Два от най-големите спортни сайта в страната – Sportni.bg и Gong.bg, се обединяват, за да предложат на потребителите си още по-богато и качествено съдържание. От 10-и март, на адрес Gong.bg, спортните фенове ще могат да намират повече спортни новини, коментари, нови рубрики и богато видео съдържание.
Екипите на двата сайта се обединяват изцяло в името на потребителя – целта е занапред той да намира всичко най-важно от света на спорта на едно място, поднесено по възможно най-достъпния, изчерпателен и интригуващ начин. Обогатеното съдържание включва отразяване на по-широк спектър от спортове, новини в реално време, нови рубрики и повече коментари. Сериозен фокус Gong.bg ще постави върху видео съдържанието, където активно ще си сътрудничи с екипа на Nova Sport. Целта е потребителите да намират пълноценен микс от ексклузивно видео и обогатена новинарска част.
Сливането е резултат от обединяването на онлайн групите Нетинфо, Дарик Уеб и Нова Броудкастинг Груп. Новият екип вярва, че читателите ще останат приятно изненадани от промените и професионалното и въздействащо отразяване на света на спорта.
Гонг Бг вече е част от медийната империя на Делян Пеевски
Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: Гонг Бг вече е част от медийната империя на Делян Пеевски
Това не е изненада за мен, след като "Пред банята" съвсем "случайно" се "премести" преди време в тв7
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха 
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!

Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!

- Владо_ЦСКА
- Контакти:
DANS написа:Това не е изненада за мен, след като "Пред банята" съвсем "случайно" се "премести" преди време в тв7
Ами то "Пред банята" си започна в тв7. Кога се е местило?
Ама то, "Чукча не читател. Чукча писател".
Warped написа:Владо_ЦСКА написа:Коя е столицата на Лихтенщайн?
Питай майкати тя нали вършее насам натам/.........
DANS написа:Това не е изненада за мен, след като "Пред банята" съвсем "случайно" се "премести" преди време в тв7
По-интересното е кой даде името на предаването "Пред банята"

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
-
- Контакти:
Не може да бъде.БАН.
- Logical person
- Контакти:
Владо_ЦСКА написа:DANS написа:Това не е изненада за мен, след като "Пред банята" съвсем "случайно" се "премести" преди време в тв7
Ами то "Пред банята" си започна в тв7. Кога се е местило?
Ама то, "Чукча не читател. Чукча писател".
Не е започнало в тв 7. Предаването започна по радио Гонг още преди 8-9 години, ако не и повече. После с изчезването на радиото го свалиха и сега се възроди по телевизията.
CTAHKO написа:DANS написа:Това не е изненада за мен, след като "Пред банята" съвсем "случайно" се "премести" преди време в тв7
Кой е дал името не знам, но идва от това, че преди време софиянци са се събирали пред градската баня да спорят ( надвикват ) за футбол .
- Captain Stottlemeyer
CTAHKO написа:DANS написа:Това не е изненада за мен, след като "Пред банята" съвсем "случайно" се "премести" преди време в тв7
Името на предаването е заимствано от популярно радиопредаване, излъчвано преди години по радио "Гонг". Иначе по-възрастните софиянци помнят, какви епични спорове (основно между привърженици на двата столични гранда) се водеха преди години в градинката пред Централната баня в София...

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- child in time
- Контакти:
Спомням си и кога спряха предаването . Стана след като Томислав и синът му бяха нападнати от фенове на ЦСКА!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

Captain Stottlemeyer написа:CTAHKO написа:DANS написа:Това не е изненада за мен, след като "Пред банята" съвсем "случайно" се "премести" преди време в тв7
Името на предаването е заимствано от популярно радиопредаване, излъчвано преди години по радио "Гонг". Иначе по-възрастните софиянци помнят, какви епични спорове (основно между привърженици на двата столични гранда) се водеха преди години в градинката пред Централната баня в София...
Да, заради Централната баня и споровете пред нея

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”