GONG.BG - мнения и препоръки

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Re: GONG.BG - мнения и препоръки

Мнениеот JackPackage » 18 ное 2015 11:30

Изображение

Въпрос с повишена трудност към този, публикувал този материал!

Кой от Монако и Андерлехт играе в ШЛ?
а) Монако
б) Андерлехт
в) никой от тях, ама не гледаме какво пишем в статиите ни
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 18 ное 2015 12:15

Виж, че не пише кой 26-ти ноември. Може да е догодина.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 20 ное 2015 10:31

rhaegar написа:Виж, че не пише кой 26-ти ноември. Може да е догодина.

Ба го, вие избушихте пространствено-времевия континиум :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Amstel
Контакти:

Гонг.бг, това не са новини!

Мнениеот Amstel » 24 ное 2015 11:39

Gong.bg - 24-Ноември, 11:31часа
Изображение

От 8те водещи "новини", само за Кобрата е истинска новина. Изказването на Зеедорф за Роналдно, също може да мине за новина. Но всичко друго не може да се категоризира като новина. Видео клипове от някакви изпълнения от някакви изминали вече мачове, включително и "танци, храна и топка в лицето", не са новини!

И оправданията, че тези "новини" сами "са се качили" толкова нагоре, защото хората ги отварят и гледат и това е естественият ход на нещата, не важат! Редакторите на медията могат да изберат какво съдържание да предоставят.

fen_na_aleksandrov77

Много съм разочарован от форума на Гонг!

Мнениеот fen_na_aleksandrov77 » 02 дек 2015 17:40

Напоследък много се разочаровах от форума на Гонг, откакто разбрах, че модераторите са баннали перманентно потребителят "aleksanrov77"! Аз съм негов почитател и искам да заявя , че откакто го няма форумът вече не е същият и ми станал ужасно скучен! Този потребител за мен беше най-интелигентният във форума, той внасяше нещо интересно и различно, което никой друг потребител не го е правил в този форум, четях с огромен интерес неговите аналиази и коментари, които бяха блестящи , харесваше ми как той разобличаваше евроатлантизма , как разобличаваше мафията УЕФА и явно стана много неудобен за някои хора тук потребител! Aleksandrov77 имаше неповторимо чувство за хумор , който беше интересен, покрай него форумът рязко си вдигна рейтига, много нови хора започнаха да го следят и с интерес чакаха какво ново ще напише aleksandrov77! Неговото неповторимо чувство и начинът , по който разобличаваше САЩ, НАТО, ЕС и УЕФА ме накараха да влизам по-често във форума , както и от много мои познати знам, че са седяли все по-често пред форума, защото и те са следяли с интерес какво ново ще ни напише Александров!
Някои модератори и някои потребители му завидяха, че aleksandrov77 е много по-интелигентен и много по-интересен потребител от тях и не можеха да стъпят и на малкия му пръст, и в злобата си и в завистта си не можаха да преглътнат тези факти! И веднага някои злобни и завистливи потребители поискаха да бъде баннат, защото ги беше яд , че alkesandrov77 ги беше засенчил и постоянно искаха бана му! И някои модератори в злобата и в завистта си, че той ги засенчваше със своя интелект и със своето неповторимо чувство за хумор и че заживя в Санкт Петербург и започна да си гледа редовно мачовете на Зенит на живо решиха първоначално да го банват първо за месец и накрая перманентно! От злоба и от завист!
Аз като негов фен и почитател искам да кажа на тези завистливи хора , че отсъствието на aleksandrov77 няма да ви направи нито по-интелигентни , нито по-богати, нито ще ви оправи живота! Вие няма да бъдете запомнени с нищо съществено, докато Алкесандров ще бъде помнен вечно в този форум!
Който го е баннал искам да му кажа, че си вкара огромен автогол, защото рейтингът на форума започва да пада ,форумът става много по-безинтересен и много по-скучен без него, много мои познати казват, че са също разочаровани и са спряли да посещават форума,защото казват, че вече няма нищо интересно в него! Аз съм напълно убеден, че рейтингът на форума ще продължава да се срива и накрая много малко потребители ще го посещават , защото форумът без aleksandrov77 е много скучен,в него вече има само тъпоъгълни и идиотски теми, аз повече няма да влизам тук, защото от 2-3 дена насам форумът е много скучен и много безинтересен!

