Има ли новинарски дефицит в Гонг?!

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

seaman
Контакти:

Има ли новинарски дефицит в Гонг?!

Мнениеот seaman » 26 сеп 2009 09:51

Когато слушам гонг все по-често се чудя нямате достатъчно новини за отборите ли или просто не искате да говорите за всички отбори, не мога да си отговоря за сега. Анонсирате за някое интервю 2-3 минути като го предавате почти дословно и после пускате цялото интервю за още 3-4 или малко повече минути. Става дума за някои от шефовете на левски или цска обикновено, после коментирате и разсъждавате над него 10-15 минути в оставащите 4-5 минутки максимум съобщавате за нещо извънредно случило се напоследък в Пловдив и за 1-2 минутки в телеграфен стил за останалит отбори от страната.
Това е положението явно нищо не се случва в тези отбори и няма никакви новини които може да се предадат от тях. Айде привържениците на отборите които по-отдавна са в А група са свикнали с това и доста от тях почти не ви слушат вече, но предполагам за новаците Монтана, Спортист, че и Сливен предполагам е чудно защо в претендиращото за национално спортно радио не казват почти нищо за техните отбори.
Преди време гледах една спортна телевизия(не е българска) даваха мачове от шампионската лига комбинирано по 4-5 минути на мач и ги сменяха. Това което ме впечатли беше че даваха по равно от всички мачове без значение какви отбори играят. Вярно е, че доста от тях не будеха интереса ми, но феновете им са били доволни, че са предавани наравно с Барса, МанЮ и т.н.
Да се върна на вас, ако искате да сте национално радио поне се помъчете да бъдете такова. Още едон пример:
Вчера се игра мач от А група - Сливен-Локо Сф, колко време го предавахте и колко време се занимавахте с левски ?
Сами си отговорете и се вземете в ръце.

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Re: Има ли новинарски дефицит в Гонг?!

Мнениеот stenly » 26 сеп 2009 11:55

Ще се опитам с 3 изречения да ти обясня, макар че очаквам отдолу след това мнение отново да се изсипят купища обиди и обвинения.
Спортно шоу Гонг е в рамките на 50 минути, като се изключат рекламите, затова двата отбора с най-много привърженици в България получават най-много новини+интервюта+коментари+т.н., защото Спортно ШОУ Гонг, не е НОВИНАРСКА емисия, а нещо доста по-различно. Очевидно ти си достатъчно наясно и с интернет и можеш да следиш потока от новини, които имаме и пускаме в Gong.bg. Освен това Дарик радио има регионални предавания, които се грижат за всичко това по места (пример - вчера сутринта имаше обширен материал и разискавания в програмата на Дарик Шумен за Волов).
Поздрави :)

P.S. За малко да забравя, ако слушаш Голлиния, може би нямаше да поставяш този въпрос. :)
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 26 сеп 2009 13:20

Сиймън,
Напиши някоя новина,ако има важна такава, дето са я изпуснали хората ;) Дървен философ ;)

seaman
Контакти:

Мнениеот seaman » 28 сеп 2009 14:39

До Стенли:
Да прав се, че не слушам голлиния също и регионалните спортни ги слушам рядко(поради невъзможност поради часа на предаването), а програмата на гонг от 17 часа вече съвсем рядко и скоро предполагам че въобще няма да ги слушам, причините са ясни на всички фенове извън столичните"грандове"( грандове ги правите вие медиите) не че съм се скъсал да чета форума, но в няколкото тем които отворих на извънстолични отбори навсякъде има такива забележки.
Вие си решавате какво и колко да предавате, останете си със здраве.
Сбогом :idea: ;)

До дървения философ unist_gp :
Ще ти кажа една новина- левски е на загуба 2 милиона лева...... мога да говоря за това поне три дена.
Надявам се да си разбрал.
Сбогом и на теб да си жив и здрав.

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 28 сеп 2009 16:16

Сиймън,
От мен също пожелания за всичко най-хубаво и за повече новини! Не го приемай лично и обидно. Да си дървен философ не е лошо в БГ, може да станеш дори министър или президент! ;) Жив и здрав,мен ;)

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 28 сеп 2009 16:22

unist_gp написа:Сиймън,
От мен също пожелания за всичко най-хубаво и за повече новини! Не го приемай лично и обидно. Да си дървен философ не е лошо в БГ, може да станеш дори министър или президент! ;) Жив и здрав,мен ;)

един такъв философ стана даже премиер...тука тия ги уважават :twisted:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 28 сеп 2009 16:32

Бижутера написа:
unist_gp написа:Сиймън,

един такъв философ стана даже премиер...тука тия ги уважават :twisted:

и ти не ми философствай,ами учи....да вземеш висше и дай Боже да станеш по-умен министър-председател на Резвервата ;)

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 28 сеп 2009 17:44

дай да не о*ираме темата с нашите глупости , но [offtopic]в политиката нямам намерение никога да влизам![/offtopic]
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
ALEX_D_GREAT
Контакти:

Мнениеот ALEX_D_GREAT » 28 сеп 2009 17:53

Абсолютно никакъв новинарски дефицит няма в гонг. всичко се отразява перфектно и безпристрастно. от крикета през хокея на трева до женската борба всички е отразено професионално и пространно.
Армейци, винаги помнете, че ЦСКА е гордостта на България !

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 28 сеп 2009 21:08

ALEX_D_GREAT написа:Абсолютно никакъв новинарски дефицит няма в гонг. всичко се отразява перфектно и безпристрастно. от крикета през хокея на трева до женската борба всички е отразено професионално и пространно.

всички станете от столовете си и аплодирайте този пост!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”