексари,неудачници....Дано не им потръгне..Много ме е яд...и т.н.Като не ги харесваш не ги гледай,злобата ще ви довърши.
Air_Smuggler_FU написа:dindan написа:Air_Smuggler_FU написа:Никога не съм ги гледал, няма и да ги гледам, предаване за прости хора, ама това върви, това правят. Даже нямам и регистрация във ФБ...
Някой да те е питал?
Като не ги харесваш не се обаждай,аз ако не харесвам нещо изобщо не го обсъждам.
Това се отнася и за останалите Не харесващи.
Ти па кой беше ?! Очевидно някой комплексиран мамул от "харесващите", заради които се правят такъв тип предавания...
Сигурно следиш с интерес и Биг брадър, и гласа, и турските сериали, и всички подобни помии... Гледай ги и се вълнувай, те се правят за такива като тебе !
Дреме ми дали си питал, ще си коментирам както и където си искам, капиш ?? Аре са потъвай, неук чалгар !
КироВарна написа:Макар, че тук трябвало да се изказват само харесващи Томислав Русев и Ники Александров, мисля че имам право да си кажа мнението и аз...........макар, че не ги харесвам!!!Ама никак!!!Предаване посветено на два отбора, трудно ще се хареса и неудачните им опити ясно го доказват!!!Изкуствено създадените през съветизацията грандове, чрез именно такова медийно налагане, трябва по същия начин да се съживят........вече няма как да стане!!!Повече от явно е желанието, комунизма да пребъде поне във футбола.......но останалият свят, не е съгласен!!!Ако някой иска да прави истинска журналистика, трябва да се развива!!!Аз лично не харесвам фаворизирането под каквато и да е форма!!!Не харесвам и замазването на гафове, когато са свързани с "нашите"......и наблягането на проблеми, свързани с "останалите"!!!Защото ние сме важни, а другите са пълнеж!!!Това не е нормално, а още по малко е обективно!!!Не мисля, че само гонгаджиите са виновни и дори не ги обвинявам!!!Те са част от системата, а системата е ужасно прогнила!!!От тук и апокалиптичните проблеми в родния футбол........но това е друга тема!!!Аз не се интересувам от това, което правят въпросните набедени за журналисти!!!И няма да следя изявите им, докато не покажат истинска обективност!!!
galin56 написа:Не те не че не са обективни, те не се и опитват. Те просто пропагандират и фаворизират два единствени клуба, като постоянно прокламират някаква теза колко са велики, имали милиони фенове, невероятна история, бляскаво бъдеще, едва ли не хората са длъжни да са или от ЦСКА или Левски. И ако кажеш, че не си от Левски или ЦСКА значи си лъжел. и тн и тн. Общо взето както един написа по-нагоре, от тях не произлизат някакви новини, а спорове типични за кварталната кръчма.
Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта