Един въпрос по повод днешната ви статия? Какво разбирате под "тотален терор" и кога той е осъществен? Смяната
на имената е една от многото простотии на предишния режим.И ако евентуално решите да ми отговорите имайте
предвид че съм живял в "Хаджи Димитър" в блока на Ивков и Емил Спасов/които познавам много добре-чудесни са и
двамата/имал съм щастието да ритам пред блока с Гунди.
Стефан Стоянов
Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
-
- Контакти:
Re: Стефан Стоянов
Винаги съм мислил че сте един добър журналист и гледате реално на нещата,но коментарът Ви днес по време на мача,интервютата след мача и този пасквил който сте написали ме разочароваха много.В интерес на истината аз го очаквах този коментар,за жалост не чух нищо от Вас когато Ристосков се подиграваше цял мач на Герена с Черно море,не съм и чул нещо от Вас когато същия този Мишев Ви пусна три метрова засада във Варна и вкарахте гол.Този ли мач провали сезона на Левски че така скочихте на съдиите,как от стадиона разбрахте че е имало засади,аз гледах десетки повторения и все още не съм сигурен дали има съдийска грешка или не.Нека оставим на тези които разбират да си кажат мнението,защото не съм сигурен че Вие,Грънчаров и Касабов,та дори и Русев сте наясно с правилника,защото вече десетки пъти виждам как едни и същи ситуации ги коментирате по коренно различен начин в зависимост от това дали се отнасят за Левски или ЦСКА.Може би трябва да си изберете пътя дали да сте журналист ,фен на Левски като Людмил Неделчев и Николай Колев-Мичмана или като Ефрем Димитров,В.Грънчаров и Касабов.
1914.1902 » 13 апр 23:02
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
Кога ще се научат цесекарите въобще да не се правят на моралисти по такива въпроси, след като техният идол Стойчо се скъсва да оревава страната след всеки мач. И какво да кажем тогава за Н. Александров, който даже сам не си повярва, като каза, че онова положение в Ловеч не било дузпа за Литекс. Един дол дренки сте с останалите, затова и толкова фалшиво звучат опитите ви да се правите на съдници
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Не твърдя, че съдията е сгрешил нарочно... Но е безспорен факт, че го направи. Сезонът на Левски е провален отдавна, смятам че съм си казал мнението по въпроса безброй пъти. Прав сте, че Ристосков не даде дузпа за Черно море. Отново срещу тях миналата година Левски вкара от засада, а в същия мач, мисля не дадоха 100 % дузпа на Левски за фаул срещу Силва. Това са подробности, въпреки че не са маловажни. Проблемите на Левски са много по-големи от съдийските издънки. Желая ви приятен ден и много успехи!
-
- Контакти:
stoyanov написа:Не твърдя, че съдията е сгрешил нарочно... Но е безспорен факт, че го направи. Сезонът на Левски е провален отдавна, смятам че съм си казал мнението по въпроса безброй пъти. Прав сте, че Ристосков не даде дузпа за Черно море. Отново срещу тях миналата година Левски вкара от засада, а в същия мач, мисля не дадоха 100 % дузпа на Левски за фаул срещу Силва. Това са подробности, въпреки че не са маловажни. Проблемите на Левски са много по-големи от съдийските издънки. Желая ви приятен ден и много успехи!
Ако се докаже,че не съдията е сгрешил а ти,ще драснеш ли два-три реда пак тук?
Да, но как точно ще се докаже?
-
- Контакти:
stoyanov написа:Да, но как точно ще се докаже?
Тук вече ме затрудни.Би трябвало СК да излезне официално със становище по тези декларации и да даде мнението си.
Аз обаче се съмнявам.Ще си замълчат както винаги.Антон Генов каза"Пред банята",че и двете ситуации са доста спорни.
Показаха някакви"компютърни графики" за двата случая,но нищо официално.Ще имаме повод да си продължим дискусията в същия добронамерен тон.
Koга ще напишеш нещо против Батков?
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Вие май четете избирателно...Доста пъти през този сезон писахме за Батков.
Абе Стефчо, как може да паднеш толкова ниско и да напишеш подобна глупост???? Ти въобще мислиш ли когато пишеш или си слагаш сините очила и мечтаеш. Не ти се отразява добре да работиш в толкова синцо издание или и ти си на хранилка?
