GONG.BG - мнения и препоръки

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

haha

Re: GONG.BG - мнения и препоръки

Мнениеот haha » 19 ное 2014 16:41

Аз имам предложение да се проявява еднакво отношение към всички, а не да се наказват само хора, които са неудобни на модовете.
--------------------------------
Професионалният ни боксьор Кубрат Пулев желае реванш срещу световния шампион Владимир Кличко, срещу който се изправи на 15-и ноември. Кобрата отново благодари за подкрепата на всички българи и заяви в изявление на официалната си фейсбук страница, че Кличко няма как да не заслужи уважението му.

„Благодаря на българите, които дойдоха от всички краища на света до Хамбург за да ме подкрепят и на всички пред екраните, които искаха победата.

Честито на Владимир Кличко! Късметлия е, че допуснах елементарни грешки, заради които загубих. Той обаче, като боксьор и световен шампион на четири федерации така и не пожела да се подложи на допинг контрол преди мача. Затова колкото и да е добър и какъвто и шампион да е няма как да заслужи уважението ми.

Въпреки всичко би му направило чест, ако ми даде реванш!“, написа Кубрат Пулев.

Имам чувството, че статиите в gong.bg се пишат от пълни аматьори.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
Unforgiven_M
Контакти:

Мнениеот Unforgiven_M » 19 ное 2014 16:42

http://gong.bg/oshte-sport/drugi-sportove/kobrata-chestiti-na-klichko-i-poiska-revansh-305752

обрата отново благодари за подкрепата на всички българи и заяви в изявление на официалната си фейсбук страница, че Кличко няма как да не заслужи уважението му.

Затова колкото и да е добър и какъвто и шампион да е няма как да заслужи уважението ми.

Последно?
Кобрата сега уважава ли го или не го уважава...

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 23 ное 2014 13:08

Твърде малко статии сте написали за Меси. Излагате се.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 24 ное 2014 16:08

Веско Вълчев и той реши да се нареди на опашката за кренвирши,ако ми позволите ще изразя някои несъгласия с коментара му от днес.Бих се радвал ако ми покаже как Карачанаков ИЗРИТА /по неговите думи/ Кайсара,за хващане с ръце за крака мога да се съглася,ама за друго,тук реалното отсъждане е ч.к. Кайсара ж.к.Карачанаков,а може би забрави че на един друг мач една друга чуждестранна "звезда"извади Карачанаков за две години от футбола и му затри кариерата.Първия удар с лакът беше на Минев в лицето на Силва някъде към петата минута,който беше подминат от съдията.С какво футболистите на ЦСКА изнервиха богопомазаните от Разград ,може би за това че си позволяват да са на първо място,може би заради това че искаха да вземат победа на Армията срещу "гранда"Лудогорец вместо да им правят шпалири като в Дупница.Казваш че Тасков се справил с мача как се справи,като остави Минев,Моци,Ешпиньо и Анисе да го завършат.Младенов младши бил невъзпитан и псувал,заради това съдията го изгони ,а за псуващите Дяков,Моци и Минев последствия нямаше.Сменяли от ЦСКА съдиите,значи за теб е нормално съдията Йорданов който развали финала за суперкупата и беше наказан два месеца заради това че подпря Лудогорец,дни след като му изтече наказанието пак да свири възлов мач на Лудогорец,също за теб е нормално един от най-интересните мачове в българското първенство да се играе в петък в толкова ранен час,мога и да те попитам защо мача Берое-Лудогорец е пак в петък от 16часа,през работно време,а не с малко по късен час ,за да могат хората да отидат нормално на стадиона,за преместване в събота не смея и да помисля защото нали "каузата" ще ходят на Бернабеу.А съвета ти към "звездите" на Разград да не слизали на махленското ниво на нашата футболна група е недостоен,тези"звезди"са продукт на тази махленска българска Агрупа,те другаде не са се доказали,а ти като коментира 5-6 европейски мача и забрави от къде тръгна.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 25 ное 2014 13:24

Статия за Венци Христов и снимка на Йордан Христов - браво 8-) :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
rudy
Контакти:

Мнениеот rudy » 30 ное 2014 18:44

Колкото и да му се иска на Ники - класирането не е такова:
Изображение

Потребителски аватар
Unforgiven_M
Контакти:

Мнениеот Unforgiven_M » 01 дек 2014 17:25

Свалете Ники Александров от ефир. Няма грам обективност в нещата, които говори, за сметка на явната фенщина. На моменти като го слушам имам чувството, че са хванали някой средностатистически фен и са го пуснали да говори... Припокрива на 100%-та рева на Стойчо... Абсурдно е!
Ето в момента го слушам - ами явни глупости говори, от много време е така - като не се справя с работата да напуска...

haha

Мнениеот haha » 07 дек 2014 23:39

Дейвид Мойс претърпя първото си поражение начело на Реал Сосиедад, претърпявайки тежка загуба с 0:4 в гостуването си на Виляреал от 14-ия кръг на Примера дивисион.
В трите си мача до момента Мойс бе записал една победа и две загуби,

Съвсем сериозно предложение- вземете ме за редактор. Та аз проверям всеки си пост по няколко пъти дали няма грешки в него, вие не си проверявате статиите.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

stanislav89
Контакти:

Мнениеот stanislav89 » 14 дек 2014 19:30

Лудогорец пожали Ботев?

Вие гледахте ли 2-то полувреме, защото това е заглавие написано само след 1-то. През втората част, Ботев изпусна Лудогорец и накрая се видя как вратаря на домакините си изкара жълт картон да бави играта, сигурно е било от жалене.

Потребителски аватар
Unforgiven_M
Контакти:

Мнениеот Unforgiven_M » 15 дек 2014 17:24

Днес отново сте пуснали Никито да говори в ефир като махленски пияница. Поведение съвсем неподходящо за журналист на работното му място!

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”