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Re: Много съм разочарован от форума на Гонг!

Мнениеот GA_ veliki » 02 дек 2015 17:48

Аз като още по-голям фен на александров 77 , го искам във форума сега и изавинаги!Без него не е толкова весело и е скучно
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 02 дек 2015 17:49

fen_na_aleksandrov77 написа:Напоследък много се разочаровах от форума на Гонг, откакто разбрах, че модераторите са баннали перманентно потребителят "aleksanrov77"! Аз съм негов почитател и искам да заявя , че откакто го няма форумът вече не е същият и ми станал ужасно скучен! Този потребител за мен беше най-интелигентният във форума, той внасяше нещо интересно и различно, което никой друг потребител не го е правил в този форум, четях с огромен интерес неговите аналиази и коментари, които бяха блестящи , харесваше ми как той разобличаваше евроатлантизма , как разобличаваше мафията УЕФА и явно стана много неудобен за някои хора тук потребител! Aleksandrov77 имаше неповторимо чувство за хумор , който беше интересен, покрай него форумът рязко си вдигна рейтига, много нови хора започнаха да го следят и с интерес чакаха какво ново ще напише aleksandrov77! Неговото неповторимо чувство и начинът , по който разобличаваше САЩ, НАТО, ЕС и УЕФА ме накараха да влизам по-често във форума , както и от много мои познати знам, че са седяли все по-често пред форума, защото и те са следяли с интерес какво ново ще ни напише Александров!
Някои модератори и някои потребители му завидяха, че aleksandrov77 е много по-интелигентен и много по-интересен потребител от тях и не можеха да стъпят и на малкия му пръст, и в злобата си и в завистта си не можаха да преглътнат тези факти! И веднага някои злобни и завистливи потребители поискаха да бъде баннат, защото ги беше яд , че alkesandrov77 ги беше засенчил и постоянно искаха бана му! И някои модератори в злобата и в завистта си, че той ги засенчваше със своя интелект и със своето неповторимо чувство за хумор и че заживя в Санкт Петербург и започна да си гледа редовно мачовете на Зенит на живо решиха първоначално да го банват първо за месец и накрая перманентно! От злоба и от завист!
Аз като негов фен и почитател искам да кажа на тези завистливи хора , че отсъствието на aleksandrov77 няма да ви направи нито по-интелигентни , нито по-богати, нито ще ви оправи живота! Вие няма да бъдете запомнени с нищо съществено, докато Алкесандров ще бъде помнен вечно в този форум!
Който го е баннал искам да му кажа, че си вкара огромен автогол, защото рейтингът на форума започва да пада ,форумът става много по-безинтересен и много по-скучен без него, много мои познати казват, че са също разочаровани и са спряли да посещават форума,защото казват, че вече няма нищо интересно в него! Аз съм напълно убеден, че рейтингът на форума ще продължава да се срива и накрая много малко потребители ще го посещават , защото форумът без aleksandrov77 е много скучен,в него вече има само тъпоъгълни и идиотски теми, аз повече няма да влизам тук, защото от 2-3 дена насам форумът е много скучен и много безинтересен!

Браво!!!!!
Мога само да адмирирам решението ти и да те дам за пример на някои потребители...
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 02 дек 2015 17:52

Александров, умря ли циганката, дето те хвалеше, та почна сам да си се хвалиш, па макар и под друго име :)
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 02 дек 2015 17:59

Александров завинаги един от форума!Даже и от Питер пише тук :)
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 02 дек 2015 18:11

GA_ veliki написа:Александров завинаги един от форума!Даже и от Питер пише тук :)

+1 :) И прогнозира, и коментира мачовете на "Зенит", които гледа от сектор 33 на стадион "Петровский" (нищо, че стадионът има само 17 сектора)... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”