Тити, Томе, Защо?
Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тити: Публиката, Батков, Гонзо, Наско и Мъри заедно
абе пич, писна ни от вас и вашите проблеми. истината е,че нямате пари да купувате мачове, иначе всеки сезон щяхте да сте като сега. там си ви е местото леваци жалки.
Re: Тити: Публиката, Батков, Гонзо, Наско и Мъри заедно
dabeda написа:абе пич, писна ни от вас и вашите проблеми. истината е,че нямате пари да купувате мачове, иначе всеки сезон щяхте да сте като сега. там си ви е местото леваци жалки.
И на нас ни беше писнало една година от вашите проблеми, че нямате пари да си плащате на съдиите... Макар че не го заслужавахте ви изтраяхме тесняци още по-жалки! Сега ще търпите! Ако ли не, може да се хвърлите под самолета за Рим, Базел или Лондон... Аре, дур!

Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
Re: Тити, Томе, Защо?
Искам да ви кажа, че Томислав се представи толкова хитро, че сега никой не може да му каже копче. За ръководството на Левски става въпрос.
Хвана един леко неуравновесен, но искрен и глуповат човек- Тити, хвърли му някои думички за Наско и Мъри в устата, фенчето ги разви като в приказка за рибаря и златната рибка... И накрая каза "Ами без коментар - съгласен съм".
По - голям тарикатлък и четкане на Мъри и Наско...А сега Батков да каже на Томето що ги ги споменаваш онизи с рязаните пръсти и с пушката. ТОМИСЛАВ НИЩО НЕ КАЗА, ОСВЕН СЪГЛАСЕН СЪМ".
Хитро...хитро, господин Русев. Браво!
Хвана един леко неуравновесен, но искрен и глуповат човек- Тити, хвърли му някои думички за Наско и Мъри в устата, фенчето ги разви като в приказка за рибаря и златната рибка... И накрая каза "Ами без коментар - съгласен съм".
По - голям тарикатлък и четкане на Мъри и Наско...А сега Батков да каже на Томето що ги ги споменаваш онизи с рязаните пръсти и с пушката. ТОМИСЛАВ НИЩО НЕ КАЗА, ОСВЕН СЪГЛАСЕН СЪМ".
Хитро...хитро, господин Русев. Браво!
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”