Предложения за форума на Гонг
Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Предложения за форума на Гонг
Списъкът с подфорумите на българските отбори е прекалено дълъг, а в разделите на Вихрен, Сливен и още няколко подобни не се е писало от години. Нищо против тези клубове и техните фенове. Хубаво ще е да се ограничат списъците в "Начало форум", по-лесно трябва да се навигира между темите.
Новия форум
Да ни е честит както се казва . Само не ми е ясно изобщо съществува ли начин да се видят последните най-актуални теми ,както е бил години наред ?Аз лично не открих такава опция за целия форум (за под форум има такава опция) .От десет години влизам ако не всеки ден ,то поне през ден в този форум,но така като няма актуални теми "в някакъв си топ" мисля че форумчето ще загуби активността си
Пил,пью и буду пить!Ну очень живительное!
- Балкански Орел
- Контакти:
- miasanmia1
- Контакти:
Подкрепям колегите,че визията е ужасна.
Ако форума наистина не си върне Най-Новите теми,просто ще спря да влизам.
Измислете нещо,ако обичате!Иначе уважавам всеки труд за нещо да се промени към по-добро,но за съжаление тук случая не е такъв...
Поздрави.
Измислете нещо,ако обичате!Иначе уважавам всеки труд за нещо да се промени към по-добро,но за съжаление тук случая не е такъв...
Поздрави.
FC BAYERN
\\\ Mia San Mia \\\
\\\ Mia San Mia \\\
miasanmia1 написа:Подкрепям колегите,че визията е ужасна.
Поздрави.
Абсолютно подкрепям това мнение, както и другите в тази насока. Просто форумът в момента е адски неудобен и непрактичен, беше ми интересно да го следя, но сега е загуба на време докато се намерят интересните теми.

[center]Спортни Обувки[/center]
Re: Новия форум
Ок, някой е искал да подобри форума или просто да го промени. Няма проблем, но защо не оставихте и възможност да се използва стария дизайн или поне някой по свестен?
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Върнете стария форум.
Само да се пробвам да кажа здрасти!
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра

- Mathias_Coureur
- Контакти:
Според мен трябва да има опция най- нови теми както преди , защото новият дизайн е много по-неудобен или да се остави възможност да се ползва стария дизайн.
Mathias_Coureur написа:Според мен трябва да има опция най- нови теми както преди , защото новият дизайн е много по-неудобен или да се остави възможност да се ползва стария дизайн.
Съгласен, доста е грозничък в този си вид.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!
Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”