Още преди почивката „смърфовете“ успяха да върнат попадението. В даденото от съдията продължение на първото полувреме след центриране отляво, Феребори Доре засече с глава отблизо за 1:1.

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Още преди почивката „смърфовете“ успяха да върнат попадението. В даденото от съдията продължение на първото полувреме след центриране отляво, Феребори Доре засече с глава отблизо за 1:1.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:http://gong.bg/view_article.php?article_id=411115
Какво е тва заглавие, да не би и журналистите от "спортни" да се вляха в Гонг?
В световен мащаб Joma изготвя екипировките на испанските водещи отбори Валенсия, Хетaфе, Реал Овиедо, италианския Фиорентина, аржентинския Естудиантес, националния отбор на Хондурас. Левски и Joma ще представят официално споразумението помежду си, като датата на събитието ще бъдe обявена допълнително.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
В момента "Ястребовото око" се използва в английската Висша лига и от Байерн искаха това да се въведе и в България.
Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост