GONG.BG - мнения и препоръки

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

barri
Контакти:

Re: GONG.BG - мнения и препоръки

Мнениеот barri » 14 май 2014 19:52

"Шампионът на България Лудогорец почти сигурно ще задържи един от най-качествените си футболисти Жуниор Кайсара, за атаката на групите на Шампионската лига. Бразилецът е един от най-ценните играчи в тима и Лудогорец може да се раздели с него само при изключително изгодна фланелка."

Че колко пък изгодна трябва да бъде тази....фланелка :) :)

И още:
"Крайният срок за 23-ата попадащи в списъка за Мондиала трябва да бъде оповестен на 2 юни."

Той крайният срок си е 2-ри юни, а за какво оповестяване става дума....само ГОНГ знаят!!!

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 16 май 2014 01:53

http://gong.bg/view_article.php?article_id=427537

Носители на националната купа:

Левски София 26
ЦСКА 20
Славия София 7
Литекс Ловеч 4
Локомотив София 3
Лудогорец 2
Ботев Пловдив 2
ФК 13 София 2
Берое 2

....

ъм ... това според каква подредва е ? Азбучен ред ? Година, в която е постигнато постижението? Брой фенове на отбора?
Защо примерно селтаци като Лудогорец са пред Берое и Ботев в класирането? Берое имат 4 загубени финала за купата и общо 6. Колко финала имат Лудогорец ? Само 2 ? Ама са по-напред. Селяните трябва да се слагат най-отдолу!

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 16 май 2014 14:39

След последният кръг как ще изглежда крайното класиране? Берое ще събере може би повече точки от Ботев и съгласно
тях би трябвало да заеме 4-то място.Или пак ще се запази това разделение на 7-мици.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 19 май 2014 20:01

Поздравление за новия облик на сайта ви :) На мен лично много ми харесва :)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 19 май 2014 20:39

modor написа:Поздравление за новия облик на сайта ви :) На мен лично много ми харесва :)

Ей, пак се мазниш :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 19 май 2014 20:54

MuFc1878 написа:
modor написа:Поздравление за новия облик на сайта ви :) На мен лично много ми харесва :)

Ей, пак се мазниш :lol: :lol: :lol:

Аааааа никога! :mrgreen: Просто ми харесва 8-)
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 20 май 2014 00:49

Защо не качвате записите на спортно шоу Гонг? Не всеки има възможност да слуша радио в 5 часа!

nashenec
Контакти:

Мнениеот nashenec » 20 май 2014 18:25

Тази версия на сайт е връщане с години назад !!!
Все пак журналистиката не е само факти, а и начин на тяхното подреждане !!! А и като се добави "странните" дизайнерски решения, то е направо убийствено. Преди имах лошо мение за старата версия, защото от един момент стана много "тежка" (искаше безкрайно време за зареждане). Сега разбирам, че тогава човек чакаше, но след това работеше нормално със сайта. Сега е направо страшно !!!

Моля ви, оправете сайта, като преди да го пуснете го тествайте на компютри с различни монитори (като размери). Особено е страшно този шрифт, дето сте го използвали - на по-големи монитори с голяма разрешителна способност линийките на шрифта са с дебелина 1 пиксел, а това направо се губи. Бих ви препоръчал да вземете некой човек, учил плакатно иззкуство, да ви подбере шрифт, линии (цвят и дебелина), форми (картинки с рамка или без, правоъгълници и др, знаци) прозорци (размер, тип рамка, цвят рамка и фон),... за да може да се чете. Пък и го пробвайте както на слънчево осветление в стаята, така и на изкуствено (сивото не е цвят, който е подходящ и за двете осветления - при едното осветление може да е приемливо, но при другото е направо подтискащи или нечетимо). Все пак понятието "композиция" включва не само разположение на обектите, а и свързаност и читаемост на формите и цветвете.

Направете нещо, защото този дизайн днес ме отказа да влизам в сайта - влязох около обед и веднага (под 5 мин) потърсих друг сайт за спорт. Сега влизам пак само за да напиша това (опитът да поровя и да почета ми пропадна бързо - сайтът ми уби желанието да чета новините).

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 20 май 2014 22:27

Оправете изгледа на последните 5 теми пуснати във форума,това на нищо не прилича
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 21 май 2014 09:39

niki87 написа:Защо не качвате записите на спортно шоу Гонг? Не всеки има възможност да слуша радио в 5 часа!

http://gong.bg/oshte-sport/multimedia/a ... 014-278757 ;)
Станимир Стоилов.

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”