Та сега и за поредния ти "шедьовър":
http://gong.bg/bg-football/a-grupa/comm ... rec-286184
В интервю Домусчиев сподели, че негов приятел му се е обадил и му е казал "Божинов е мъжко момче, защо не го върнеш към футбола" и Домуса се е обадил на Божинов и му е предложил, но той отказва. Да прав си Лудогорец мачкаха тогава и Божинов как да избере тях??? Там няма Син сити и НАйт флайт, а тези пътувания по цяла седмица, кога ще има време за диско, за интервюта. Откакто е в Левски само интервюта дава и нищо повече...сега го гледам, че и на отборчета от Б група сам с/у вратаря не може да вкара. В един отбор, който има изграден състав и мачка(като Лудогорец), как се пробива? И Божинката избра по-лесното, а именно Левски.."По-добре цар на село, отколкото никой в града". Същата е и ситуацията с Гаджев, защо да избира Лудогорец, там няма гарантирано титулярно място, там тренират повече искат резултати, играят по 2 пъти в седмицата....а парите няма да са кой знае колко повече. За какво да се напъва момчето. Нали виждаме колко е добър, дори последния в Украйна се отказа от него.
И стигаме до Стивън(уж главния герой в твоята статия). Защо си намесил още една камара глупости в тази статия, а споменаваш бегло за момчето. Проблемът на Левски е, че не обръща внимание на юношите си. Само погледни през последните 3-4 години колко юноши напуснаха клуба и колко играят в отбора. Само допреди 4--5 годи ни твоя любим син клуб като обираше всичко добро сред юношите викаше "Да правилно избират Левски, тук имат място за развитие" ...Сега ревеш, а? Да не споменавам комунизмът, когато и Левски и ЦСКА обираха всичко добро от цяла България по пратийна, казармена или полицвйска линия и пак трябваше да се намесва властта да възпират дръзналите да се противопоставят провинциални отбори.
Крайно време е да разбереш, че в света не са само Левски и Реал М. Недопустимо е за един журналист да си показва пристрастията по този начин. Нали трябва да сте обективни, след такава статия как да ти вярвам, че си обективен. Започна да пишеш като оня "гуру" Томислава, който по-далеч от Левски не вижда....
Та сега и за поредния ти "шедьовър":
http://gong.bg/bg-football/a-grupa/comm ... rec-286184
В интервю Домусчиев сподели, че негов приятел му се е обадил и му е казал "Божинов е мъжко момче, защо не го върнеш към футбола" и Домуса се е обадил на Божинов и му е предложил, но той отказва. Да прав си Лудогорец мачкаха тогава и Божинов как да избере тях??? Там няма Син сити и НАйт флайт, а тези пътувания по цяла седмица, кога ще има време за диско, за интервюта. Откакто е в Левски само интервюта дава и нищо повече...сега го гледам, че и на отборчета от Б група сам с/у вратаря не може да вкара. В един отбор, който има изграден състав и мачка(като Лудогорец), как се пробива? И Божинката избра по-лесното, а именно Левски.."По-добре цар на село, отколкото никой в града". Същата е и ситуацията с Гаджев, защо да избира Лудогорец, там няма гарантирано титулярно място, там тренират повече искат резултати, играят по 2 пъти в седмицата....а парите няма да са кой знае колко повече. За какво да се напъва момчето. Нали виждаме колко е добър, дори последния в Украйна се отказа от него.
И стигаме до Стивън(уж главния герой в твоята статия). Защо си намесил още една камара глупости в тази статия, а споменаваш бегло за момчето. Проблемът на Левски е, че не обръща внимание на юношите си. Само погледни през последните 3-4 години колко юноши напуснаха клуба и колко играят в отбора. Само допреди 4--5 годи ни твоя любим син клуб като обираше всичко добро сред юношите викаше "Да правилно избират Левски, тук имат място за развитие" ...Сега ревеш, а? Да не споменавам комунизмът, когато и Левски и ЦСКА обираха всичко добро от цяла България по пратийна, казармена или полицвйска линия и пак трябваше да се намесва властта да възпират дръзналите да се противопоставят провинциални отбори.
Крайно време е да разбереш, че в света не са само Левски и Реал М. Недопустимо е за един журналист да си показва пристрастията по този начин. Нали трябва да сте обективни, след такава статия как да ти вярвам, че си обективен. Започна да пишеш като оня "гуру" Томислава, който по-далеч от Левски не вижда....
Интериорни врати - Врати хармоника
Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”