Gong.bg - сайт на годината според публиката

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: Gong.bg - сайт на годината според публиката

Мнениеот slavia_forever » 10 ное 2009 14:33

Бижутера написа:Искам и тия да напишат по нещичко, дето миналата седмица заплашваха, че нямали да дадат вота си и едва ли не тяхния глас е кой знае колко решаващ...ама няма да напишат, щото са мишки.. :twisted:

Ако не бях модератор, щях да напиша "+1." ;)
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 10 ное 2009 14:49

slavia_forever написа:
Бижутера написа:Искам и тия да напишат по нещичко, дето миналата седмица заплашваха, че нямали да дадат вота си и едва ли не тяхния глас е кой знае колко решаващ...ама няма да напишат, щото са мишки.. :twisted:

Ако не бях модератор, щях да напиша "+1." ;)

модераторството не ти забранява да изказваш мнения, а просто да се въздържаш от думи като - `мишки` ;) поне аз така мисля :geek:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 10 ное 2009 16:55

Г-н Христо Василев - т.нар. Бижутер,
като казваш мишки, това най-добре се свързва с париятелите ти от ***, към които си и ти - с елементарните и посредствени бози, които "пишеш" там.
Виждам че правиш страшни четки и натягане и ... от ниска проба за пред екипа на сайта Гонг - не се хаби, в екипа на Томислав Русев място за посредствени хора няма! Виж, при Ефремчо може...

Нищо лично или пък обида, просто оценка за (липсата на каквито и да е) качества за репортер и журналист в теб!

Тъй като не мога да се припозная към твоите (себе)подобни, аз съм от тези които не са гласували поради определена причина, която съм посочил, без да ангажирам никого;))

Иначе в тази тема вече изпратих поздравления до Стенли и колегите й! Гонг е марка, която заслужава високо признание!

Толкова, мерси;)

[offtopic]все си мисля че когато човек е антоним на "остър", когато предизвиква останалите да цитират несвързаните му бози със сарказъм, понякога дори в подписите на модераторите и потребителите тук - това състояние обикновено не е за кратко..абе дълго продължава, да му се не види..;).[/offtopic]
Авторът на темата: Ще спре ли..

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 10 ное 2009 19:40

Ти обаче продължаваш да пишеш едни и същи глупости за мен под всяка тема, без значение дали трябва или не, защото никой не го интересува кой съм и какво съм, а ти си мислиш, че ще ме засегнеш, което няма как да стане.
В случая ти имаш предимство, защото ме познаваш и можеш да ме критикуваш, а аз не те знам кой си...
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 10 ное 2009 19:43

Честито на всички :)

Petar Simeonov
Контакти:

Мнениеот Petar Simeonov » 11 ное 2009 07:32

Радвам се за успеха на Gong.bg . Аз също гласувах за сайта и искрено се зарадвах след като разбрах за наградата.
Желая Ви още много победи !

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”