asenkolev написа:Deliba6 написа:Ще си дам и аз мнението за бургаският футбол в момента, макар че ми е БХ!...
Преди 40 години имахте един отбор - "Ботев" /Бс/, и нямаше никакви проблеми с бройката на публиката... След това го преименуваха на "Черноморец", защото такава беше политиката, и отново публиката си беше същата - бургаска... Преди 20-ина години комсомолският на "Нефтохима", другарят Порточанов, реши да ползва футбола за усвояване на пари от предприятието и заводският отбор почна да се катери по стълбата на "пазарната икономика" /междувременно вече партийците бяха продали Партията и с партийните пари ставаха в бързи темпове капиталисти/... От една паничка с рибената чорба като почнеш да отливаш в друга паничка съдържанието намалява, а същото се получи с бургаските цаци!... А бе, накратко, колкото и да се дърляте, който обича футбола на местно ниво ще си го обича!
15 години по-успелият отбор в Бургас беше "Нефтохимик" и хлапетата ставаха от него! Порточанов се накраде от Бургас и се "оттегли" като даде път на друг партиен бандюга!!! Оказа се, че той е от "Черноморец" и държи на това име... След 15 години всички днешни хлапаци ще са от този отбор, защото децата обичат победителите и героите...
Какво толкова делите? Бургас има добър отбор в момента и който обича да гледа футбол на по-високо ниво ще ходи да гледа, което не е причи на феновете на "нафтата" да си имат сантиментите от миналото величие на заводският тим! Времето лекува, но и убива!
+1
Стига се делихте бе хора! То футбола го докара до там да искаме 10 отбора в А група, вие се делите! Балъков и Събев строят нещо хубаво, според информацията която имам!
Ти да си видял отрицателна статия за Черноморец ? Само с четене в нета нищо не можеш да разбереш ,просто ти хвърлят прах в очите.Хората от по горните етажи в клуба избират коя информация да излезе от клуба и коя не.За това си имат пресаташе което върши цялата работа.А колкото до Порточанов да човека краде но поне остави насреща нещо,най-хубави стадион в България и най-голямата радост която даде Нефтохимик на Бургас.