Гонг Бг вече е част от медийната империя на Делян Пеевски

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

морални щампиони

Гонг Бг вече е част от медийната империя на Делян Пеевски

Мнениеот морални щампиони » 26 фев 2014 23:17

Два от най-големите спортни сайта в страната – Sportni.bg и Gong.bg, се обединяват, за да предложат на потребителите си още по-богато и качествено съдържание. От 10-и март, на адрес Gong.bg, спортните фенове ще могат да намират повече спортни новини, коментари, нови рубрики и богато видео съдържание.

Екипите на двата сайта се обединяват изцяло в името на потребителя – целта е занапред той да намира всичко най-важно от света на спорта на едно място, поднесено по възможно най-достъпния, изчерпателен и интригуващ начин. Обогатеното съдържание включва отразяване на по-широк спектър от спортове, новини в реално време, нови рубрики и повече коментари. Сериозен фокус Gong.bg ще постави върху видео съдържанието, където активно ще си сътрудничи с екипа на Nova Sport. Целта е потребителите да намират пълноценен микс от ексклузивно видео и обогатена новинарска част.

Сливането е резултат от обединяването на онлайн групите Нетинфо, Дарик Уеб и Нова Броудкастинг Груп. Новият екип вярва, че читателите ще останат приятно изненадани от промените и професионалното и въздействащо отразяване на света на спорта.

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Re: Гонг Бг вече е част от медийната империя на Делян Пеевски

Мнениеот DANS » 26 фев 2014 23:45

Това не е изненада за мен, след като "Пред банята" съвсем "случайно" се "премести" преди време в тв7
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
Владо_ЦСКА
Контакти:

Мнениеот Владо_ЦСКА » 27 фев 2014 00:11

DANS написа:Това не е изненада за мен, след като "Пред банята" съвсем "случайно" се "премести" преди време в тв7

Ами то "Пред банята" си започна в тв7. Кога се е местило?
Ама то, "Чукча не читател. Чукча писател".
Warped написа:
Владо_ЦСКА написа:Коя е столицата на Лихтенщайн?

Питай майкати тя нали вършее насам натам/.........

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 27 фев 2014 07:41

DANS написа:Това не е изненада за мен, след като "Пред банята" съвсем "случайно" се "премести" преди време в тв7

По-интересното е кой даде името на предаването "Пред банята" 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 27 фев 2014 09:47

Владо_ЦСКА написа:

Ами то "Пред банята" си започна в тв7. Кога се е местило?
Ама то, "Чукча не читател. Чукча писател".

Не е започнало в тв 7. Предаването започна по радио Гонг още преди 8-9 години, ако не и повече. После с изчезването на радиото го свалиха и сега се възроди по телевизията.

CTAHKO написа:

Кой е дал името не знам, но идва от това, че преди време софиянци са се събирали пред градската баня да спорят ( надвикват ) за футбол .

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 27 фев 2014 09:48

CTAHKO написа:

Името на предаването е заимствано от популярно радиопредаване, излъчвано преди години по радио "Гонг". Иначе по-възрастните софиянци помнят, какви епични спорове (основно между привърженици на двата столични гранда) се водеха преди години в градинката пред Централната баня в София... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 27 фев 2014 10:00

Спомням си и кога спряха предаването . Стана след като Томислав и синът му бяха нападнати от фенове на ЦСКА!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 27 фев 2014 10:44

Captain Stottlemeyer написа:
CTAHKO написа:

Името на предаването е заимствано от популярно радиопредаване, излъчвано преди години по радио "Гонг". Иначе по-възрастните софиянци помнят, какви епични спорове (основно между привърженици на двата столични гранда) се водеха преди години в градинката пред Централната баня в София... 8-)

Да, заради Централната баня и споровете пред нея :) А иначе точно преди да стартират предаването, Кошлуков в неговото беше поканил водещите да го презентират и гост му беше наш Боко и водещите на новото предаване. Те явно си бяха измислили името вече де, но нали трябва и ПР да се прави на Боко и го "помолиха" да даде идея за име на предаването и той тръгна да връща лентата от едно време, как са се събирали хората и какви спорове са се водели там и повели, предаването да се казва "Пред банята" и водещите, включително и Кошлуков, на драго сърце "прегърнаха" идеята и казаха "Да, добре, предаването ще се казва "Пред банята"" :lol: Та Б.Борисов да не плюе много, много Пеевски и Цв. Василев, защото по какъв ли не начин го обслужваха и му правиха ПР докато беше на власт 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”