Да бре, хайде някой да погледне какъв е тоя бъг с реда на мненията.
Не може мнението на човек, писал преди 5 мин. а след него да има писали, да е като последно в тема.
Нещо с таймера ли, к'во ли, ама е неприятна работа.
GONG.BG - мнения и препоръки
Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: GONG.BG - мнения и препоръки
Пичове Здравейте
Имам следния проблем ( може и да не е за тук тоя въпрос ще ме извинявате ако е така ).При пускането на запис от Спортно Шоу Гонг в сайта Гонг.бг не се чува звук. Пробвах да не е нещо с тонколоните ми ама при пускането на музика всичко е окей . Браузара ми е Гоогле Хром .
Ако може някой да помогне ще му бъда благодарен

Имам следния проблем ( може и да не е за тук тоя въпрос ще ме извинявате ако е така ).При пускането на запис от Спортно Шоу Гонг в сайта Гонг.бг не се чува звук. Пробвах да не е нещо с тонколоните ми ама при пускането на музика всичко е окей . Браузара ми е Гоогле Хром .
Ако може някой да помогне ще му бъда благодарен

ЗАВИНАГИ ОСТАВАМ АЗ ЛЕВСКАР !
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!
shampi написа:Пичове Здравейте![]()
Ако може някой да помогне ще му бъда благодарен![]()
![]()
Може би трябва да опиташ с друг браузър.

Модераторите не са ви враг!
Таймера на форума изостава с 4-5 минути 

- modor
- Контакти:
MuFc1878 написа:Таймера на форума изостава с 4-5 минути
То да е само това

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Йовчев, дали пък Кристиано и Фиго не са ставали 4-и в света, 2006-а къде спа ??
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Ахахахаха, как може да се хванете на майтапа на Робен, че го е ухапал крокодил, бе
Божкееееее
http://gong.bg/football-sviat/germania/snimka-uzhas-krokodil-uhapa-roben-312742
Човекът си е убил пръстите при прескачане на някакво препятствие

http://gong.bg/football-sviat/germania/snimka-uzhas-krokodil-uhapa-roben-312742
Човекът си е убил пръстите при прескачане на някакво препятствие

Леевски, оле

Официалният сайт на знайни и незнайни червени самозванци гонг.бг отново прави безплатна реклама на шепа търсещи светлината на прожекторите анонимници. Щях да се усъмня, че всъщност се опитвате да помогнете на футболните клубове с финансови проблеми, ако наистина давахте трибуна и масовост на такива неща. Но истината е, че в сайта винаги са били тема табу дейността и идеите на Тръст "Синя България", и споменаването му е общо взето от куртоазия за едната година, в която методично действа и постига резултати. За сметка на това слушахме изявления, четохме декларации, слушахме цели предавания, гостувания в студиото на балона под налягане - сърца червени или там каквото беше - който изпусна целия си въздух, който медии като Гонг.бг бяга напомпали.
Kryten написа:Официалният сайт на знайни и незнайни червени самозванци гонг.бг отново прави безплатна реклама на шепа търсещи светлината на прожекторите анонимници. Щях да се усъмня, че всъщност се опитвате да помогнете на футболните клубове с финансови проблеми, ако наистина давахте трибуна и масовост на такива неща. Но истината е, че в сайта винаги са били тема табу дейността и идеите на Тръст "Синя България", и споменаването му е общо взето от куртоазия за едната година, в която методично действа и постига резултати. За сметка на това слушахме изявления, четохме декларации, слушахме цели предавания, гостувания в студиото на балона под налягане - сърца червени или там каквото беше - който изпусна целия си въздух, който медии като Гонг.бг бяга напомпали.
Пич,говориш за сайта на радио "Левски",пардон Гонг!На ЦСКА се отрежда време само ако трябва да се вкара някаква интрига.Айде по-сериозно другия път като критикуваш.

GOLEADOR написа:Kryten написа:Официалният сайт на знайни и незнайни червени самозванци гонг.бг отново прави безплатна реклама на шепа търсещи светлината на прожекторите анонимници. Щях да се усъмня, че всъщност се опитвате да помогнете на футболните клубове с финансови проблеми, ако наистина давахте трибуна и масовост на такива неща. Но истината е, че в сайта винаги са били тема табу дейността и идеите на Тръст "Синя България", и споменаването му е общо взето от куртоазия за едната година, в която методично действа и постига резултати. За сметка на това слушахме изявления, четохме декларации, слушахме цели предавания, гостувания в студиото на балона под налягане - сърца червени или там каквото беше - който изпусна целия си въздух, който медии като Гонг.бг бяга напомпали.
Пич,говориш за сайта на радио "Левски",пардон Гонг!На ЦСКА се отрежда време само ако трябва да се вкара някаква интрига.Айде по-сериозно другия път като критикуваш.
Интересно ми е, т.нар. "тръст" точно какви резултати е постигнал

Леевски, оле

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”