GONG.BG - мнения и препоръки
Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Гонг оправете класирането!7-ми кръг почна.
Влизам само да се изсерем в устата на Цицко и да му кажа да си е6ава пичката лелина !

Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
-
- Контакти:
И ако го направят да се вижда през мобилната версия ще е още по-добре.
favaca8888 написа:Влизам само да се изсерем в устата на Цицко и да му кажа да си е6ава пичката лелина !
Добре, бе

Леевски, оле

На 6-ти ред в таблицата за класиране пред "ЦСКА-София"е поставена чужда ,открадната емблема!Защо?Същата стои и на фланелките на "ЦСКА-София".Това е наказуемо!Кога ще бъде обявено наказанието от БФС?
gevel написа:На 6-ти ред в таблицата за класиране пред "ЦСКА-София"е поставена чужда ,открадната емблема!Защо?Същата стои и на фланелките на "ЦСКА-София".Това е наказуемо!Кога ще бъде обявено наказанието от БФС?
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=xwIL9cWA5SM[/youtube]
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

От любопитство потърсих в интернет какво ще се покаже под "ЦСКА-София"/София/!Показа се един "яралаш"от фалшификации на име, емблема,история,присвоени неправомерно/най-меко казано/!Литекс, преименуван с решение на БФС в "ЦСКА-София"/София/неистово се мъчи да узурпира четирибуквието ЦСКА с неговите име ,емблема,история,бази,въпреки наличието на още две дружества с подобно име,от които едното ,фалиращо,има законно основание да се гордее с тях!Такъв нелеп стремеж за фалшификация на истината не се намира дори в книгата "1984"!Гледаш отстрани и те напушва смях!Като че ли футболните фенове са деца ,та не знаят истината!Как е възможно подобна фалшификация да се допуска в рамките на цяла държава!Не можахте ли да измислите нищо друго по някакъв начин по-смислено! Вината е на БФС и на министерството!
-
- Контакти:
icko65 написа:ЦСКА-София е след Верея и Дунав.От тези тръни ли не виждате класирането?Жалки сте!
Нямаше ли подобен казус миналата година и се оказа, че временното класиране се прави по голова разлика, а крайното по директни двубои? Ако това все още е така в първа припозтутска лига, значи ашладисаните са преди Верея.
седемнамалко написа:icko65 написа:ЦСКА-София е след Верея и Дунав.От тези тръни ли не виждате класирането?Жалки сте!
Нямаше ли подобен казус миналата година и се оказа, че временното класиране се прави по голова разлика, а крайното по директни двубои? Ако това все още е така в първа припозтутска лига, значи ашладисаните са преди Верея.
Не са пред Верея!А и става въпрос за това класиране на Гонг от днес 17:03 часа а седми кръг се преполови

Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
- Балкански Орел
- Контакти:
Ицак кво се занимаваш с тия ботляци.Аз тоя сайт го ползвам само заради форума, въобще не им чета платените новини за оранжевите щангисти.Ако не им е форума тоя сайт загива, всяко нещо докоснало се до комерсиализацията загива и става ФАЛШИВО.Нова Броудкаст.RIP GONG.
[center]Levski & Lazio[/center]
Някой може ли да ми каже къде се намира класирането, защото от 2 години класиране от гонг не съм виждал.
Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”